Hur man limma skumklister Gips: 4 Reparation Board – nwhistorycourse.org

The BlogAnvända gips för att göra reparationer, se till att köpa skum lim, som snabbt kommer att hålla sig till bladytanAnvända gips för att göra reparationer, se till att köpa skum lim, som snabbt kommer att hålla sig till plåt poverhnostiGipsokarton - mycket populärt material som används i utsmyckningen av väggar och tak. Den har en slät yta, vilket i hög grad förenklar efterföljande dekorativ yta väggar. Fäst till gips ytan kan på många sätt. En av dem - den skum adhesiva gips. Den tillåter dig att spara tid vid installation arken, liksom att ta ett minimum av utrymme. För att utföra installationen på rätt sätt, måste du känna till egenskaperna hos material, dess egenskaper och behandlingsmetoder med dem.


Ytpreparering innan installation av gipsskivor på skum

Efter att ha fattat beslut om att installera gips på väggen eller i taket med hjälp av skum, är det nödvändigt att bekanta sig med egenheter av denna typ av bilaga. Detta är ett bekvämt sätt att ställa in bladen som väggytan kan ha en avvikelse på olika nivåer. När tungt stora avvikelser för att limma ark med speciella guider.

Innan du limma gips på väggen, experter rekommenderar att rengöra och prime ytanInnan du limma gips på väggen, experter rekommenderar att rengöra och prime ytan

Det är viktigt att skummet var av hög kvalitet: dess egenskaper bör ses omedelbart efter applicering.

Fixering av gipsskivor måste vara mycket tillförlitliga eftersom skumegenskaper påverkar dess förmåga att stöta bort materialet från väggen. Det är över, är det bättre att utföra förbehandlingen. Väggar, tak och lakan måste primas.

framställningssteg:


 • Ta bort från väggarna i den gamla finish.
 • Täck väggen primer.
 • Fäst ett ark Gips på väggen och borra på 9 poäng.
 • Label borra hål för fästelement.

Efter slutförandet av den förberedande arbetet kan börja montera ark GCR. Med självorganiserande experter rekommenderar att börja ställa in ett ark och låt den torka. Om nästa dag du är nöjd med resultatet, då kan vi gå vidare.

Gips på monterings skum: det är värt att överväga

Installera Gips ark till en vägg eller tak på flera sätt. En av dessa involverar fastsättningsarken med skruvar, fylla skum mellan ytan och gipsskivor. Annan utföringsform innefattar direkt applicering av skum på baksidan av GCR.

Om du väljer att hålla sig till väggen av gips med skum, sedan se till att ta hänsyn till vikten av gipsskivorOm du väljer att hålla sig till väggen av gips med skum, sedan se till att ta hänsyn till vikten av gipsskivorDet är viktigt att se till att temperaturen på spray skum inte faller under 5 grader Celsius.

Det är bäst att applicera skumsicksacklinjer 3 cm i diameter. Nödvändigt att vänta 5 minuter efter skumapplicering. Efter det måste du bestämt trycka ett ark Gips på väggen.

Vad du behöver tänka på:

 • Vikt gipskartongskivan;
 • kvaliteten av skummet;
 • Yttre faktorer i rummet.

Efter arken är torra ut, måste sömmar mellan arken och hålen tätas med kitt. Bulor och sprickor kan också stängas med skum. Allt arbete på efterbehandling drywall bör utföras tidigast en timme efter installation.

Hur man limma gips Penoplex: milstolpar

Penoplex används för isolering av väggar inomhus. Efter installationen av plattorna Penoplex är den monterad på gips. Den kan fästas på olika sätt, en av dem - pastan ark med användning av ett lim eller monteringsskum.

Plåster ombord vägg kan självständigt, det viktigaste - att få in processen att genomföra denna typ av arbetePlåster ombord vägg kan självständigt, det viktigaste - att få in processen att genomföra denna typ av arbete

Arbetet ska utföras noggrant: Du bör tänka på förhand alla skeden av slutprocessen.

För att uppnå släta väggar kan speciella limnings barer som kommer att stödja gipsskivor. Staplarna kan beredas i förväg - de måste vara av olika storlekar. limning teknik är ganska enkel.

Stages limning gips på penoplex:


 • Lägga ett ark på en plan yta.
 • Applicera bindemedelslösningen i form av högar.
 • Trycka plattan mot väggen.

Vid tillämpning av lösningen är det viktigt att se till att avståndet mellan klumpar var jämn och små. Heaps bättre att göra lite. Det bör noteras att limmet har förmåga att snabbt stelna, så att uttrycka det farten.

Oavsett om det är nödvändigt att limma gips på monterings skum

Många undrar: Är det möjligt att limma gips på väggen eller i taket med hjälp av skum. Många konstnärer idag avråds från att göra det, eftersom denna process är ganska arbetskrävande. Dessutom kvaliteten på fäst ark beror på noggrannheten hos limning och följa instruktionerna i guiden.

För att effektivt och säkert limmas på gipsvägg, bäst att söka professionell hjälpFör att effektivt och säkert limmas på gipsvägg, bäst att söka professionell hjälp

Det är viktigt att beakta det faktum att limning av gips på skummaterialet att pressas mot väggen i 15 minuter varje timme.

Det är också viktigt att ta hänsyn till att skummet tenderar att expandera. Du måste noga trycka gips till ytan att skumma det är "skjuts". Efter limning det finns en möjlighet att arken hindras.


Skäl att inte limma gips på väggen:

 • Den långa processen;
 • Kanske utseendet på högar;
 • Sannolikheten för skalar i att begå felaktiga handlingar.

Polyuretanskum är en ganska hållbart material. Det är därför många hantverkare använder det för limning gips. Detta undviker onödigt byggnadsarbete. Den mycket klibbiga tar mycket tid, särskilt om det görs med sina egna händer för första gången.

Species-bindemedelsskum för gipsskivor (video)

När vi står fast vid ytan av gipsskivor vägg eller tak, måste vi följa strikta regler. Det är viktigt att utföra förberedande arbete: rätten att göra en sluttning, se till att den tidigare finish, färg och tapeter, har tagits bort. Först då kan du gå vidare till den vanligaste typen av arbete. Det är nödvändigt att noga överväga valet självhäftande skum, på grund av dess kvalitet beror på hur gipsskivor limmas på väggen. Att limma gips - en ganska mödosam process, men om det görs på rätt sätt, varar avsluta en lång tid och på ett tillförlitligt sätt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

91 − 90 =

Adblock
detector