Hur man väljer ett bord i vardagsrummet: 5 tips och tricks – nwhistorycourse.org

The BlogTabellen är den viktigaste egenskapen i vardagsrummet, vilket gör den funktionell och bekvämTabellen är den viktigaste egenskapen i vardagsrummet, vilket gör den funktionell och bekväm bord - en av de viktigaste attributen för möbler med en hel del funktioner. Den kompletterar och livar utformningen av alla rum. Att välja ett bord i vardagsrummet, är det nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att det är ett centrum som samlar gästerna, släktingar och vänner, så det borde vara så bekväma och mysiga. Det är nödvändigt att ta hänsyn till de dimensioner av rummet, stil av de inre och andra design tweaks som bara inte göra ett misstag med valet.


Tabeller och skåp för vardagsrummet

Som kan påverka valet av tabellen? Dess syfte. Bakom det du kan äta, träffas, markerar fest eller en viktig dag. Vid bordet kan du spela brädspel eller arbete vid datorn.

Viktiga faktorer när man köper en tabell:

  1. Syfte - för vilket ändamål kommer att fungera som ett bord. Om du behöver ett rymligt vardagsrum bord, men det är inte möjligt, kan du lägga omvandla modellen förvandlas från små till stora,
  2. Storleken och formen av vardagsrummet. Det är en viktig faktor, eftersom det avgör hur väl bordet kommer passa in i interiören. Den rektangulära hallen är nödvändigt att ta ett rektangulärt eller ovalt bord, och om rummet är stort och gör att du kan placera en tabell i ett visst område, bör du välja en klassisk gjuten alternativ för 10-12 personer. För en liten vardagsrummet är bättre att välja ett fällbart bord eller bords transformator. Merparten av tiden det ser ut som ett soffbord där du kan dricka kaffe eller läsa en bok;
  3. Styling - Table skyldiga att följa designkoncept i hela vardagsrummet, dekorera den och kombinera färg och form, för att inte stå ut ur rummet.

Bord och stolar bör göras i samma stilBord och stolar bör göras i samma stil

Tabellen bör vara bekväm för sittplatser, stol - fritt nomineras. Per person skall vara minst 60 cm längd i tabellen, om stolarna blir inga armstöd.

Utformningen av tabellen, kan fönsterbrädan vara intressant objekt, bevara bilder av rummet och titta mycket ovanligt jämfört med andra tabeller. Modernisera sig tröskeln kan vara kostnadseffektivt och även själv. Tumba kan ersätta en garderob eller byrå, fungera som ett stöd för alla objekt.


Efter typ av konstruktion sten är:

  1. Sluten typ - i närvaro av dörrar och lådor, som ligger inne skyddas från nyfikna ögon. När du väljer stängda skåp i vardagsrummet är en kryssruta om insyn i glasdörrarna, om insidan är utrustning som tar emot signalen;
  2. Öppen typ - är en bokhylla med hyllor. Det ger omedelbar tillgång till alla objekt i och bär god ventilation tekniker, såsom en TV, skydda den från att överhettas.

De allra flesta av sten för hallen - Stationär. Om du ofta flyttar möbler, bör stanna på valet av mobila bord på hjul. Stationär samma modell kan vara på benen utan dem.

Soffbord i vardagsrummet

Det stora antalet levande rum med en soffa och TV. Vi kan inte hålla med om att en sådan liten och praktisk möbel kommer att lägga till det dagliga livet för en lite mer värme och komfort.Soffbord passar perfekt i alla inre rum, förbättra sina estetiska kvaliteterSoffbord passar perfekt i alla inre rum, förbättra sina estetiska kvaliteter

Fördelar med soffbordet:

  1. Den kännetecknas av enkel användning;
  2. Han är multifunktionella;
  3. Den har en utmärkt bärbarhet. Om det finns en tabell med hjul kan flyttas till någon annan plats,
  4. På grund av den lilla storleken den inte tar upp mycket plats i det inre;
  5. För sin produktion använder de mest olika material, men brukar köpa glas modeller av elegant utseende.

Soffbord kan användas för många ändamål. Det är möjligt att lagra papper, sätta en vas med blommor och figurer, kaffekoppar och en mängd önskad information. En tabell med en trevlig te service kommer att se särskilt raffinerad.

