Hur man gör en båge gjord av gipsskivor fyra intressanta arter – nwhistorycourse.org

The BlogArch gjord av gipsskivor kan göras med egna händerArch gjord av gipsskivor kan göras genom rukamiArka gjord av gips - en mycket elegant och originell element, vilket är fullt möjligt att utföra med sina egna händer. Inledningsvis måste du välja en plats för allt valv. Arch kan byggas inte bara i dörren, men i en helt någonstans. Det är nödvändigt att mäta dimensioner det markerade området för byggandet av valv. Sedan, på ett ark Gips är nödvändigt att i framtiden bågen element för element. När bågen är helt dras, måste du noga skära varje element med hjälp av specialverktyg. Då måste du göra en särskild ram av metallprofiler, fast den på väggen, och sedan montera elementen gips. Det sista steget är att göra en båge trim gjord av gips och måla den i önskad färg eller tapet klistra in den.


Den moderna designen av bågen gjord av gipsskivor: photo

Om du korrekt plocka upp material som krävs, kan det vara bara några dagar för att bygga en unik design.

Du måste skapa valv:

 • gips;
 • skruvar;
 • profiler;
 • kitt;
 • Glasfibernät.

Arch Förutom praktiska är också en estetisk funktionArch Förutom praktiska är också en estetisk funktion

båge design i lägenheten kan vara ganska allt, det beror på dina egna önskemål.


I synnerhet kan vara sådana typer av bågar, som:

 • asymmetrisk;
 • klassisk;
 • symmetrisk;
 • Tillverkad i orientalisk stil.

Arch inte bara fungera som ursprungligen utfärdade öppningen mellan de två rummen, men det fungerar också som dekorativt element som fungerar som en extra dekoration.

En klassisk utföringsform av bågar tillverkade av gipsskivor, anses det en specifik design, som är anordnad mellan kamrarna och stöds av kolumner. Den symmetriska båge ser ganska ovanligt och originellt, tack vare speciella nischer och öppningar. Hyllor är ganska intressant designtekniker, och dessutom de utför mer och funktionell roll. På hyllorna kan du sätta en mängd souvenirer och placera böcker.

Välvda öppningar kan göras och ganska originell och unik. Gipsskivor är ganska bekvämt för materialet, vilket bidrar till att skapa otroliga konstruktioner som är slående i sin elegans. Framför allt kan du skapa en båge i form av den ursprungliga curl, som kan utfärdas en extra vacker belysning.Hur man väljer den välvda innerväggar

Det finns en mängd olika efterbehandling material för reparation och uppfräschningsarbeten, bland vilka står ut gips bågen. Med arken GCR kan göras väggar, tak, för att göra olika partitioner eller valv. Bågar kan vara både interiör också, och är i rummet, till exempel, i sovrummet, kan skapa en båge bakom sängen, varigenom speciella nischer. För att skapa tillräckligt hög kvalitet och robust konstruktion, är det nödvändigt att veta hur man väljer rätt Gips ark.

Stor vikt läggs vid flexibilitet Arch gipsStor vikt läggs vid flexibilitet Arch gips

Gipsskivor är en ganska bra material och har en hel del fördelar, särskilt såsom:

 • Miljövänlig;
 • Låg vikt;
 • Den goda prestanda brandsäkerhet och ljudisolering;
 • En möjlighet att ge designen en annan form.

Det finns en mängd olika typer av gips, men att skapa bågen ska användas plastark av gips, som kommer att vara mycket lätt att böja eftersom de kan ge ganska någon form. Det bör noteras att tjockleken hos arket tillräckligt liten, har den emellertid en mycket större värde än gipsskivan, som används för väggarna.

Vilka typer av Bågar av gipsskivor i lägenheten: photo

Konstruktioner gjorda av gips, svindlande förfining och elegans. Gips kan bygga en mängd olika alternativ valv.

I synnerhet är det möjligt att fördela dessa typer av bågar, särskilt till exempel:

 • moderna;
 • portal;
 • Poluarka och många andra.

Arch gjord av gipsskivor Nouveau ganska bredArch gjord av gipsskivor Nouveau ganska bred


Dekorativa valv i stil med Art Nouveau är helt original och unik design. Det är perfekt för utformningen av en bred dörröppning. Det är bäst att ha bågen framför ett fönster. Det går bra med lättnad dekoration av väggar och tak. Arch portal kan vara både original och lätt att utföra. Skapas på grundval av en sådan båge vägg eller partition, så att du kan vackert dekorera dörröppningen. Dessutom kan en sådan båge vara dekorerad med olika dekorativa element och belysningsutrustning.

