Hur man gör en garderob i hallen med händerna: 30 foto – nwhistorycourse.org

The BlogOm du inte är säker på att kommer att kunna göra garderoben, är det bättre att anlita proffsOm du inte är säker på att kommer att kunna göra garderoben, är det bättre att anlita professionella Inte varje garderob i hallen, kan du göra det själv. Till exempel är populärt nu garderober radie mycket svårt att göra utan rätt kompetens och erfarenhet. Att designa en garderob kan bara vara en professionell. Men ju mer enkla mönster, vilket system är inte annorlunda med vissa svårigheter, och du kan göra själv.


Arbetsmoment: garderob i hallen med händerna

Arbetet är verkligen inte snabbt. Vi måste agera enligt plan, steg för steg. Med fokus på planen, kommer du inte missa en sak, inte knacka innan du kommer att vara en vägledning till handling.

Fasas arbetsplan:

 • Valet av material för framtiden skåp,
 • Bestämning av påfyllning - Behov beskrivning och ritningar;
 • Utforma dörrar omfattande urval Trailing utföringsform;
 • Valbar metod vidare suspension av hyllor;
 • Förberett en nisch för inbyggda garderober;
 • Genomförande av mätningar ritning;
 • hårdvara förvärv, material och delar ämnen;
 • Montering av skåpet installationen av inomhusbelysning;
 • Exteriör dekorativ yta.

Det första du måste köpa alla komponenter garderob och studie ritningarDet första du måste köpa alla komponenter garderob och studie ritningar

Det visar sig att arbetet inte började med definitionen av utformningen av den framtida skåp, men med valet av material. När allt kommer omkring, bestämmer den produktionen av princip och med olika material kommer att behöva arbeta annorlunda.

Garderob i hallen med händerna: valet av material

Trä är en traditionell och nu mycket prestigefyllda material. Men om det lyckas att garderob? Döm själv, luftfuktigheten i en nisch, vill det eller inte, kommer att vara högre än genomsnittet, kommer trädet oundvikligen börjar spänne. Men den dekorativa roll träd i fallet med en garderob också ifrågasättas.


Men om du är bestämd - träd, och ingenting annat, väljer finkornig trä, utan knutar, strimmor och sprickor vittrade och väl indränkt i linolja, och även EPE (vatten polymer emulsion).

Nästa typ av material - gipsskivor. Eftersom det är lätt att använda, det är billigt, men också bräcklighet detta material inte får glömmas bort. Ändå är avsedd för efterarbete och kan inte vara en del av stödsystemet. Det vill säga, han kan inte tänka mig något att hålla - är det borde vara något att hålla.

Det material som används för skåpet utrymmet är perfekt fiberboard eller MDFDet material som används för skåpet utrymmet är perfekt fiberboard eller MDFDe mest lämpliga material anses laminat, spånplattor och MDF. Dessa material innefattar de användbara egenskaperna hos träet, men de är inte känsliga för gradienten och fuktighetsförändringar. Fiberboard ta medium eller hög densitet.

Fyllning: garderob i hallen med systemen

Fyllningen eller fyllning av innerskåpet - är dess inre arrangemanget. Idag är lätt att hitta det bästa alternativet som kommer att uppfylla alla dina behov. Det finns många exempel på Internet - alternativ för innehåll som visas från olika vinklar. Detta är mycket praktiskt om du ännu inte bestämt vad som kommer att innehållet.

Verka i att fylla följande regler:

 • Raw lägga undan separat;
 • Nödvändig och bör vara lite inför mina ögon;
 • Torr plats högre;
 • Ett värde måste vara i lådor.

I diagrammet visar tydligt de mått och placering av alla element i coupe skåpI diagrammet visar tydligt de mått och placering av alla element i coupe skåp

Överväga följande exempel. Fel kommer att göra ett avsnitt för kläder i mitten. Då fukt det nödvändigtvis kommer att gå i hand. Om vi ​​gör sidosektionen kommer fukt från kläderna går utåt.

Make up garderoben i hallen projektet

Naturligtvis enklare skapande processen projekt - det finns många online-tjänster, där med hjälp av inställda värden, skapar programmet ett projekt. Vi kan ta det färdiga projektet som passar egenskaperna hos hallen. Men det finns ett annat alternativ.

Boken skåpet "från scratch" i det ena eller andra företag, kommer att beställa en billigare skurna ämnen. Många möbeltillverkare idag i närvaro av robotar, datorstyrd - betalar en bra förvärv. Kort sagt, eftersom det inte var utrustad med en möbelaffär, men i nästan varje stad han erbjuder tjänsten skära bitar. Och det sparar pengar.

Vid utarbetandet bör ta hänsyn till storleken på hallen och funktioner som skall utföras av skåpetVid utarbetandet bör ta hänsyn till storleken på hallen och funktioner som skall utföras av skåpet


Alla samma möbelmaterialsatsen till grossistpriser, och med tanke på den totala arealen, 20 procent sparar exakt än dig själv skulle ha köpt materialet i detaljhandeln. Och sedan finns det rabatter för trimning. Även när du klipper erbjuds en sådan tjänst som kant.

Monteringsfläns konstruktion

Det mest lönsamma sättet att fastställa hyllor i detta fall - på ett enkelt lister. Lister MDF hur just detta händer inte, av olika storlekar, texturer och profiler. Och för att montera hyllor inte stressa för mycket i ögonen, ta en genväg golvdjup hyllor någonstans i den tredje. Ett ansikte kan också skära ned snett.

För fastställande hyllor kan användas skruvar eller speciella hörnFör fastställande hyllor kan användas skruvar eller speciella hörn

På samma sätt kan du montera de övre och nedre hinder enligt skåpet (till golv och tak). Endast segment inte förkorta sockel. Om du tar sockeln taket är liten i storlek, deras ändar är helt stängda övre och undre skenor. En mycket stabil konstruktion som bildas med de samma sätt fixerade hyllorna. Och en sådan konstruktion stöd plankgolv genom slapp (som bidrar till vikt och dörrar).

Garderober i hallen med händerna (video)


Detta är naturligtvis inte alla punkter i tillverkningen av skåpet, men troligen viktigt. En nykter bedömning av deras kapacitet, tänka, kanske några steg fortfarande proffs. Och ge inte upp videolektioner som är mycket användbara.

Bra jobbat!

garderob design i hallen med händerna (foto i det inre)

81303517220-322-21192526zoom728211337.834-vstroennaya-mebel-dlya-malenkoy-kuhni

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 7

Adblock
detector