Hur man gör en boll med händerna Topiary 4 idéer – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary bollen är inte svårt att göra själv. Det finns flera alternativTopiary bollen är inte svårt att göra själv. Det finns flera variantovO hur man gör bollen Topiary sina egna händer, kan lätt säga någon needle, åtminstone en gång utföra en liknande utbud av tjänster. Men hur är de som gör en komposition för första gången? Kör inte hjälp av mer erfarna kollega? På hjälp kan komma en master class, är antalet som ökar för varje dag. Välj bara det bästa alternativet och börja dess genomförande.


Topiary bollar med händerna: instruktionen för nybörjare

Gör en Topiary bollen med händerna inte kommer att vara svårt för antingen en vuxen eller ett barn. Det enklaste sättet - är att använda vanligt papper, som är bundna och bildar en cirkel. Denna variation är ganska vanligt, men ibland är det bara inte passar hantverkare.

Därför är det nödvändigt att leta efter alternativ - och det kan vara sammansättningen av dessa bollar:

 • luft;
 • skum;
 • Gjord av skum;
 • Variationer av vanliga trassel tråd.

Det enklaste och mest bekväma sättet att göra en smidig bollen Topiary - papier-machéDet enklaste och mest bekväma sättet att göra en smidig bollen Topiary - papier-maché

Definitivt säga vilket är bättre, och vad värre är, naturligtvis omöjligt. En expert måste själv avgöra vad som är mer lämpade för arbete som utförs av den. Till exempel ballongerna snabbt ta form, men de är kortlivade och kan brista när som helst. Men så ont om arbete i ett ögonblick blir värdelösa. Detta alternativ är kanske lämpar sig för förfalskningar småbarn som precis har börjat att träna handarbete.


Erfarna mästare normalt ut för bollar av gänga (även om de har en avsevärd vikt) eller ekvivalenter skum.

Det är det sista alternativet är det mest föredragna, eftersom den resulterande pärlan väger väldigt lite och det lätt fäst dekorativa element. Men saker och ting är inte så enkelt! Därför är det sista ordet för fackmannen.

Vad gör bollen Topiary med blommor

Topiary med blommor mycket, mycket populär, så hans karriär med dem börjar den stora majoriteten av utbildad arbetskraft. Men vad exakt gör bollen?

Det används normalt flera material: • papper;
 • skum;
 • Polyuretanskum.

Du kan också göra en boll utöver det vanliga ull, tätt lindade pappersbaserade och trådDu kan också göra en boll utöver det vanliga ull, tätt lindade pappersbaserade och tråd

Det slutliga valet bör göras först efter det utsedda allmänna begreppet Topiary tas upp eller dras i huvudet klar plan. Om blommorna är lätta vikt och problem med sina fästen inte inträffar kan topiary baseras på ett papper som förstärkning kan beläggas med lim och rulla ihop med snöre. Den enda svårigheten är att bollen är framför dekoration har lagt för att limma ett ogenomskinligt papper. Detta görs för att dölja "relief" utgångsmaterial. Om bollen är gjord av skum, kan detta steg utelämnas helt.

I vissa fall, befälhavaren tvärtom lämnar stora scenen syns igenom, vilket ger produkten en viss smak. Det är ganska lämpligt, och i vissa fall, det ser ganska snygg! När allt kommer omkring kan varje bit presentera en viss smak!

Vad kan göras från ballonger till Topiary: 5 kreativa alternativ

Bortsett från det faktum att bollen kan användas som underlag, är det lämpligt att betrakta som en separat del av inredningen. Först verkar det mycket märkligt, men en sådan underbar metamorfos verkligen existerar. Dessutom visar erfarenheten att de flesta av dem är riktigt lyckad!

Så här omgången objekt kan vara:

 • Grunden för topiary;
 • stå;
 • Vase för dekorativa blommor;
 • Knäppa souvenir.

Tapetserade med gamla CD bitar bollen topiary, är det möjligt att få elegant nyårs leksak eller inre discokula (beroende på storleken på bollen)Tapetserade med gamla CD bitar bollen topiary, är det möjligt att få elegant nyårs leksak eller inre discokula (beroende på storleken på bollen)

Som för att göra grunden för Topiary för vissa - av någon anledning inte fungerar, oroa dig inte! Det kan lätt omvandlas till ett av ovanstående syften med inre.


För detta ändamål, vilket som helst lämpligt material, utom skum, som invändigt har en ihålig struktur. Naturligtvis kan du klippa ut i mitten, men processen är ganska tidskrävande.

Om förtroendet för det faktum att det kommer inte topiary, bättre att välja en neutral material, som kommer att anpassas för andra ändamål utan svårighet. Annars kommer arbetsstycket bara försvinna eller kommer att ligga i onödan.

bollen tillverkningshemligheter

Topiary bollen kan ta den perfekta formen, om det görs helt korrekt, i enlighet med tekniken.

Om skumboll har utbuktningar, stötar eller fel storlek - det kan lätt rättasOm skumboll har utbuktningar, stötar eller fel storlek - det kan lätt rättas

Till vände verkligen tomt, måste du tänka på några enkla regler:


 • Det är bättre att använda mjukt papper, som lätt tar den önskade formen;
 • Set för fastställande tråden måste omfatta både tunna och tjocka alternativ;
 • Diametern på bollen på något sätt påverkar komplexiteten i arbetet är det viktigt att fokusera och uppsättning färdigheter.

Stepping MK: hur man gör en boll Topiary egna händer (video)

Topiary bollen är lätt att genomföra, men fördelarna med arbetet kommer att bli enorm. I extrema fall kan du konvertera den till andra delar av inredningen, vilket också kommer att ha i huset förresten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

40 − = 30

Adblock
detector