Hur man limma vinyl tapet med papper uppbackning – nwhistorycourse.org

The BlogVinyl tapeter ganska populärt material som används för väggarVinyl tapeter ganska populärt material som används för efterbehandling stenVinilovye tyg på basis av papper - en populär mors dekorativa vägg efterbehandling. Den har funktioner som påverkar processen för limning på väggen. Tapeter vinyl består av två banor. Det papper, non-woven och formad bas. Vinylbaserade tapeter är papper, det övre skiktet är gjort av ett populärt material - PVC. Lär dig att limma vinyl tapet med papper stöd, kommer den här artikeln hjälpa.


Vinyl tapet på ett papper basis

De flesta konsumenter väljer alternativet att använda pappersbaserade målningar. Detta beror på dess miljövänlighet.

Papperssubstratet är inte bara skadliga för människors hälsa, men också hindrar uppkomsten av en tapet och är mögel och mjöldagg.

på papper som vinyl tyg kan spara på reparationer eftersom de har överkomligt pris, samtidigt som positiva egenskaper.

Vinyl tapet med papper uppbackning är miljövänlig och säker för hälsanVinyl tapet med papper uppbackning är miljövänlig och säker för hälsan

Positiva egenskaper:


 • Lång livslängd;
 • Tillförlitlighet beläggning;
 • Stabilitet till fukt, temperaturförändringar och exponering för ultraviolett strålning;
 • Lättskött.

Tapet med en pappersbeläggning har många fördelar, även om deras egenskaper skiljer sig från målningar på grundval av fleece. De är tunnare, eftersom de är svårare att limma. De har inte heller en ljudisolerande effekt. Men de är väl representerade på byggmarknaden och finns i priset.

Som tapetklister rätt vinyl på ett papper basis

Vinyl klistermärke pappersbaserade har sina egna egenskaper. Innan du ansöker tapeter, måste du förbereda ytkvalitet. Ytorna måste vara slät och ren. De bör inte innehålla rester av tidigare finish.

Före montering, är det önskvärt att bearbeta väggen ett specialverktyg som skyddar väggen från mögel och svampar som är farliga för människors hälsa.

Innan tapetsering, bör väggen vara förberedd och behandla det med ett specialverktygInnan tapetsering, bör väggen vara förberedd och behandla det med ett specialverktygEfter behandling, väggarna måste vänta att ytan är helt torr. Vid denna tid kan du ta tid att förbereda tapeten. De måste skäras i platta remsor med tillsats ersättningar 10 cm. Om du har en bakgrundsbild, bör du se till att den matchar.

Inkrementella steg:

 • Fullkorns rulla ut remsan på ett rent golv. Smörj limmet.
 • Vik tapeten oljad grunden två eller tre gånger. De måste suga upp tillräckligt för att sträcka.
 • Tapetklister bättre med hörn, efter kontroll av jämnhet väggnivån. Bars behöver inte gå på måfå.
 • Tapet limmas till väggarna med hjälp av utjämnande rörelser från mitten till sidorna. Det är bäst lämpad för detta speciella rullar eller plastborste.
 • I hörnen på väggarna är nödvändigt att göra överlappning i några cm på den intilliggande väggen. När remsan är limmad till den motsatta sidan av banan är nödvändigt att införa rätt in i hörnet.
 • Extra tapeter bör tas bort med hjälp av en kniv brevpapper.

Dekalen kräver tillfälliga avlägsnandet av uttag och strömbrytare. Pre-deras närvaro bör noteras på tapeten. Det är också viktigt att notera att lägenheten inte ska synas igenom, bör fönster- och dörröppningar vara väl tillsluten.

Lim för vinyltapeter med pappersstommen

Limkompositionen för en vinyl banor säljs oftast i en torr konsistens. Ibland hittar du färdiga blandningar som hermetiskt förpackas.

Grunden för tapetklister tas från vinylestrar av modifierad stärkelse. Detta lim är väl impregnerat tapeter tillverkade av vinyl på papper som bestämmer dess långa torkning.

För limning vinyl tapeter behöver köpa speciellt lim, som säljs i byggvaruhusFör limning vinyl tapeter behöver köpa speciellt lim, som säljs i byggvaruhus

Denna funktion gör det möjligt att ta bort fullkorns band i händelse av otillbörlig limning på väggen. Det gör också lätt att hålla det igen. Hur torr tapet med olika typer av lim, finns på förpackningen.

Terar vidhäftande vinyl på ett papper:


 • En blandning av snabb och enkel att förbereda,
 • Tapetklister kan lagras i 10 dagar;
 • Komposition fullkorns väl appliceras på ytan.

Denna typ av lim kan användas som en primer mix. Limmet är inte skadligt för människors hälsa. Den har en lång hållbarhet, som kommer att spara på framtida reparationer. Vilken typ av lim att använda, måste alla själva bestämma, med tanke på de egenskaper tapeter och slutytan.

Vinyl tapeter på papper grund: recensioner

Beslutar sig för att reparation, vet många inte vet vad alternativet när man väljer en tapet att sluta. Ett stort utbud av gör valet svårt. För att avgöra vilken typ av tapeter som behövs för limning, är det nödvändigt att överväga vissa fakta.

Bekant med egenheter och detaljerna i tillämpningen av vinyl tapeter på papper kan du läsa användarrecensioner om denna typ av tapeter. Samtidigt är det viktigt att i slutändan förlita sig på sina egna åsikter och erfarenheter.

För bästa resultat bör välja bara hög kvalitet och tillförlitlig vinyl tapet med papper uppbackningFör bästa resultat bör välja bara hög kvalitet och tillförlitlig vinyl tapet med papper uppbackning

Många recensioner säga att slutresultatet i limning vinyl dukar baserade på papper beror på kvaliteten på det utvalda materialet, beredd yta, en rätt storlek lim.


Fördelar och nackdelar med tapeter på papper:

 • Rimlig kostnad med ett brett utbud. Vinyl marknadsförs i en mängd olika. Du kan välja slät, präglat, färgat, mönstrade tapeter. De kan målas.
 • Tvättning bas. Bakgrund kan rengöras med hjälp av verktyg för rengöring av ytor.
 • Materialet kan vara fuktbeständig eller inte, som påverkar dess andningsförmåga.
 • Det följer väl till ytan endast i det fall att limmet har rätt vald.
 • Bakgrund pokleit svårt själv. I avsaknad av erfarenhet är det viktigt att ha en assistent för reparation.
 • Tapeter har förmågan att sträcka, vilket innebär vissa svårigheter när Wallcovering. När torra lederna kan variera.
 • Tapeter inte är skadliga för hälsan.

Resultat tapetsering beror till stor del på kvaliteten på limning. Mycket beror på kvaliteten på lim och korrekt utförda förarbeten.

Hur man limma vinyl tapeter (video)

Bakgrund gjord av vinyl på papper - ett utmärkt alternativ dekorerar väggarna. De ger ett brett spektrum av material, som låter dig välja rätt tapet design till stilen på inredningen. På väggen de ser snygg och vacker. Surface utseende beror till stor del på kvaliteten på tapetsering. Hon i sin tur bestäms av beredningen högkvalitativ yta, tillförlitligheten av lim, korrekt utförd reparation. Vid val av ett material för vägg papper är det viktigt att ta hänsyn till egenskaperna hos de lokaler och väggytan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 1 =

Adblock
detector