Hur man gör en levande sovrum, 18 kvadratmeter. m: Design och Foto – nwhistorycourse.org

The BlogFöre början av allt ett sovrum, vardagsrum layout bör göra det på papper, med angivande av platserna för möbler arrangemangFöre början av allt ett sovrum, vardagsrum layout bör göra det på papper, ange platsen för möbelbostadsproblemet bortskämda människor inte bara i Moskva gör att spendera tid att forska potentiella projekt konstruktion vardagsrum, sovrum 18 kvadratmeter. m, design och foto som togs upp i den tematiska katalog eller "live" med vänner. Sad på grund av den uppenbara bristen är inte värt att leva utrymme. Ju mindre rum, desto lättare är det att omvandla från en estetisk och funktionell synvinkel.


Det optimala förhållandet av möbler och utrymme

Varje millimeter är värd sin vikt i guld, så i sovrummet varje steg som krävs för att tänka över. Precis som teatern börjar med en galge, börjar rummet från ytterdörren. Valet görs till förmån för en modell med en massa glasinsatserna. I detta fall kommer ljuset resa fritt, lägga till några visuella centimeter.

Till sovrum verkade inte alltför liten, ska köpa möbler-transformator. Folding soffor, multifunktions skåp - allt detta inom ett begränsat utrymme för att lagra en massa saker.

I sovrummet, vardagsrummet i 18 kvadratmeter. m bör placeras endast den nödvändiga möbler för att ha tillräckligt med utrymme för bekväm rörelse runt i rummetI sovrummet, vardagsrummet i 18 kvadratmeter. m bör placeras endast den nödvändiga möbler för att ha tillräckligt med utrymme för bekväm rörelse runt i rummet

Inte att förväxlas med köpet kommer att fokusera på följande komponenter:

 • Området produkter monteras och demonteras,
 • Beständighet omvandlingsenheter;
 • Volymen av den latenta utrymmet;
 • Kvaliteten på materialet och dess motståndskraft mot förorening.

Standard rum liten soffa placeras längs väggen. Det är önskvärt att fönstret var placerad på vänster sida. I det här fallet kommer resenärerna vara bekväm med naturligt ljus.


Omedelbart efter installationen måste du utöka soffan och ligga ner. Om det passar i storlek, och sänglinne placeras i lämpligt avsnitt, kan du andas lätt.

Design vardagsrum, sovrum 18 m: foto och väggskåp

Mittemot soffan är en TV eller akvarium. Här är allt beror på de finansiella kapacitet och smak av ägaren av lokalerna. Oavsett val, designprojekt nödvändigtvis ta hänsyn till placeringen av chefen för liggande. För bekväm visning måste göras så att ögonhöjd och skärm match. Om detta beror på att vissa skäl inte ett alternativ, kan du köpa en universell väggen.

Fördelen med den universella möbler ligger i det faktum att, i ett särskilt avsnitt monterad hopfällbar säng. Bara några rörelser behöver frizon i rummet var ockuperat av sängen.

Med zonindelning kan göras via sovrummet vardagsrum väggMed zonindelning kan göras via sovrummet vardagsrum vägg

Innan du tillgripa denna möjlighet, är det rekommenderat att uppmärksamma några detaljer: • Hur passar ett soffbord och golvlampa i dimensioner ovikta sängen;
 • Är det lämpligt att flytta runt i rummet när sängen är i en demonterad form;
 • Graden av tillförlitligheten av produkten fixturer;
 • Graden av tillförlitlighet klämmor säng i den monterade och omonterade.

Designers gör viktig varning om användning av möblerna i ett litet rum med hög del. I detta fall är det här vardagsrummet används gömd i atrium av bäddsoffa. Innan du köper bör se hur många som faktiskt meter tar att montera och demontera en säng.

Den mysiga vardagsrum och sovrum i ett rum på 18 kvadratmeter. m: foto och alternativ

Graden av komfort av att leva i ett litet rum och levande beror på kvalitet utförs av divisionen. Används för sådana ändamål konstgjorda hinder. Det enklaste alternativet - en bokhylla med massor av hyllor. Sätt den exakt i mitten av rummet, spela rollen av en visuell gräns. Direkt bredvid fönstret finns en stol och en golvlampa.

Sedan kommer skåpet har någon bakre väggen. Detta för att säkerställa att med 18 rutor var mysig. Ljus som kommer från fönstren inte träffa hinder på vägen.

Sovrum ska placeras längre bort från dörren och vardagsrummet - närmareSovrum ska placeras längre bort från dörren och vardagsrummet - närmare

Bortsett från "luft" i skåpet kan användas:

 • Bambu persienner;
 • Glidfält;
 • persienner;
 • Ljusridåer och så vidare.

Som ytterligare ett sätt för zonindelning av det tillgängliga utrymmet används belysningssystem. Spotlights, som består av en enda glödlampa, gör interiören bekväm. Rekreationsområde omfattas av en mjukare ton, och området för att kommunicera med gäster - mer mättade.

Utformningen av rummet 18 kvadratmeter. m: användning av nischer i sovrummet, vardagsrummet

Den akuta bristen på viktiga områden i hallen gör att vi ser icke-standardiserade optioner. En av dessa är en kombinerad sittgrupp och lagringsutrymme. Det kan tyckas att det är en bokhylla, som monterades i sängen. I själva verket är sängen placeras mot väggen, bredvid vilken det inte finns någon andra sidovägg. Dess roll spelas av skåpet. Det visar sig att det fria utrymmet som bildas mellan väggen och skåpet. Att det finns en säng.

Nischer i sovrummet, kan vardagsrummet kan användas för att lagra dekorationer pryder rummetNischer i sovrummet, kan vardagsrummet kan användas för att lagra dekorationer pryder rummet


För att denna idé att vara helt nöjd med värdar, gör följande:

 • Tonen i sängen och skåpet måste vara densamma;
 • Det rekommenderas att separat område för att sova på rumsbelysning gardin eller bambu persienner;
 • Såsom det används nattbelysningsanordning monterad på en av väggarna;
 • På vänster eller höger sida monterat en liten nisch, som lagrar tillbehör för sömn.

Ergonomiskt Living sovrum 18 rutor: Design (Video)

Organisation av utrymme i 18-meters rum kräver ökad omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Varje steg bör först överväga till exempel i fråga om storlek och eventuella konsekvenser, liksom estetiska komponenten. Om vi ​​talar om färgerna i rummet, ligger fokus uteslutande på ljus och pastellfärger. I det här fallet, de små och medelstora rum verkar mer rymliga.

Design vardagsrum, sovrum 18 rutor (ett foto av interiören)

1-11-2-22-1112-121019-23954bf8225a12d9pm3denisgost2012110100164f8e1e6c8b6


Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 3 =

Adblock
detector