Vardagsrum med soffa och bord: Middagsalternativ

I så fall, om vardagsrummet är indelad i zoner, måste du välja en kvalitet bord. Du kan plocka upp den glidande modell matbord gjord av trä eller annat alternativ. En zon är för att äta, den andra - för gästerna på mötet.

Trästolar med eleganta kurvor perfekt komplement till tabellen, som ligger i en klassisk vardagsrumTrästolar med eleganta kurvor perfekt komplement till tabellen, som ligger i en klassisk vardagsrum

Det är nödvändigt att följa de råd, inte att förväxla med ett val:

  1. Tabell val beror på vad som kommer att matsalen. Om statisk, den klassiska metoden. Om zonen är dynamisk, befintliga bara för att möta gäster, är den bästa cabriolet bord;
  2. Inte att förväxlas med storleken på bordet, är det lätt att mäta dess dimensioner - att lägga ut duken på golvet. Detta kommer att bidra till att reda ut framtiden för området på bordet;
  3. För ett litet vardagsrum passar en rund version av tabellen på ett ben, så för honom att lägga fler antal människor.

Vacker hörnsoffa kan användas för zonindelning. Stoppade möbler för att lägga till komfort och funktionalitet, men behöver inte lägga den på bordet och arbetsområdet - det kan lätt bli smutsig. Bardisken kan också dela utrymmet. Den kan användas i stället för ett matbord.

Du kan göra ett matbord med händerna, är produktionen mycket billigare än att köpa en färdig i butiken. Det kan vara trä eller spånskiva, om händerna växa från rätt plats, är resultatet i alla fall kommer att vara bra.

Hall med bords transformator

Transformer tabeller skiljer sig inte bara design, men också utseende. På bara några sekunder blir den här tabellen en fullständig middag alternativ, som kan utökas bestick och starta måltiden. Förutom soffor och stolar ser bra ut bredvid tabeller transformatorer.


Omvandla tabeller perfekt för vardagsrummet, gjorde i stil med hi-techOmvandla tabeller perfekt för vardagsrummet, gjorde i stil med hi-tech

Bland dem är:

  1.  Bordsskiva transformator för lunch;
  2. Soffbord-transformator,
  3. Matbord-böcker;
  4. Sliding matbord.

Console tabeller transformatorer spela en särskild roll i lägenheten. De är väggmonterad, monteras och fristående. Konsolen är olika i material, var och en med sin egen design och storlek.

Universal bords bok för vardagsrummet

Tabell-bok kallas så eftersom det är lätt att öppna och stänga som en bok. Dess pris är mycket lägre än för matbordet, och en hel del mer funktionalitet.

Bland fördelarna med bords böcker är möjligheten att ta form till ett minimum, vilket sparar utrymme i vardagsrummetBland fördelarna med bords böcker är möjligheten att ta form till ett minimum, vilket sparar utrymme i vardagsrummet


Deras fördelar är uppenbara:

  1. Perfekt för små utrymmen. Låt rymma extra arbetsområden och möbelaffär sådan nödvändig film för den fria rörligheten i lägenheten;
  2. Tabellen är lämplig för alla rum. När vikta kan fungera som ett soffbord, och på en fest den kan omvandlas till en vanlig matbord.

Det finns tabeller laptop med inbyggd minibar, boka en halv piedestal tabeller och semi-böcker i form av de vackra skrivbord med piedestal, som kan sätta pappersvaror.

Att välja ett bord i vardagsrummet (video)

Tabell för vardagsrummet - den perfekta lösningen för alla lägenhet. Lunch grupper hjälpa intelligent distribuera utrymme kombinerar matsal och vardagsrum, och frigöra köket. Soffbord ger en viss charm. Dressing - kan fungera som en skönhetsavdelning. Det finns lyx och klassiska modeller, kommer den korrekta placeringen av som bidrar till den trevliga väsen i huset. Således bord - det är inte bara nödvändiga och vardagliga saker, är användbara dekorera lägenheter.

Utformningen av tabellerna i vardagsrummet (foto i det inre)

55f27448a2cb7025d9cbaaecf51d64455d06bc79fa01f0c408661image366.505-Svetik25004002503100F2504100F7098241135143003011458646355meblesvitcomua

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 2 =

Adblock
detector