The BlogVinyl tapeter på strukturen skiljer sig från vanligt papper: de är tyngre och tätareVinyl tapeter på strukturen skiljer sig från vanligt papper: de är tyngre och plotneeOtdelka väggar med vinyl tapeter är ganska populär idag. Denna typ av tapet är gjord av ett tätt material som har elasticitet och flexibilitet. Att pokleit tapeter vinyl korrekt och noggrant, innan reparationen du behöver för att bekanta sig med metoden för limning och förordningar. Vid limning är det viktigt att använda rätt typ av lim, och vet vägen till sin rätta förberedelser. Hur man limma vinyl tapeter, kan hittas i den här artikeln.


Rekommendationer för tapetsering

Om reparationer utförs på egen hand, innan det faktiska behovet tapeter dekoration väl förtrogna med de instruktioner och rekommendationer som förberedelse av väggarna, tapeter, häftplåster, metoder för limning remsor.

Att arbeta framgångsrikt du behöver för att förbereda alla nödvändiga verktyg som gör det mycket lättare reparation. Varje typ av arbete innebär användningen av en specifik uppsättning verktyg.

När man arbetar med vinyl tapeter är viktigt att inte lita på om det finns en fråga, så borde det vara tillåtet. Om någon åtgärd felaktigt utförs, finns det en möjlighet av tapeter skalar utanför murarna nästa dag.

Vinyl Tapetklister ska vara enbart på den preparerade ytan. Det bör vara torr, ren och mjukVinyl Tapetklister ska vara enbart på den preparerade ytan. Det bör vara torr, ren och mjuk

Rekommendationer för limning:


 • Repair är önskvärt att göra med en person som har erfarenhet av limning vinylmålningar.
 • Att kontrollera om väggen är torr, är det nödvändigt att hålla fast en bit av polyeten, låt stå över natten. Om morgonen bildade avdunstning - vägg till limning är inte klar ännu.
 • Du bör kontrollera styrkan i väggarna. För detta ändamål, en vanlig vidhäftande tejp, som klistras på väggen och skarpt riva.
 • När tapetsering är det viktigt att rummet inte ventileras. Fönster- och dörröppningar bör väl tillsluten.
 • För högkvalitativ reparation är viktigt att tapetklister på en ren yta, befrias från gamla tapeter lager.

Gör en kvalitet reparation är möjligt, det viktigaste - att strikt följa instruktionerna och rekommendationerna från proffs.

Förbereda väggar och tapeter för limning

Beredning av ytor för limning - viktigt steg i efterbehandling. Kvaliteten på genomförandet beror på att säkra styrkan i tapeter och livslängd.

Om det vid nedmontering av de gamla trottoar smulad gipsväggar ska jämnas med spackelOm det vid nedmontering av de gamla trottoar smulad gipsväggar ska jämnas med spackelGradvis beredning av väggarna:

 • Ta bort den gamla finish.
 • Upplösa den torra blandningen för tapetsering.
 • Kör primer väggar lim eller en speciell primer.
 • Hantera väggstruktur som kommer att skydda den från mögel och svampar.
 • Inget behov av att styras på hörnet, om det är ojämn. Innan montering av en platt, måste du spendera en vertikal linje med ett lod.

Efter de säkerhetsåtgärder för att ta bort från väggarna i strömbrytare och uttag. När ytan är klar för limning, kan du gå vidare till beredning av möbeltyger.

Vid utarbetandet av dukarna är viktigt att uppmärksamma att tapet med mönster och design. De måste vara av samma storlek, så att när limning mönster exakt matchadeVid utarbetandet av dukarna är viktigt att uppmärksamma att tapet med mönster och design. De måste vara av samma storlek, så att när limning mönster exakt matchade

Framställning av tapeter:

 • Skär tapetremsor, lämna Bidraget är 10 cm lång.
 • Vik skurna bitar av tapeter i ansiktet nedåt lugg. Varje stack bör inte vara mer än tio sidor. Skifta varje band bör vara av 15 cm.

