The BlogGarderob hallen besitter ett antal fördelarGarderob hallen har ett antal preimuschestvShkaf-fack skiljer sig från ett standardskåp i att skjutdörren är anordnad i dess konstruktion. Och spegeln i sådana modeller är inställda bara på dessa dörrar, så prova kläder och utvärdera hur det passar dig - en mycket enklare. Men garderober, det finns andra fördelar samt vissa nyanser, med tanke på att du kommer att kunna välja den mest optimala modellen för hallen.


Garderob med en spegel i hallen: fördelarna

Innan du går till affären eller webbutik webbplats, bör du överväga alla fördelar och funktioner i garderober för att avgöra vilken modell passar ditt rum eller korridoren.

Garderob med spegel sparar plats i en hallGarderob med spegel sparar plats i en hall

Fördelar-fack Skåp med spegel:

 1. Platsbesparande. Tack vare de indragbara dörrar, som är det viktigaste elementet i varje garderob, kan du spara lite utrymme, eftersom dörrarna inte kommer att svänga öppna och försiktigt åt sidan.
 2. Kapacitet. Garderober är utformade så att optimalt upptar hela utrymmet: djupet, bredden och längden på skåpet. Dessutom har varje modell ett förvaringsutrymme för ytterkläder på galgar, hyllor och lådor.
 3. Universal design. Många modeller, utöver vad några extravaganta eller fängslas i en viss stil (loft, popkonst och andra), är lämpliga för nästan alla interiörer.
 4. Mångsidighet. Du kan sätta i en garderob som ett plagg och olika hushållsapparater. I vissa modeller för hallar också ha särskilda hyllor för förvaring av skor.
 5. Inbyggd spegel. Naturligtvis är den mest uppenbara fördelen: att köpa en garderob, du kommer inte att behöva spendera pengar på en separat spegel. På så sätt kan du inte bara spara pengar utan också utrymme i korridoren.
 6. Möjlighet till zon rummet. Lägenheterna, som måste kombinera hall med en korridor eller ett annat rum, kommer garderob bidra till att separera dessa områden från varandra.
 7. Spegelytan av skåpet också visuellt utöka ditt rum, vilket är särskilt viktigt för ägare av små utrymmen.
 8. Stort utbud av priser. Du kan hitta och köpa modellen som till lägsta kostnad och mycket hög kvalitet till ett högre pris.

Förutom alla fördelar, är det värt att notera att i garderober inget tak, inga väggar, inga golv, och därmed bryta nästan ingenting: det viktigaste i tid för att kontrollera hjulen och rälsen.

Speglad garderob i hallen: Typer

Utöver standard rektangulära modell, det finns andra typer av garderober som kan hjälpa dig att spara utrymme i rummet, eller ge det en speciell känsla.


Radius garderober ger individualitet hallRadius garderober ger individualitet hall

Typer garderober:

 1. sundet;
 2. hörn;
 3. Radius.

Direkt garderober anses klassiker och är fortfarande den vanligaste och universell typ, som är lämpliga och passar nästan varje interiör.Hörn modeller är perfekta för människor som har små rum, men det finns för mycket utrymme i hörnet. Emellertid kan priset på sådana modeller vara något högre än standard, eftersom deras produktion kräver en mer detaljerad design.

Radius modeller tillverkas främst för enskilda order och priset är lite högre. Fördelen med dessa modeller är deras ovanliga former: böjda upp från den cirkulära, konkava och även asymmetrisk. Så småningom kom på modet, och nu blir det perfekta komplementet till den ursprungliga inredningen.

Även garderober är indelade i inbäddade och bostäder. Embedded design, till skillnad från skrovet, har inga väggar, tak och golv, fullt ockuperar tilldelas dem utrymme. Nackdelen med dessa modeller är oförmågan att flytta dem i framtiden och för att göra ändringar.

Hur man väljer speglad garderob i hallen

Det finns vissa nyanser, att veta att du kommer att kunna välja och köpa den bästa modellen speglade garderob för hallen.

Mängden speglande garderoben beror på storleken av hallenMängden speglande garderoben beror på storleken av hallen

Nyanser som kommer att hjälpa i valet av skåpet facket:

 1. Måtten på ditt rum. På detta beror framtiden och storleken på ditt skåp. Standardmodellen är, som regel, 250 cm i bredd, höjd av taket, men djupet av varje modell är olika.
 2. Det är också värt att överväga de önskade parametrarna i skåpet du: enkel dörr eller två dörrar modell, sandblästra mönster på spegeln, det samlade resultatet av fasaden och andra viktiga kriterier för dig.
 3. Funktionell skåp. Dess djup, närvaro av olika hyllor, ställningar, skåp och andra element.

Också värt att överväga: Vill du ha en unik modell, made-to-order, som kommer att bli dyrare, eller välj något från det breda spektrum av marknaden.

Hörnskåp med en spegel i hallen: om att köpa

Som vi nämnde ovan är hörnskåp ett bra val för ägare av små korridorer av rum, som är redo att ta garderoben en separat hörn. En sådan modell skulle plocka upp om hon kommer att se harmonisk med andra delar av inredningen, och om utrymmet i hörnet är verkligen tillräckligt för rummet garderoben.

Corner speglas garderob - perfekt för en liten hallCorner speglas garderob - perfekt för en liten hall


Observera också att det i många modeller av garderober, bland annat i hörnet, under förutsättning att belysningssystemet i form av små spotlights. Därför köper en garderob med en spegel, och du får en multifunktionell garderob och spegel, och ett belysningssystem.

Montering spegelskåpdörren coupe (video)

Fördelar i garderober mer än sina standardmodeller. Ett brett utbud av dagens marknad kan du välja en garderob passar alla hall. Därför avgöra vilken typ av modell, prisklass och välja!

Design speglade garderob i hallen (foto exempel)

2 3 4 5 6 8 9 11 10 14

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + 1 =