Hur man gör ett tak av plastsandwichpaneler – nwhistorycourse.org

The BlogRubricera sandwichpaneler - det billigaste och mest rena versionen av efterbehandling alla rumRubricera sandwichpaneler - det billigaste och den mest rena versionen av trim eventuella pomescheniyaMnogie människor föredrar att använda för efterbehandling taket PVC panel. Detta material har många fördelar, bland vilka är den låga kostnaden och praktiska. Dessutom gör ett tak av PVC-paneler kan vara sina egna händer, förutsatt att tillverka högkvalitativa kadaver. Sandwich paneler används som ett alternativ till plastpaneler. Detta material också kan lätt monteras till basytan.


Är det möjligt att göra ett tak sandwichpaneler

Under lång tid trodde man att sandwichpaneler inte kan användas för efterbehandling taket. Dock är detta yttrande felaktig. Sandwichpaneler är inte värre än de klassiska PVC plattor.

Före installation av sandwichpaneler, bör du anpassa taket med hjälp av tändsatsblandningen. Även i panelen måste skäras hål för spotlights.

Systemet för installation av sandwichpaneler på taketSystemet för installation av sandwichpaneler på taket

Teknik installation av plastsandwichpaneler:

 1. Fixera de träribbor på taket i steg om 40 cm. Kom ihåg att träribbor ska placeras vinkelrätt mot panelerna.
 2. Fäst den första panelen är strikt i spåret. När du fästa den första panelen i taket, se till att den är installerad precis som kurva panel kan leda till deformering av hela strukturen.
 3. Fästa den andra panelen till mantlingen liknande sätt.
 4. Den sista panelen bör vara något kortare eftersom plasten tenderar att expandera.
 5. Installera dekorativa lister.

Fördelar och funktioner i sandwichpaneler

Om du väljer att installera i ett rum sandwichpaneler, bör du överväga ett antal funktioner. Kom ihåg att innan du gör ett tak av detta material bör vara ordentligt dekorera basytan. För att trimma den grova taket användning med vattenbaserade tätning och en hög kvalitet primer. Önskvärt att prima basytan på 2-3 skikt.


Fördelarna med sandwichpaneler:

 • Installationen av detta material du inte kommer att behöva köpa dyra fästen. För att installera sandwichpaneler, behöver du de vanliga skruvar.
 • Låg specifik vikt. Som ett resultat kan sandwichpaneler användas för att skapa tak flera nivåer.
 • Höga ljudisolerande egenskaper.
 • Hållbarhet.
 • Enkel installation.
 • Lågt pris. Detta material är mycket billigare än glansigt tyg och gipsskivor.

Rating sandwichpaneler som tillhandahålls avbryta deras prestanda, olika färger och höga hållfasthetsegenskaperRating sandwichpaneler som tillhandahålls avbryta deras prestanda, olika färger och höga hållfasthetsegenskaper

Sandwichpaneler kräver noggrann behandling. För att rengöra tak gjorda av detta material är strängt förbjudet att använda slipmedel eftersom de orsakar skada paneler. rekommenderas också för rengöring av verktyg av sandwichpaneler, som innehåller syra.

Hur man installerar PVC-paneler själv

Dekorera taket i sig kan vara genom konventionella PVC-paneler. Innan installationen, måste du justera basytan och väggar. Dessutom är det rekommenderat att ta bort alla sprickor med hjälp av ett tätningsmedel eller kitt.Att göra en smidig tak på PVC-paneler, måste tillämpas på basytan markeringar. När den appliceras på uppmärkning med hjälp av en laser. Mellan motsatta hörn av rummet, kan du dra linjen.

Före installationen av PVC-paneler producera basyta märkning med användning av en laserFöre installationen av PVC-paneler producera basyta märkning med användning av en laser

Installationen sker i flera steg:

 1. Installera CD-profiler. Bättre utnyttjande av varor tillverkade av aluminium eller stål.
 2. Fästa taket profil L-formad konfiguration. För att låsa produkten skall användas uteslutande skruvar.
 3. Skär plastpanelen med en bågfil.
 4. Obsheyte ram med plastpaneler. Anslut panelerna samman med hjälp av skruvar.
 5. Installera taklister och fixturer.

Hur man väljer högkvalitativa PVC-paneler

Välj hög kvalitet PVC panel är enkelt, om du följer ett antal enkla regler. Det första du kommer att märka är jämnheten av ytan. Om panelen har ojämnheter eller djupa repor som inte behöver köpa det, eftersom det kan deformeras under installationen.

Även under juryn måste uppmärksamma:

 • revben styvhet. De bör inte vara synlig från utsidan av panelen. Dessutom måste vi komma ihåg att revbenen bör ha en större tjocklek.
 • Färg målningar. Om du märker att kanterna på bladet har vita linjer framför dig undermåliga varor.
 • Produkt slots. De bör vara rak och inte deformeras när pressas lätt.

Innan du köper panelen att böja den. Om du märker att panelen under vikning förblir intakt, och det utgör inte en spricka, hög kvalitet till dig.

Montering av plastpaneler på taket (video)

Plastpaneler - en utmärkt efterbehandling material. Den kan användas även för dekoration av tak i huset från en bar. Installera plastpaneler på basytan är en kick. Det viktigaste - att bygga en stabil låda och sätta den exakta layout. Också inte glömma att förbereda ytor som ojämnheter och djupa sprickor kan leda till deformation av strukturen.

Taket av plastpaneler (bild)

3-min854-min5-min23-min6-min726-min717-min29-min3611-min11-min39


Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 4

Adblock
detector