Högar av tapeter kan staplas direkt på golvet, bör det vara att se till att golvet är rent och torrt. När stacken klar, alla noggrant Pomer, kan du börja förbereda och tillämpa lim.

Lim för vinyltapeter: hur man gör rätt val

Valet av lim för vinyltapeter - ett viktigt steg i efterarbete. Från kvalitet det beror till stor del på styrkan i anslutning till vinyl väggarna.

Vinyl tapeter har hög hållfasthet och en hel del vikt. Enkel lim tål inte sina laster. Tillgängliga presenteras olika lim som utformats speciellt för limning banor av vinyl.

Limmet bör väljas med extrem noggrannhet. Det finns en särskild del för varje typ av vinyl.


Populära lim för tapeter och metyl KelidPopulära lim för tapeter och metyl Kelid

Funktioner lim urval:

 • Inget behov av att välja limmet på hastigheten på sin torkning.
 • Det är viktigt att välja limmet med en hög grad av slip, i större utsträckning detta gäller målningar på ett papper basis.
 • För non-woven baksida bör vara lämplig typ av lim.

Innan du monterar din torra limmet ska spädas med varmt vatten, efter instruktioner från tillverkaren. Massa som är nödvändig för att blanda väl, låt stå.

Är det möjligt att limma vinyl tapeter vinyl tapeter

Det finns tillfällen när frågan kräver omedelbar reparation behörigheter. Sedan är det fråga som oroar många - Är det möjligt att limma tapeter på tapeten.


När det gäller vinyl tapeter, kan kategoriskt säga att den nya vinyl tapetklister på den gamla inte kan varaNär det gäller vinyl tapeter, kan kategoriskt säga att den nya vinyl tapetklister på den gamla inte kan vara

Hela poängen med det material av vilket tapeten. De består av ett PVC-skikt som appliceras på papper eller nonwoven.

Varför kan inte hålla vinyl på vinyl:

 • Vinyl tapeter avvärja lim. Dessa tapeter är kända för sin motståndskraft mot fukt. Så oavsett vilken typ av lim används för limning. Clay bara inte upprätthålla tung tapeter, limmade på samma sätt.
 • Det finns en chans som inte faller bort ett lager av tapeter, men två. Tyger helt enkelt inte tål alltför svårighetsgrad.
 • Även om tapeten limmas under en tid, är deras uppfattning inte estetiskt. Äldre målningar visar genom att förstöra alla typer av nya tapeter.

Om tiden för efterbehandling väggarna är i högsta grad saknas, det finns flera sätt att snabbt lösa problemet. Vinyl kan bara måla med hjälp av specialfärg. Och det är möjligt att ta bort det översta lagret duk.

Kan jag vinyltapeter lim på gamla tapeter

När det gäller snabba reparationer, många tänka på hur man hoppa över förberedande fasen av arbetet.

För hög kvalitet och lång livslängd, tapetklister bör endast torr, ren och jämn ytaFör hög kvalitet och lång livslängd, tapetklister bör endast torr, ren och jämn yta

Proffs råder i varje fall inte att spara tid och ansträngning i beredningen av väggen till limning av möbeltyger.

När vinyl kan limmas på den gamla tapeten:

 • Om den gamla färgen är helt papper.
 • Det är viktigt att tapeten var fast limmad mot väggen.
 • Gamla tapeter bör vara släta, utan reliefer och ritningar, är det önskvärt att ljusa nyanser.

När limning den nya tapeter på det är fortfarande viktigt att ta hänsyn till att utseendet på den nya beläggningen är inte idealisk. Kvaliteten försämras fastställande tapet som påverkar deras liv.

Som vinyltapetklister rätt

Stick vinyl tapeter är inte svårt när man arbetar i par. Den har en lite mer komplicerat, om arbetet utförs ensam.

