Hur man gör gipsskivor skiljeväggar 4 av projektet – nwhistorycourse.org

The BlogAtt delningen av gips med händerna, kommer du att spara tid och pengarAtt delningen av gips med händerna, kommer du att spara tid och Dengin idag använder gips partitioner kan vara att zon rummet i två eller flera delar, vilket är mycket praktiskt i stora rum eller öppen planlösning lägenheter. Gipsskivor används för en mängd olika ändamål, såsom väggbeklädnad, för efterbehandling taket för att installera partitioner. Liknande struktur i alla rum ser snygg och modern, särskilt om du använder olika designtekniker för att dekorera.


Skiljevägg med sina händer Gipsskivor - utarbeta

Innan byggandet av gipsväggar med sina egna händer, kommer projektet att kräva bildandet av, och för vilka arbetet kommer att ske.

I projektet ingår:

 • ritning;
 • Tillämpning av exakta dimensioner;
 • Beräkning av det exakta antalet fästmaterial;
 • Vyschityvanie profiler och gips.

Utarbetandet av gipskartongväggar kommer att garantera hög kvalitetUtarbetandet av gipskartongväggar kommer att garantera hög kvalitet

Om du planerar att installera flera partitioner samtidigt, måste du börja rita med huvudstrukturen, vilket kommer att stödja resten av partitionen.

Nödvändigt att skapa frontal ritning, som visar den lastbärande konstruktionen, byglar och även strömuttagen. Varför frågar du? Så att framsteg kan vara att förbereda materialet för deras överföring till en annan plats. När bordläggningen konstruktions ark behöver utföra fastställande kanter på olika delar av ramen.


Således är lastbalansering utförs på hela området av ramen utan att överbelasta. På ritningen siffra för att vara som det verkar efter baffeln installationen. Dessutom har behovet av en detaljerad plan som föreskriver varje skede av arbetet. 

Gipsskivor partitioner gör med sina händer: steg för steg guide

Ibland är det omöjligt att komma ihåg varje nyans minns dem, till exempel för att installera profilen dess foder och liknande, är ett steg för steg guide vad du behöver.

Planeras steg för steg instruktioner - det är en möjlighet: • Vid projekteringen att göra ändringar;
 • Undvika bildning av defekter;
 • Följ planen att bli bra.

För att undvika fel i utformningen av väggen, är det nödvändigt att använda en laserFör att undvika fel i utformningen av väggen, är det nödvändigt att använda en laser

Efter ritningen görs för konstruktion och bearbetningsarbeten i lokalen bör börja märkning på väggarna och på golvet. Scribe linjer för exakt, bör du använda ett måttband och önskvärd laser. 

När märkningen appliceras, är det nödvändigt att framställa styrprofilen. Nämligen en av parterna tillämpas på förseglingstejpen, vilket kommer att möjliggöra en maximal profil tätt och stadigt utan luckor. För montering profiler nödvändigt att använda pluggar och skruvar.

Rack profil är monterad på ett avstånd från väggen, men den första måste nödvändigtvis följa den. För montering rack med hjälp av de övre och nedre skenorna. Om det finns ett behov av att förbättra ljudisolerande egenskaperna hos strukturen, innan du installerar varje profil, är det nödvändigt att tillämpa förseglingstejpen. När installerat den senaste rack profil kan du gå vidare till det fortsatta arbetet.

Hur skiljeväggar av gipsskivor

Innan mantlar ram av profilerna du behöver för att förbereda dukar GCR.

Detta kommer att kräva:

 • På ritningen, uppdelad Gipsskivor beläggningselement;
 • Mark varje punkt på duken;
 • Skär försiktigt ut detaljerna.

Vid montering av skivmaterialet som skall utsättas för de grova kanterna av de centrala delarna av profilerna. Fastställande, som tidigare nämnts, är det genomförs med skruvar.

