Hur man gör installationen av rack tak med händerna – instruktion – nwhistorycourse.org

The BlogRack tak - ett mångsidigt och praktiskt material för efterbehandling taket locketRack tak - ett mångsidigt och praktiskt material för efterbehandling taket pokrytiyaReechny taket kan dekorera som bostad, och allmänheten. Det är ganska universell, populärt på senare dekoration, som är bråttom att göra tack vare de utmärkta prestandaegenskaper.


Monteringsrack tak: anordningen

Rack tak klassificeras som undertak. Konstruktionen består av paneler - vanligtvis metall, stål, plast paneler hör fortfarande till en annan art. Också i satsen ingår upphängningssystem för rack.

Idag är det inte ett problem att sätta ett tak för enskilda order, där skenlängd kommer att matcha exakta storleken på ditt tak.

Med en stark önskan, ställ rack taket kan äga, det viktigaste - att göra en noggrann räkningMed en stark önskan, ställ rack taket kan äga, det viktigaste - att göra en noggrann räkning

Rack tak sätts i sista sväng, efter att ha gjort väggdekoration, etc.

Reiki kan vara olika: blank eller matt, med en perforerad yta eller slät, de också skilja sig åt i struktur. Till exempel är det möjligt att montera strukturen i reek "under huden", eller skenor "under trädet."


Sami lameller kan placeras som ett traditionellt - längs golvet och över golvet och på diagonalen.

Hur man gör ett rack aluminium taket i badrummet (video)

Hur man installerar rack taket själv

Det första du bör göra - samla de nödvändiga verktygen.Att arbeta behöver du:

 • borr;
 • lagare;
 • dymlingar;
 • Sax på metall;
 • roulette;
 • markör;
 • linjal;
 • Byggnadsnivå;
 • skruvar;
 • En vass kniv.

mount teknik

Hur att montera taket? Först markerar den plats där den kommer att börja ett nytt tak. Avståndet bör inte vara mindre än 5 cm från den grundläggande taket. Detta märke överförs på omkretsen av rummet, bara använda byggnadsnivå.

Innan du börjar installera ett tak rack, kontrollera följande: Är du alla nödvändiga verktyg och material som utarbetatsInnan du börjar installera ett tak rack, kontrollera följande: Är du alla nödvändiga verktyg och material som utarbetats

Rita en linje och göra en markering, mäta längden på väggen, skära av en bit av vinkelprofil. Det är oftast skära med sax för metall.

Därefter fäster profilen på linje dragen genom väggen och gör ett hål med en borr. För att dra åt skruven med en träpinne. Profil konsolidera behövs i steg om 500 mm och kontrollera graden av jämnhet. Vad som är viktigt, på de inre hörnen av profilen fästs början till slut, och har vid de yttre hörnen av den nödvändiga vinkel på 45 grader.

Monterad kuggstång taket korrekt

Med hjälp av måttbandet bör noteras platsen för fastsättning av stödskenor. Första otmetochku göra ett avstånd av 300 mm från väggen, och det efterföljande behovet av att vara 90 cm, medan parallellt med varandra.

Suspensioner är fasta med skruvar och pluggar, hålen förborrade med en borr. Enligt nivå verifierade ställning suspensioner.

Vid montering av racktaket är det viktigt att markera platsen för fastsättning av stödskenor, kommer detta att bero på hur mycket kommer att vara din platt rack takVid montering av racktaket är det viktigt att markera platsen för fastsättning av stödskenor, kommer detta att bero på hur mycket kommer att vara din platt rack tak


Montering stödskenor:

 • Intervallet mellan stödskenoma får inte överstiga 1- 1,1 m. Däck reechkam anordnade vinkelrätt, och detta är viktigt, i jämnhöjd med vars profil spikas på omkretsen.
 • Däck bultas fast i suspensioner skruvmejsel. Till designen var helt platt, vara noga med att aldrig erkänna fel.
 • Intervallet mellan vinkelprofilen och bussen är lika med en centimeter. Om ett däck, till exempel, visade sig vara kort, oroa dig inte - det bara nadstavte. För detta ändamål behöver du bara fixa suspensionen vid början av nästa buss.

Tja, sedan omedelbart börjar installationen rack ytan.

Installation Räcken

Reiki bör befrias från skyddsfilmen, och skär i enlighet med storleken på ditt tak. Dess längd bör vara minst halv centimeter interwall avstånd (mittemot).

När du har installerat rälsen, kommer du bara att bifoga en sockelNär du har installerat rälsen, kommer du bara att bifoga en sockel


Då du gör det:

 • Reiki bör noga in i styr och engagera hela längden i däcklåsen. Ytterligare rackmonterad bredvid den tidigare.
 • Om det är nödvändigt, är höjden däcket justeras, och det ändrar djup skruva i skruvar.
 • Om inte närmade sig förra rack, du bara klippa framför henne i bredd. Notera avståndet längs längden på rack, dra kniv och böja tills rack inte bryts ned.
 • Montera trimmade järnväg, och säkra den med trä stag eller bitar av vinkelprofil.

taket montering och involverar en sockel. Detta är en viktig dekorativt element, och det är noga med att ge det ett snyggare utseende och även döljer fula mellanrum mellan väggarna och strukturen.

Det finns en sak - köket ofta skyldig till oegentligheter av väggarna, och de kräver en sockel som visuellt justerar struktur.

Hur man gör ledningarna för armaturer i tak växel

Typiskt är spotlights monterade på undertak.

Förutsatt finns två sätt att arbeta belysningen:

 • När alla lampor ingår omedelbart. I detta fall, strömställaren från en tvåtråds-stretch. Och redan från denna tråd gör kurvor från armaturen.
 • När lamporna är påslagna av grupperna. Den centrala tråden i detta fall borde ha levt så mycket, hur många grupper du väljer. Vanligtvis finns det två eller tre grupper. Det används, vilket är logiskt, dvuhklavishny och tre nyckelbrytare.

På undertak vackra och praktiska look spotlightsPå undertak vackra och praktiska look spotlights

För att ansluta lampan behöver du en kabel med ett tvärsnitt på 1,5 kvadratmeter. Och det är nog för vanliga lampor.

För armaturer med samma stormakt behöver en särskild värmebeständigt tråd. Under hög utgångseffekt över 50 W är underförstådd.

Reparation rack tak med händerna

Se naturligtvis nödvändigt med hänsyn till omständigheterna, men vanligtvis innebär demontering reparation av taket, dvs avveckla troligen delvis.

Om du behöver reparera din takräcke, då processen inleds med en partiell demontering skenorOm du behöver reparera din takräcke, då processen inleds med en partiell demontering skenor

Först tolka en av kanterna - trim hörnprofil som du vill koppla kniv. Sedan böja den så att det var möjligt i slutet av skenan säkert dra. Ultra-modulen frigörs från sidos lås och försiktigt bort.

Å andra taklister sker omvänd drift - öppnar alla lås, och frisläppandet av panelen flyttas till kanten. Sedan tas det bort utan problem från den övergripande designen.

Processen att installera ett tak kuggstång (video)

Rack tak kan dekorera ett badrum, kök, balkong, men i själva verket - vilket rum som helst. Han dekorerar och kvadratiska och rektangulära tak. Eftersom gör inga misstag, "installation / avinstallation" Gör alla instruktioner och njuta av resultatet.

Lyckad renovering!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

72 + = 76

Adblock
detector