Att pokleit tapeter korrekt och enkelt, är det nödvändigt att utrusta arbetsytan. Du måste göra utrymme för möbeltyger på golvet, tvätta och torkaAtt pokleit tapeter korrekt och enkelt, är det nödvändigt att utrusta arbetsytan. Du måste göra utrymme för möbeltyger på golvet, tvätta och torka

Först då kan du gå till milstolpe. Alla stadier av limningen är nödvändigt att genomföra försiktigt så att inte behöva spendera tid att korrigera fel.

steg-för-

 • Sprid en bit tapet på golvet. Om substratet är papper, smort det lim på baksidan. Om flizeline - lim appliceras på väggen.
 • Tapetklister väggen är nödvändigt med en trasa eller kudde. Rörelsen ska vara snyggt och smidigt.
 • När bubblan är viktigt att omedelbart bli av med dem.

För att jämna ut tapeten du behöver från mitten till kanten, från topp till bottenFör att jämna ut tapeten du behöver från mitten till kanten, från topp till botten

När du arbetar med uttag och strömbrytare är det viktigt att vara försiktig. Det är bäst att göra mätningar och nedskärningar innan limning tapeter på väggarna, som ansluter sig till säkerhetsåtgärder.

Tapetsering vinyl: särskilt med vinyl

Klistra in av väggar av icke-vävt tyg har nyanser. Detta beror på att densiteten hos det material av vilket de är tillverkade. Denna tjocklek när limning kan leverera en massa problem. Därför är det nödvändigt att veta vissa funktioner i vinyl, vilket kommer att bidra till att undvika svårigheter.

Efter torkning kan fogarna mellan banorna skiljer sig åt. Detta bör beaktas vid dimensionering ledernaEfter torkning kan fogarna mellan banorna skiljer sig åt. Detta bör beaktas vid dimensionering lederna

På grund av dess densitet, tapeten har en hög koefficient för linjär förlängning. Detta innebär att när limning tapeten kan vara obekvämt att dess expansion och kontraktion.

Funktioner vinyl bakgrundsbild:

 • Vinyl kan limmas på betongväggar.
 • För kvalitativa limningsytor skall vara torr, slät och ren.
 • Tapeter gillar inte plötslig förändring av temperaturen och luftfuktigheten i rummet.

När ytbehandling är det nödvändigt primas väggen, annars fläckar och färgförändringar kan trampa på den nya tapeter. Speciellt det hotar tapeter ljusa nyanser.

Vinyl klistermärken tapeter

Vinyl klistermärken används som bakgrund alternativ väggdekor. Nyligen har de tjänat bred popularitet.

Klistermärken kan bära inte bara en estetisk börda, men också för att dölja defekter på ytan av väggarna. De kan vara av olika typerKlistermärken kan bära inte bara en estetisk börda, men också för att dölja defekter på ytan av väggarna. De kan vara av olika typer

Priser och kvalitet varierar beroende på tillverkaren, som producerar vinyl klistermärken.

Funktioner limning:

 • Ytan skall vara jämn, ren och torr.
 • Väggen måste vara beredd att göra en markering på fästpunkten etiketter.
 • Nödvändigt att fästa ett klistermärke från centrum till kanten, nedifrån och upp långsamt dra och utjämning film.

Vinyl klistermärken ser vacker på målade väggar, och om de klistras papper, vinyl eller glasfiber. De kan klistras upprepade gånger om försiktigt utföra avlägsnandet av den tidigare ytan.

Sticky vinyl tapet med dina egna händer (video)

Limning vinyl dukar - bra alternativ väggkonstruktion. För deras kvalitet limning, som kommer att ha ett vackert utseende och hållbarhet, är det nödvändigt att känna funktionerna i kompositionen. Det är viktigt att uppmärksamma det förberedande arbetet. De måste genomföras på ett effektivt sätt. Det är nödvändigt att allvarligt överväga valet självhäftande vinyl, från dess kvalitet kommer att bero på den långsiktiga vidhäftning av tapeter på väggen. När du väljer tapeter är nödvändigt för att bekanta sig med olika typer av vinyl och dess användningsområde. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

39 + = 49