Hur man gör kök, vardagsrum 18 kvm: foto- och design tips – nwhistorycourse.org

The BlogDen rationella utformningen av köksutrustning tillåter utrymme i köket, vardagsrummet på 18 kvm. mDen rationella utformningen av köksutrustning tillåter utrymme i köket, vardagsrummet på 18 kvm. m Idag fler människor tycker om utbyggnaden av området med små lägenheter. Det är en naturlig önskan, på grund av önskan om en bekväm och praktisk liv. Den kombinerade utrymmet tillåter dig att känna sig fri i ett relativt litet område. För att utföra mönsterrätten först och främst kök, vardagsrum på 18 kvadratmeter av design ska vara noggrant utarbetade. Innan något arbete som krävs för att göra ett designprojekt, vilket kommer att bidra till att visualisera den framtida situationen.


Studio 18 kvm, kök vardagsrum: skapa ett designprojekt

När det gäller personliga utrymme, ägarna av lägenheterna är redo för mer, för att kunna utöka lokalerna. Detta område anses vara ganska små, så kvaliteten på verk sanering och design livskvalitet för invånarna i många avseenden är beroende av.

För att skapa ett kök där du kan laga mat och har levt för en god vila, måste du utöva maximal ansträngning. Det är viktigt att ta hänsyn till de smakpreferenser.

En av metoderna för att diversifiera kök-vardagsrum är att skapa en färgkontrast mellan de två zonernaEn av metoderna för att diversifiera kök-vardagsrum är att skapa en färgkontrast mellan de två zonerna

Innan reparation av köksutrymmet 18 meter, är det nödvändigt att bekanta sig med planen av lägenheten, som visar var som kommunikation, placerade fönster och dörrar där det finns en bärande vägg.

Vad du behöver tänka på

 • Innan du börjar reparationer eller efter behovet av att nödvändigtvis håller förändringar till högre myndigheter.
 • Det är nödvändigt att undersöka de frågor som rör de strikta förbud. Till exempel bör en våt zon i alla fall inte släppas ut på de underliggande lokaler.
 • Det är viktigt att lösa problemet med gas punkt, som om det finns en gasspis, ett kök med vardagsrum kombinera förbjuden.

När alla dessa viktiga frågor avvecklas, kan du gå vidare till distributionszoner. Denna process bör ges tid på grund av dess noggrannhet beror på långsiktig användbarhet av alla familjemedlemmar.


Framgångsrik zonindelning kök och vardagsrum på 18 kvadratmeter

Zonindelning - är en individuell process som inte kan genomföras i olika typer av lägenheter likadana. Innan själva zonindelning är viktigt att själva bestämma var och hur det kommer att vara lämpligt att ordna arbete och relaxavdelning.

En liten separation mellan köket och vardagsrummet gör det möjligt att känna sig bekväm i båda zonernaEn liten separation mellan köket och vardagsrummet gör det möjligt att känna sig bekväm i båda zonerna

För att möta den zonindelning korrekt, kan du behöva hjälp av designern. Men därifrån kan vi förvänta oss bara tips som hyresvärden kan acceptera eller avvisa.

För att arrangera en yta på 18 rutor är samma lagar utrymme zonindelning. Men de är inte statisk och kan variera.användbara tips

 • För att avgöra om en uppsättning standard åtgärder som utförs i köket och i hallen.
 • Mät avståndet behovet av bekväm rörelse i det gemensamma utrymmet.
 • Rita en planritning, visar de mest använda platser.
 • Rita vägar som är mest frekventa. Fastställa omfattningen av deras bekvämlighet.
 • Ordna möbler bekväm och utrymmesbesparande sätt.

Skapa en harmonisk stil i rummet kan ske genom inköp av möbler i vardagsrummet och kök enheter av samma färgSkapa en harmonisk stil i rummet kan ske genom inköp av möbler i vardagsrummet och kök enheter av samma färg

Zonirvoaniya alla regler kan ändras beroende på individuella smakpreferenser för ägare av lägenheten.

Utformningen av kök, vardagsrum på 18 kvadratmeter: möbler alternativ

Design av ett kombinerat rum beror till stor del på vilken typ av möbler som är placerad på samma utrymme.

Det är viktigt att komma ihåg att möblerna i köket och i vardagsrummet inte bör göras i olika stilar. Det bör harmoniskt överlappa, vilket skapar en atmosfär av perfektion.

Det finns nyanser som är viktiga att tänka på innan köp möbler. Förvärvet kräver en kontantutlägg, därför att besluta om sin stil och kvalitet du behöver i förväg.

Tips om hur du väljer möbler:

 • Välj material som lätt tål fukt och täta föroreningar.
 • Möblerna ska vara ergonomisk och enkel. Det bör inte bli ett hinder i rörelsen.
 • Lushe bäst att köpa möbler som lätt omvandlas. Detta kan spara utrymme, ge ytterligare bekvämlighet i att använda den.
 • Bekväm att använda partitioner.