Du kan skapa en ganska ovanlig poluarki, eftersom det är ganska snygg och ganska krävde alternativ. De skiljer sig i att de kan ha en trevlig rundad form eller rundad kan vara bara en sida.

För dem som föredrar den gotisk stil, är perfekt spetsig båge, som kännetecknas av det faktum att den välvda planet konvergerar i en vinkel, som bildar en övre punkt i en liknande design.

Populära former av Bågar av gipsskivor: foto

Arch gjord av gipsskivor, är hjälp ganska intressant och ovanliga zonindelning lägenhet. Gips arch är företrädesvis inställd på dörröppningar och har sådana strukturer olika former.

I synnerhet kan de vara:


 • korrigera;
 • segment;
 • runda;
 • Det halvcirkulära;
 • Rektangulära.

Arch gjord av gipsskivor kan vara av olika formerArch gjord av gipsskivor kan vara av olika former

Dessutom kan det finnas tillräckligt med icke-standardiserade alternativ för inrednings bågar, allt beror på din personliga smak och fantasi av formgivare. Arch regelbunden form passar perfekt in i någon inredning perfekt. Om bågen används i lägenheten vardagsrummet, är det möjligt att lägga till en bar. I det här fallet gör ett utmärkt alternativ zonindelning.

Ganska intressant är segment bågform. Detta är en mycket vacker lockigt element som bidrar till att komplettera den ursprungliga inredningen i rummet. Bågar kan förskjutas till en sida eller den andra, och detta ger en ganska ursprungliga form. I det här fallet, att utforma en mer intressant, är det nödvändigt att använda speciella ytterligare kuddar gjorda av gipsskivor. Gips valv ser mer elegant och elegant, kan du använda de extra dekorativa element, samt kompletterar utformningen av belysningsarmaturer.

Viktigt! Dekorera båge av gips kan vara en mängd olika sätt, till exempel med hjälp av speciella schabloner, utför målning eller använda dekorativa sten.

Snygg båge av gipsskivor med hyllor

Idag är det mest moderna och fashionabla material för vägg efterbehandling gips övervägas. Genom att använda ett sådant material kan du skapa en unik välvd struktur. Denna konstruktion bidrar till att ge lägenheten en speciell elegans, originalitet, och för att göra det mer bekvämt. Ganska ursprungliga modellerna är gips bågar med hyllor. Dessutom partitionerna ibland göra särskilda nischer.

Hyllor i valven i gipsskivor - det är inte bara vacker, men också praktiskHyllor i valven i gipsskivor - det är inte bara vacker, men också praktisk

Konstruktioner av gipsskivor med flänsar och fördjupningar kan vara av olika typer, såsom i synnerhet:

 • radie;
 • dubbel;
 • klassiska;
 • ellipsoid;
 • Mod.

Radius båge kännetecknas av det faktum att de kan ha mycket olika kurvradie. Dubbel båge bildad av två liten partition. Mycket ofta dessa bågar fungera som en avgränsning i separata zoner. Oftast är utrustade med speciella nischer och hyllor.

Elliptiska mönster har ganska intressant elliptisk utseende. De mest populära anses mod konstruktion av gipsskivor. De är perfekt för zonindelning av lägenheten.

Klassisk båge gjord av gipsskivor design

Ganska intressant utföringsform anses klassisk båge tillverkad av gipsskivor. Bågar är gjorda av gipsskivor, kan ha en mängd olika alternativ.

Inredning valv är den enklasteInredning valv är den enklaste

I synnerhet kan de vara:

 • insida;
 • dekorativa;
 • Zonindelning.

Inredning valv installerade i dörröppningen. Deras design är mycket enkel. Zonindelning struktur som används i rummet för att skilja utrymme. Mycket ofta dessa bågar innehåller speciella nischer och öppningar. Dekorativa valv är rent dekorativ karaktär och kan innehålla grunda hyllor och nischer. De används främst för att fokusera på vissa delar av interiören.

Det är värt att notera att ganska varje båge har en bestämd plats, vilket minskar den del av rummet. Det är därför i liten storlek på rummet är bättre att inte tillämpa bågen.

Arch gjord av gipsskivor med sina händer (video)

Innan du skapar en båge gjord av gipsskivor, är det nödvändigt att utveckla och skapa ett projekt den framtida utformningen. Detta gör det möjligt att till fullo uppskatta komplexiteten i valven uppfördes. Gipsskivor bågar kan bli en riktig dekoration av något helt platt, eftersom det är helt enkelt unika och originella dekorativa element.

båge utformning av gips (interiör bilder)

2819207221821165

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 6

Adblock
detector