Hur man skapar en “smak” av interiören själv färgad tapet: 10 intressanta lösningar – nwhistorycourse.org

The BlogMed vanlig tapet, kan du skapa intressanta och unika interiörerMed vanlig tapet, kan du skapa intressanta och unika intereryOsobennostyu och den största fördelen med uni tapeter på väggarna är att materialet är lämpligt för alla rum. Särskilt bra monofoniska tapetklister i ett litet rum, det rum där på webben med ett mönster visuellt kan minska dess storlek. Utför självfärgade tapeter kan vara inte bara väggarna, det material som används ofta för att avsluta tak. Tak ta ljusa färger och vägg - färgade tyg av en ton. 


Vanligt tapeter på väggarna: alternativ för registrering

Att välja en eller annan typ av tapeter, måste du väl föreställa sig hur de kommer att se i det inre.

Plain tapeter kan delas in i:

 1. Genom Material: vinyl, papper, non-woven, tyg, trä och andra.
 2. Texturen: upphöjd, slät, glänsande, matt.
 3. Med färg: mörka, ljusa, vanlig färg.
 4. Genom närvaron av mönstret. På vanligt tapet kan appliceras till ritning i form av prägling eller screentryckning av lättnad.
 5. Dess struktur: ett naturligt material under tyget, utan struktur.

En viktig punkt är valet av färg. Varm tapeter lätta upp rummet och svala nyanser kommer att ge sinnesfrid. Neutral färgade nyanser kan ge rummet en speciell charm.

Monokrom dukar är perfekta för en klassisk stil eller stilistisk riktning hi-tech.

Plain tapeter perfekt för kontor, vilket gör arbetsmiljön lugn och återhållsamhetPlain tapeter perfekt för kontor, vilket gör arbetsmiljön lugn och återhållsamhet


Fast material är en utmärkt bakgrund för de ursprungliga funktionerna.

Designers har några alternativ för väggkonstruktion själv färgad tapet:

 1. Neutral monochromatic utmärkt efterbehandling material kommer att kombineras med mörka möbler, med ramar med mattor och gardiner.
 2. Color vanlig tapet är bättre att ordna i sovrummet, de skapar en atmosfär av fred och säkerhet.
 3. Rika naturliga nyanser är bättre att använda i köket. Sådan tapeter i köket interiör kommer att höja stämningen, förbättra aptit.
 4. Plain tapeter kan limmas inte väggarna kommer det att se chic kombinerad version med en annan typ av efterbehandling material. Till exempel är det möjligt att placera på en vägg, färgstarka tapeter, och resten av pastan över enfärgat material.
 5. Det ser bra ut i det inre vanlig tapet med spotlights.
 6. I barnens rum, experter rekommenderar limning tapeter enkla naturliga färger.
 7. Blå tonen bättre kombinera med ljusa möbler, en sådan symbios expandera utrymme fylla rummet luft, ljus och lätt.

Naturligtvis är detta inte alla alternativ. Om du vill experimentera med accenter, med möbler, med heminredning, är slätten tapeten precis vad du behöver. Reparations masters rekommenderar noggrant limma monofoniska material, som alla fel i dockan blir omedelbart uppenbar. Det är också nödvändigt att ordentligt förbereda väggen. Arbets ytan måste vara helt platt.Vinyl vanlig tapet i rummet: fördelarna

Plain vinyltapeter kan kallas en universell alternativ för efterbehandling alla rum. Fråga någon kompetent designer pro-färgad tapet kan höras som svar på en av dessa målningar orubblig Classic. Vinyl tapeter har flera fördelar jämfört med andra typer av material.

Fördelarna är bland annat:

 1. Inte distrahera besökare från hushåll och intressant atmosfär i rummet är tyst enhetlig bakgrund.
 2. Skapa ett helhets utrymme.
 3. Vinyl tapet i rummet kan rengöras, de är fuktsäkra, hållbara och, naturligtvis, attraktivt utseende.

