Hur man gör en repstege med sina händer och fyra av dess fördelar – nwhistorycourse.org

The BlogRepstege har utmärkta prestandaegenskaper, så att den kan användas för att utföra en mängd olika uppgifterRepstege har utmärkta prestandaegenskaper, så att den kan användas för att utföra många uppgifter om trä eller metall trappa tar mycket utrymme, är repet kompakt och lätt att använda. Det är lätt att förvara och ta med dig. Det kan vara användbart i många situationer. Repstege är nödvändigt att rengöra brunnen, liksom användbar i naturen. Denna trappa kommer att hjälpa dig att utforma ett hus i ett träd. Hus också kommer att fungera som en budget idrottsanläggningar och underhållning för barn. Inte nödvändigtvis att spendera pengar och köpa en repstege i butiken, är det mycket lätt att göra med sina händer.


Rekommendationer: hur man gör en repstege med sina händer

Repstegar är indelade i 2 typer: med och utan tvärstag. Byggandet av trappor med pinnar baserade på repen och tjänar som steg och material. De är mer tillförlitliga, lätt att använda, har ett annat syfte.

Kabelstege utan stegpinnarna är den mest kompakta och lätta verktyg som är lätt att göra det själv med hjälp av en liten uppsättning av material och verktyg.

För att göra en repstege med händerna i första hand behöver köpa en stark rep och steg gjorda av trä eller metallFör att göra en repstege med händerna i första hand behöver köpa en stark rep och steg gjorda av trä eller metall

Repstege med knutar eller öglor i stället för balkar som typiskt används i fältförhållanden eller nödsituationer.

Fördelar med repstegar är odiskutabla:


 • Enkel framställning;
 • Tillgången på saker som behövs för produktionen;
 • Du kan välja önskad längd;
 • Det tar inte upp mycket plats.

Tips: hur man gör en repstege

Bra repstege skulle vara ett bra komplement till alla hem inventering, speciellt land. För hushållsändamål är det bäst lämpad för stegpinnarna.

Minimi av material som kommer att behövas för tillverkning av ett rep stege:

 • Två starka rep (rep);
 • En bit av sandpapper med en finkornig;
 • Stark tråd;
 • Bågfil.

Det är nödvändigt att ägna stor uppmärksamhet åt valet av material. Trappor måste tåla tyngden av en vuxen eller ett barn vikt, beroende på dess syfte.Innan du börjar att tillverka rep stege, måste du se utbildning videor med master classesInnan du börjar att tillverka rep stege, måste du se utbildning videor med master classes

Det finns flera typer av platser som är lämpliga för tillverkning av ett rep stege:

 • Linne rep;
 • Jute rep;
 • Bomull rep;
 • Repet av nylon;
 • Nylonrep;
 • Rep av Dacron.

Om repet är avsedd att användas av barn, bör du välja rep tillverkade av naturmaterial. För tillverkningssteg, följande material: trä barer, rails, hållbara lätta legeringar, plast preform.

Instruktioner: hur man gör en repstege från mycket

För att göra en repstege med händerna bara tillräckligt.

Tillverkningsprocessen:

 1. Material för steg tillskuret och behandla sandpapper för att undvika skador när de används.
 2. Längs kanterna av stavarna (kniv eller såg) för att göra spåret för att fästa repet. Djupet kan vara från 3 till 5 mm och bredden ca 15 mm.
 3. Märket 2 erforderliga storleken av repet, och att ingripa med en ände av varje slinga. Det är nödvändigt för att kunna hänga upp stegen på önskad plats.
 4. Stark tråd att knyta ändarna av rep för att hindra dem från att repas upp.
 5. Dela steg på en hård yta. Det maximala avståndet mellan dem bör inte överstiga 45 cm.
 6. Anslut trappsteget stark knut.

Tjockleken på repet skall väljas baserat på mål kommer vars genomförande användas trappaTjockleken på repet skall väljas baserat på mål kommer vars genomförande användas trappa

nod kallas "Constrictor" kan användas för att säkra trapporna.


Denna nod ger en säker fastsättning och utförs helt enkelt:

 • Slutstadiet rep lindas runt och göra repet (root slut);
 • Route den fria änden av den inhemska och linda runt scenen;
 • In änden av slingan 2 från botten och uppåt;
 • Dra åt knuten.

Hållbar repstege till brunnen med sina egna händer

För väl underhållet behövs mycket robust och robust konstruktion som tål vikten av en vuxen och återanvändning. För att göra ett rep stege för sådana behov kan vara som beskrivits ovan. Dock måste man ta hänsyn till flera funktioner som bidrar till att förhindra skador och olyckor. För det första, är det bättre att använda linor av syntetfibrer (nylon, polyester, nylon). De är lätta att ta hand om, och de är hållbara. För det andra är det önskvärt att använda en mer säker metod för att fästa repet till staplarna.

nämligen:

 • I stället för fördjupningen för att fästa rep för att borra hål på båda sidor av stegen;
 • Diametern av hålen bör motsvara tjockleken av lina som används;
 • Noder fixera läget av stegen på båda sidor.

Tack vare repstege är lätt att gå ner till botten av brunnenTack vare repstege är lätt att gå ner till botten av brunnen


En sådan repstege är lämplig för användning av barn. Klasser på den stärka immunförsvaret, hjälpa bilda en korrekt hållning. Barnens rum kommer att omvandlas och kommer att bli en favoritplats för sport.

Det finns situationer när man gör stege med stegpinnar är inte nödvändiga. Och ibland är handen inte rätt material och verktyg. Det råkar vara så att produktionen är helt enkelt inte tid. Till exempel måste du få fallit i en grop eller väl person. I det här fallet kan du binda repstege, som bara behöver ett rep.

Enkel kabelstege med sina händer

Det enklaste och snabbaste sättet är att knyta. På ett önskat avstånd från varandra längs hela längden av linan bör vara att knyta knutar, som skall utgöra etapper.

För denna metod, bara ett tjockt rep eller rep kostym, eftersom noderna måste vara tillräckligt stor så att de kunde lita på.

Med hjälp av kabelstegen kan lätt klättra trädet även barnMed hjälp av kabelstegen kan lätt klättra trädet även barn

Om repet är tunn, är det möjligt att koppla en kabelstege med gångjärn i stället för steg. Noden som du kan göra detta kallas "Burlatskii" och används i många verksamhetsområden.

För att göra en loop, måste du följa några enkla steg:

 • En slinga av rep twist för att erhålla "åtta";
 • Dra den undre kanten av repet;
 • Den resulterande ringen trär den övre delen av slingan.

Den resulterande slingan kommer att fungera som en språngbräda. Efter att ha använt en stege, kan komponenterna lätt demonteras. Repstegar har ett brett tillämpningsområde. Detta improviserade medel på fartyg och andra marina fartyg. Repstegar används i lekplatser, sportanläggningar. Vi bör också lyfta fram stegen undsättning. På grund av det faktum att en sådan stege är mycket kompakt och lätt att använda, de tillåter dig att snabbt ge stöd i de mest akuta situationer.

Hur man gör en repstege med sina händer (video)

Således är repstege ett mycket användbart verktyg, och i vissa fall - oumbärlig. Genom att använda stegen ovan, kan du enkelt och snabbt göra en stege för något ändamål hemma.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

79 − 71 =

Adblock
detector