Chandelier mellan köket och vardagsrummet är inte rekommenderat att hänga, är det bättre att göra en separat täckning av de små lamporna för varje zonChandelier mellan köket och vardagsrummet är inte rekommenderat att hänga, är det bättre att göra en separat täckning av de små lamporna för varje zon

Organisera rummet är funktionell och snygg samtidigt om möjligt. När lägenheten ägarna vet exakt om deras önskemål och utrymmesbehov.


Kök-vardagsrum sovrum 18 kvadratmeter: utformningen av färg

Rätt färger kan hjälpa visuellt förstora ett litet område för att göra det lätt och mysig.

Välj den färg du behöver, beroende på den övergripande stilen av interiören. Till exempel bör det utrymme i stil med Provence vara i ljusa färger, high-tech innebär användning av mer mättade och kontrasterande färger.

Efterbehandling väggar kan bildas med användning färg eller tapet. Idag är det inte ett problem att köpa en hög kvalitet efterbehandling material, som är idealiska för kök, vardagsrum.

Mattan i köket är inte praktiskt att lägga, eftersom det ofta kommer att förorenas. Det är bättre att placeras i vardagsrummetMattan i köket är inte praktiskt att lägga, eftersom det ofta kommer att förorenas. Det är bättre att placeras i vardagsrummet

Exempel på färger:


 • Ljusa och varma färger för tapet eller färg,
 • Catchy kontrasterande kombinationer;
 • Svart och vitt dekoration;
 • Med användning av naturliga material.

Valet av färger för dekoration av rummet - en privatsak. Den bör sträva efter samma mål - en harmonisk inredning.

Diverse kök, vardagsrum på 18 kvadratmeter

Den vanligaste typen av layout för rummet med en yta på 18 kvm - kvadrat. Denna typ av plan kan du tillämpa flera sätt att distribuera möbler att välja mellan.

I ett område av 10 kvadratmeter av den mest bekväma typ av layout anses - L-formad och U-formad konstruktion av möbler.

expandera visuellt utrymmet kan vara med hjälp av den vita färgen i det inreexpandera visuellt utrymmet kan vara med hjälp av den vita färgen i det inre

Denna konstruktion kan ytterligare dekorerade kvadratiska eller cirkulära arrangemang chastyu.Ot island köksskåp beror framtida placering av möbler. Om det är korrekt, finns plats praktisk och vacker på samma gång.

Planering exempel:

 • Kök, som ligger i en rad antyder en skillnad fält för matlagning och avkoppling. Avgränsare kan användas som en bardisk eller ön.
 • Matbordet kan ske på den motsatta väggen.
 • L-formade planen innebär att utrusta det motsatta hörnet av bordet och en mysig sittgrupp.

Planering val beror till stor del på den ursprungliga formen av utrymmet samt smakpreferenser för ägare av lägenheten.

Andra alternativ planen

Kök, vardagsrum är av stor betydelse. När lägenhetsinnehavare beslutat om en plan, som beror på formen av utrymmet, kan du gå vidare till zonindelning lokaler.

Layouten kan göras oberoende av varandra eller att rekrytera en professionell som kommer att rätta accenter.

Korrekt placerade möbler kommer att göra rummet inte bara praktiskt, men också bekväma och mysigaKorrekt placerade möbler kommer att göra rummet inte bara praktiskt, men också bekväma och mysiga

Det finns flera vanliga typer av layouter, som anses vara den mest framgångsrika för kök med begränsat utrymme.

Panering alternativ:

 • U-formad;
 • L-formad.

När fördelningen av möbler är viktigt att tänka på att det är i vilket fall som helst bör inte störa med rörelsen i rummet.

Mottagningar zonindelning lokaler:

 • Sätta ribban;
 • Installera middagsbordet;
 • Med hjälp av separation av ön;
 • Installation av olika våningsplan;
 • Användningen av skärmar och skiljeväggar;
 • Installera soffan.

Metoder för planering och zonindelning lokaler, det finns många. Med sina många alternativ som är tillgängliga på Internet eller specialiserade tidskrifter. Känd för en sådan serie av inrednings exempel: "Grand", "Taganay", "Europa", "Bend".

Kök, vardagsrum på 18 kvadratmeter. m (video)

Att kombinera kök, vardagsrum, behöver du bygglov. Efter att ha fått det, kan du fortsätta med att förena utrymmet. Efter att du måste utforma ett projekt som kommer att hjälpa till att bygga kombinationer rum: prioritera, genomföra den förmodade utformningen av lokalerna med ett litet område för att se de alternativ som kommer att hjälpa till att hålla så mycket ledigt utrymme som möjligt.

Interiören i kök, vardagsrum på 18 kvadratmeter. m (bild)

1-3809RGBcolor000119a841145.00454d5224025d2d1920x1080resizeinterior24241613837267361920x1080resizeinterior252771313850384307128df8d8aca7afb347fd978136a9b541113456

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 5 =

Adblock
detector