Vinyl tapeter har möjlighet att stanna kvar på väggarna under en lång tid, samtidigt som den ursprungliga färgen och färskhet färgerVinyl tapeter har möjlighet att stanna kvar på väggarna under en lång tid, samtidigt som den ursprungliga färgen och färskhet färger

Vinyl vanligt tapetklister är lätt, de ser mycket estetiskt tilltalande och ger en intressant dekorativa element sticker ut. Bra lim vanligt beige tapet i sovrummet.

Fina nyanser elegant utseende på andra områden, till exempel i köket.

Sovrum och kök i en skuggig sida av bra att köpa en beige, persika, gula eller orange toner. Om problemen belysning där, då kan du välja svala färger, såsom marmor, blå eller gröna färger.

Monokrom non-woven tapet: värdighet av materialet

Non-woven tapet på traditioner är en av de första platserna på populariteten av inredning. Efterfrågan på non-woven material är bra inte bara för att tapeten har utmärkt visuella intryck, utan också för att de är unikt stark.

Genom de unika prestandaegenskaperna hos efterbehandling material för väggarna innefattar följande:


 1. Hållfasthet och duktilitet.
 2. Förmågan att dölja eventuella defekter på arbetsytan.
 3. Fuktbeständighet.
 4. Slagtålighet, inte deformeras under påverkan av yttre faktorer.
 5. Har andas egenskaper, inte absorberar lukter.

Flizeinovye tapeter har en lång livslängd, på grund av den ökade styrkan jämfört med en pappersbeläggningFlizeinovye tapeter har en lång livslängd, på grund av den ökade styrkan jämfört med en pappersbeläggning

På grund av rikedomen i valet av färger användaren kan experimentera. Plain nonwoven tapeten - det är alltid ett bra alternativ. Dessa målningar ser bra ut och i korridoren och i barnkammaren och i vardagsrummet, liksom i sovrummet eller i köket.

Designers rekommenderar att du använder purpurfärgad tapet i sovrummet eller rummet där du planerar att gå för en semester.

Blå nyanser av denna typ av tapeter kan vara nedsänkt i en atmosfär av lugn, friskhet och lätthet. Blå blomstra alla kommer att se ut i badrummet. Vit färg kan ordna någonstans. Det ger möjlighet att spela på kontraster. Beige är lämplig för alla rum och ger rummet en brun nyans av antiken. Plain nonwoven tapeter miljövänlig, vackra och hållbara, så att de kan säkert välja reparationer.

Vi väljer tapeter en vägg med ett mönster annan enfärgad

Kombinerat tapet i ett rum arrangemang - det är elegant och modern. Designers använder ofta denna teknik för att göra det inre av originalitet och unikhet. Det ser mycket effektivt när en vägg är täckt med tapet med ett mönster, och alla de återstående ytorna av dekorerade materialet i en enda ton.


Genom att kombinera tapet kan visuellt utöka utrymmetGenom att kombinera tapet kan visuellt utöka utrymmet

Kombinationen bidrar till att uppnå följande effekter:

 • Skapa accent väggar;
 • Zonindelning i rummet;
 • Skapa en brännpunkt;
 • Använd som ett dekorativt element.

Kan kombineras på olika sätt. Utrymmet kan delas horisontellt såsom nämnts kan allokera en vägg mönstrade tapeter, och kan, tvärtom, på en yta av en enda färgpasta banan, och alla andra material med ett mönster, en bild, foto. Val för konsumenten, det viktigaste innan reparationer bekanta med alla typer av tapeter.

Monokromatiska interiörer i rummet (video)

Plain tapet i det inre (foto)

5e63bc260935f43178824d201114f23e6bf88c85b7220da2c7b4fb89244cc1fa99-19a-zz50307-39min626min180572e43acd82b569546598f77c19f3603291305

Leave a Comment

Your email address will not be published.

57 + = 65

Adblock
detector