Före installation bör alla gips ark skäras gallring, eftersom varje duk kommer att utgöra en butt hörnFöre installation bör alla gips ark skäras gallring, eftersom varje duk kommer att utgöra en butt hörn


Steg mellan skruvarna bör vara 3-5 cm och alltid samma. När det första arket är inställt, är det möjligt att flytta den andra enheten, varvid den mest noggrant för att inte bildas mellan banorna lederna.

Om Gips kanten kommer att glida av profilen, kan det senare leda till felaktig inriktning av målningar och därmed förlust av rätt typ av konstruktion. Vid behov utläggning av kommunikation för gipsskiveväggar, måste de endast utföras i horisontellt läge och i en särskild antipozharnoy rippel. Det är således möjligt att förhindra en brand när stängningen och naturligtvis risken för brand.

Ofta kräver användning av en värmare när du installerar gips. Att välja det beror naturligtvis på dina personliga preferenser, samt på hur mycket en stark nivå av bevarande av värme krävs i rummet. används huvudsakligen mineralull och polystyren. Styrofoam är en modern produkt som tillverkas i enlighet med modern teknik. Den har utmärkta prestandaegenskaper och inte förlora dem även under årtionden.

Hur man gör en partition av gips Tips för installation

Inte så lätt att göra gipsväggar, speciellt själv, om du vill installera dörrkarmen. Utforma var god och inte förlora sin stabilitet, är det nödvändigt att kompetent närma installationsramen. Montering av dörren utförs före gipset kommer att forma arken, och efter septum monteras tillit.

Med andra ord, så snart alla profilerna kan monteras:


 • Utför installationen av dörröppningen;
 • Montera dörrkarmen;
 • Fäst duken.

 Dörröppningen kan, både standard och oregelbundna former. Beroende på den valda design kräver ibland förändringar i projektet, som ska utföras även på dess planeringsstadiet.

Monterings höljen för dörröppningen sker efter avslutad gipsskivorMonterings höljen för dörröppningen sker efter avslutad gipsskivor

Detta kan påverka inköp av material och fästelement. Där dörren är installerad måste finnas rack profil, utrustad med förstyvningsribbor.

Förstärkning av dörröppningen kan ske på bekostnad av styrprofiler. Oberoende av valet av härdningsprocessen, måste dörrkarmen vara så stabil. Det bör noteras att gipsväggar har en särskilt utmärkande. Med deras hjälp kan du dölja en betydande mängd kommunikation.

Inuti ramen Gips som ofta avlopp, elnät. Du behöver inte alltför mycket action och specialutrustning, eftersom allt är lätt och enkelt. Naturligtvis sker kommunikation vid installation av packningen och ramen till höljet. När routing vattenledningar kräver ytterligare tätskikt, för att undvika bildandet av röta och mögel, vilket kommer att orsaka en gradvis förstörelse av gips.

Fördelar med material: göra skiljeväggar av gipsskivor

Innan du väljer ett material för partitionen, är det värt att bekanta sig med fördelarna av gipsskivor, som i många positioner överlägsen andra efterbehandling trasa.

Gipsskivor är ett mångsidigt material som länge har använts tillräckligt i konstruktionen och bearbetningsarbetenGipsskivor är ett mångsidigt material som länge har använts tillräckligt i konstruktionen och bearbetningsarbeten

fördelar:

 1. Gipsskivor tyg väger inte mycket, så att designen inte kräver konstruktion av kolumner eller använda ett stort antal profiler med förstyvningsribbor.
 2. Gipsskivor tyget har utmärkt lastbärande kapacitet. På väggen hos ett material kan fastställas hyllor, blommor och andra objekt.
 3. Kompetent gjort Gips kommer att stå i flera år och kommer inte att förlora sin rätt arter.

Det är nu möjligt att köpa fuktbeständig gips respektive partitioner kan byggas inte bara i vardagsrummet, men även i badrummet eller toalett.

Instruktioner: hur man gör en partition av gips (video)

Interiör gipsväggar kan vara mycket olika i form och form så att du kan skapa de mest otroliga designen i det inre av lägenheten eller privata hem. Partitioner från gips kommer att kosta kostnaden är inte för dyrt, vilket är en stor och viktig fördel.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

22 − = 15

Adblock
detector