The BlogGardiner i sovrummet skapar till mods trevlig atmosfärGardiner i sovrummet skapar en trevlig atmosfär av vila och i sovrummet umirotvoreniyaShtory - en oundgänglig del. Vad mode katalogen ser inte någonstans utan dem inte kan göra. Och nuvarande modeller och klassiska och extravagant och minimalistisk. Tro inte att kappa - det är går, och högtidlighet, och "gasbildning" detta element är inte relevant. Man behöver bara titta in i frågan så snart som inför ögonen på massan av varianter, var och en vackrare.


Kappa i en modern sovrum

Vad kappa i sovrummet? Det är mer effektivt drar fönstret. Och ibland är det alltså endast ljus tillbehör som är en dekorativ rum center. Om klassificering av swags - mer i detalj.

Hård pelmet, Bando

Han täcker hela taklisten, i de flesta fall på ett papper basis, som sömlöst tar form. Kanske redskap, och rödlätt och vågig. Hård kappa kan vara kort eller lång.

Mjuk kappa som SMAD eller krås

Textil elementet som en krage (liten gofroskladki) eller SMAD (Garland) - Det är klart flödande veck - SMAD, men krage falla slumpmässigt.

För tillverkning av mjuk vävnad ljus som används kappa väl lämpade draperiFör tillverkning av mjuk vävnad ljus som används kappa väl lämpade draperi


 

Gör dem ur den mjuka vävnaden, och fönstret är dekorerad ljus och luftig.

kombinerade kappa

I en enda produkt kombinerar den mjuka alternativet med företaget. I detta fall tät materia i kombination med luft, vilket gör en mer romantisk inredning.En kappa i sig kan redan vara pensel dekor frans, kristaller, och kristallerna applikationer.

Pelmets sovrum: nyheter 2017

I år alla ögon är på färgen. Eftersom valet av färger och lambrequiner stora, kan du göra det, och att beställa, kommer du att kunna uppnå fantastiska effekter i konstruktionen. Hue pelmet får inte disharmoniska med färgschema, som är inrett sovrum inredning.

Lämplig tonen du väljer att använda som grund:

 • färgen av gardiner;
 • De angränsande väggar;
 • Textilier säng;
 • Mattan.

De flesta organiska look pelmet i klassisk inredning av ett sovrum rumDe flesta organiska look pelmet i klassisk inredning av ett sovrum rum

Det är önskvärt att kappa var ett par nyanser mörkare eller ljusare än väggarna, annars kommer det att gå samman med dem, och allt kommer att se obekväma tillsammans.

Men den mest fashionabla i 2017:e - en uppsättning pelmets och överkast, görs i samma stil.

Tulle med lambrequiner sovrum, ett foto - 2017

Bekväm elegans - den så kallade kombinationen av tyll och kappa i sovrummet. Lättvikts tyg ger den allmänna inre luftighet, men samtidigt gör det möjligt att gömma sig i dagtid som händer i sovrummet. På så sätt är det fortfarande lika och ingen är oumbärlig.

Alternativ för kombinationen och tyll pelmet:


 • Tulle med en blommönster ser bra ut med lambrequins vid vilken maximal blommönster eller upprepar liknande i detalj;
 • Det ser elegant tyll effekt och försämra lambrequins samma nyans;
 • Tulle och kappa i flera lager av spets - mycket romantisk version av designen sovrum,
 • Väl draperade gardiner av fina vita tyll ser bra ut med en sammets lambrequin.

Om sovrummet är liten, är det inte nödvändigt att välja ett alternativ med en mycket frodig draperi - det ser löjligt, och ännu mer visuellt minska filmen i rummet. Överflödet av inredningen i ett litet utrymme kan också betraktas som ett misstag.

kappa konstruktion måste vara i harmoni i färg och textur till tyget på gardinernakappa konstruktion måste vara i harmoni i färg och textur till tyget på gardinerna

Det accepterade som norm som kappa storlek inte bör vara mer än 20% av fönsterstorleken. Och därför, om rummet är inte hög, är det inte önskvärt för pelmets med perekidy, men pelmets med längsgående balkar kommer att vara mycket, mycket bra.

Prover av lambrequins Window: foto sovrum 2017

Om pelmet mjuk för honom lämpliga vävnader såsom organza, voile, satin. Mjuka pelmets används ofta i den klassiska interiören, eftersom de verkade antyda aristokratisk miljö. Anses vackra pelmets, som görs i en kombination av två kontrasterande färger.


Om sovrummet är liten, och pelmet det fortfarande verkligen vill välja det enklaste alternativet. Den är gjord i form av ruffles eller vertikal veck lakanet utmed längden av takfoten är monterad på en baguette, taklist remsa eller ytterligare en tjänst. Om du redan har en taklist i sovrummet, i den extrema post fast pelmet med kuliske, flikar med knappar, rosetter eller knapparna.

Under de mjuka, fallande vackra veck pelmet, lämplig transparent, nästan viktlös gardiner organza eller voileUnder de mjuka, fallande vackra veck pelmet, lämplig transparent, nästan viktlös gardiner organza eller voile

Relevant idag, att döma av modekataloger, kappa element såsom:

 • De-krage - elementet, där änden av vertikala veck pelmet lagt, har en fasad kant vid en sida;
 • chill - ett element vars ände är lagd dekorativa veck som konvergerar mot centrum eller från i samma takt;
 • Bell, slips - dessa element är bildade av smala remsor av tyg som ser ut som en klocka eller som en slips.

Gör kan också puffar som bildas från vävremsan uppsamlas på den övre kanten av bandet på en slutare.

Vad är pelmets (video)

Kappa i sovrummet är en ganska modern del av fönster design, vilket gör rummet mer elegant och aristokratisk. Välj rätt färg och stil, inte belastar pelmet med onödiga detaljer, och det kommer att pryda även förvandla ditt sovrum.

Lycka till i ditt val!

Exempel på gardiner med lambrequiner sovrum (foto)

1 1b5a79a9c7ad561d246a6650eb46d06b 06 2 120002 218 505 923-Shtory-zlata-korunka 1020x680 5492Laura1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 3 =