Hur man gör canvas beräkning Korsstygn: 2 sätt – nwhistorycourse.org

The BlogDen korrekt beräkning av duken kan du skapa perfekta broderiDen korrekt beräkning av duken kan du skapa perfekta broderi felade att göra en skiss för beräkning av korsstygn är mycket lätt, och mest tyvärr kan det inte omedelbart identifiera. Som ett resultat av det arbete som började göra om igen. Och det är osannolikt att njuta av åtminstone någon - annars.


Beräkning av duken med antalet kryss: de metoder och deras egenskaper

För att få det önskade numret, måste du göra en särskild beräkning.

Du kan göra detta på två sätt:

 • manuellt;
 • Med en speciell miniräknare.

Den första metoden förutsätter att needle beräknar initialt hur många korsningar som finns i 10 cm. Vidare, med framför en bildstorlek kan beräknas och det erforderliga antalet korsningar. I princip har denna process inte engagera sig i något fallgropar. Dessutom kan det även vara roligt. En helt annan beräkningsmetod - en speciell elektronisk kalkylator som kommer att göra allt själv. Allt som krävs från needle - helt enkelt in de uppgifter som finns i lämpligt fönster av programmet.

Vid beräkning av storleken på vävnaden, alltid använda tabellen för att inte förväxlasVid beräkning av storleken på vävnaden, alltid använda tabellen för att inte förväxlas


Naturligtvis kan elektroniska räknemaskiner har vissa brister, men det finns ganska betrodda resurser som kan lita på. Allt som krävs - är att identifiera den typ av duk och hitta slutliga dimensionerna av produkten. Och om det finns ett behov av att lära sig att använda den, kan du använda tematiska video.

Vilken väg att välja - varje needle definierar för sig själva. Många av dem, av gammal vana, försöka beräkna storleken på duken själv. Och i vissa fall visar det sig ännu snabbare.

Calculator duk för broderi inlägg: fördelar och nackdelar

Beräkningar broderi storlekar via internet - en del av livet räknare inhemska needlewomen relativt nyligen, men de flesta av dem inte brukade vara så attraktiva innovation.

Bland fördelarna med räknare är: • Effektivitet av uppgörelsen;
 • Möjligheten att utföra flera operationer samtidigt;
 • Ofelbarhet beräkningar;
 • Den imponerande bibliotek canvas parametrar de vanligaste märkena.

 Tabellen visar inte bara antalet celler för en viss duk, men även de egenskaperTabellen visar inte bara antalet celler för en viss duk, men även de egenskaper

Det verkar en idealisk lösning, så varför är det fortfarande inte helt använda needle? Och svaret på denna fråga ligger i en allvarlig brist. För att utföra beräkningen av antalet korsningar, måste du få åtminstone en grundläggande kunskaper i PC. Ack, men att göra det tenderar att inte alla yrkesarbetare.

Naturligtvis är bristen på uppgifter inte kritisk, men för många är det han som blir en stötesten. Om vi ​​antar att manuellt inte orsakar alltför mycket besvär, kan du fortsätta att göra din favorit manipulation. När allt kommer omkring, tillgång till Internet kan inte alltid och inte överallt.

Måtten på duken för broderi inlägg: De vanligaste typerna av

Har typ och storlek på duk? Naturligtvis på grund av detta beror på den slutliga utformningen av bilden. Så, för nybörjare är bäst lämpad Aida №14. Det är ganska stor och kommer att göra det möjligt för fackmannen att utföra arbetet utan att anstränga ögonen och utan att göra någon ansträngning. Ytterst broderi ger en mycket exakt, men konturerna av en föga rayed - under tråd. Dessutom kommer bilden att vara en storleksordning större än om det broderas på en helt annan duk.

Canvas №16 - är valet av erfarna yrkesarbetare med god syn. Crosses blir tät och tyget kommer att vara helt osynlig. Men erfarna mästare rekommenderar att brodera på denna duk i två delar.

Canvas №18 minskar kraftigt storleken på bilden, men det ger en mycket hög kvalitet konstnärlig komposition. Men just därför att en sådan bas är det möjligt att återge den mest realistiska bilden.

Baserat på denna klassificering, är det möjligt att bestämma storleken på duken:

 • 11 - 44 celler per 10 cm;
 • 14 - 55 celler per 10 cm;
 • 16 - 60 celler per 10 cm;
 • 18 - 72 celler per 10 cm.

På alla sidor av omkretsen av behovet av att överväga avståndet fältPå alla sidor av omkretsen av behovet av att överväga avståndet fält

Inte mindre populära material och linne, brodera vilket är ganska bekvämt. I vissa fall kan du även välja vilken typ av väv, som förekommer på tyget.

Den så kallade plast duk tillverkad av syntetiskt mesh, med en tätt sammanflätade trådar. Det själv väljs vanligen nykomlingar med ett minimum erfarenhet broderi kors. Emellertid är det möjligt att materialet vara intresserad av erfarna yrkesarbetare som sysslar med tillverkning av souvenirer.


Hur raschertit duk Korsstygn Tips

Innan du börjar brodera den valda bilden, bör duken raschertit, beskriver kanterna och konturerna av arbete. Vad det är oftast? I penna dock alltmer kvalificerad arbetskraft föredrar att partitionera sitt arbete speciella tvätt markör. Han drar helt klart och som tillverkaren lovar snabbt tvättas bort vid kontakt med vatten. Men det är inte alltid fallet. Ibland, i första hand när felaktig tvättning, äter etikett som är väl in i tyget och för att tvätta det inte är möjligt. Pencil är nästan alltid bort.

Att försöka organisera arbetet, är det önskvärt att identifiera:

 • Gräns ​​arbete;
 • Konturerna av stora föremål;
 • "Osäkra" ögonblick.

Var inte rädd för att lägga mer än nödvändigt uppmärkning, eftersom det är i vilket fall som helst försvinner spårlöst. Det viktigaste är att arbeta bekvämt. Då hela processen kommer att ta bara ett nöje, oavsett hur mycket han inte länge.

Märkning enhetlig duk (video)


Beräkning av duk för korsstygn tar väldigt lite tid. Men att veta hur många och vilken typ av duk, kan det bli ännu enklare. Eller, om så önskas eller är nödvändigt, för att använda Internet - en miniräknare. Resultatet kommer att vara lika bra.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 42 = 51

Adblock
detector