Hur man använder planet för gipsskivor – nwhistorycourse.org

The BlogVid användning av gips som byggnadsmaterial bör tillämpas en särskild plan, vilket gör att du kan arbeta bekvämt med kanternaVid användning av gips som byggnadsmaterial bör tillämpas en särskild plan, vilket gör det bekvämt att arbeta med krayamiGipsokarton känd för många kvaliteter. Pris, vikt och kreativa potential - allt på en höjd, när provet tas gips. Emellertid, detta byggmaterial observerade negativa egenskaper. Faktum är att när skärning eller sågning Gips kanter "slits" och extremt bräcklig. Att arbeta med sådana kanter - det är ett levande helvete. Men erfarna bekanta verktyg som kommer att jämna saken: det är hyveln! Om hur man väljer planet och hur man använder det, läs vidare.


Varför många människor använder vid reparation drywall

För närvarande tar en sällsynt reparation plats utan medverkan av gips. Om du väljer att inte bara åter stick tapeter och verkligen förändra den interna strukturen i sina hem, kommer gips vara din bästa vän på väg till förverkligandet av olika projekt!

Bland fördelarna med gipsskivor är det värt att notera de utmärkta prestanda och estetiska kvaliteter, samt ett litet prisBland fördelarna med gipsskivor är det värt att notera de utmärkta prestanda och estetiska kvaliteter, samt ett litet pris

Vad kan göras hemma med hjälp av en gipsvägg:

 • Walls. Fasad användning GCR göra en helt plan yta, och skulle bana kommunikation, infälld belysning och isolerande skikt.
 • Tak. Undertak gjord av gipsskivor - det är ett populärt sätt att göra en snygg och bekväm design. Under undertaket är också bekvämt stuva alla funktionellt viktiga objekt.
 • Paul. Kön gipsskivor - det är inte bara en slät yta, men också möjlighet att använda tekniken "varmt golv". Glöm de kalla, knarrande ljud från botten grannar!
 • Skiljeväggar. Att dela ett stort rum i två eller att ordna ett omklädningsrum eller skafferiet används ofta gips. Väggarna av detta material är inte särskilt stark. Men vackert och lätt att installera.
 • Nischer. Att stilisera plats under en säng, ett hemmabio eller kök, ofta använda nisch av GCR.
 • Hyllor. Utformning av profiler och gips används och för att skapa hyllor i falska väggar.
 • Arch. Hantverkare tillverkade av GCR inte bara direkt och kantig design, men också avrundade formen. Arch, mjuka övergångar från taket till väggar och andra läckerheter är tillgängliga för dig från gipsskivor.
 • Dekorera trapphus. Om trapphuset inte skyddas, är farlig dess användning. För att billigt och korrekt ordna dörren till trapphuset i huset, använd gips.

Gipsskivor kan inte bara skapa en vacker slät yta, men även installera isolering om innesluta ett skikt av isolerande material över arket av gips. Planer gäller när det är nödvändigt att sy ark gips led till led eller skapa vinkling. Det vill säga nästan alla fall, när mer än ett ark av material på ett plan eller i huvudsak gjort arbete för att skapa en tredimensionell sammansättningen av GCR, det krävs platt kant slipad för att ansluta med varandra eller kitt behandling.


Planer krävs för nästan alla typer av arbete med gipsskivor.

Välja ett plan till GCR

När du skär den önskade bit GCR med hjälp av en såg eller kniv, har du fortfarande fula trasor i stället för cut. För att bli av med det och vrid kanten av tallriken på en plan yta, använder planet.

När du arbetar med en plan rekommenderas att sätta gips på en plan ytaNär du arbetar med en plan rekommenderas att sätta gips på en plan yta

Planes finns i 2 typer: 1. Slipning. Denna typ av hyvelmaskiner är något som ett rivjärn med ett handtag. Alla grovplan är ungefär densamma i strukturen. Du kommer att hitta skillnader i material, storlekar och utföranden. Efter att ha arbetat med det ett plan kanten av tallriken ska vara platt och slät.
 2. Edge. Det behövs en sådan plan, om du inte behöver göra en jämn kant och hörn för en gemensam med ett annat ark av gips vid 90 °. Anordningen är en hyvel kant inkluderar knivar för att skära gipsskivor monterade lateralt och vinklat. Detta gör det möjligt att skapa vinkelorientering GCR kant.

Fasning i en vinkel, samt att skapa en perfekt jämn kant - är hårt arbete, vilket är bra förenklad om i händerna på befälhavaren kommer in i hyveln.

Utan hyvling att göra en vinkel avfasning eller en slät skiva av gips kanten är nästan omöjligt.

Vad är kanten hyveln för gipsskivor

Kantplanet är avsedd för slipning avfasningar i en vinkel av 45 °. Det är praktiskt taget omöjligt utan detta verktyg för att uppnå önskat resultat. Inte ens försöka: samtidigt som man försöker bearbeta kanten av ett ark Gips sandpapper i en vinkel du få en ungefärlig zhovannuyu yta, som inte på något sätt kommer att tillfredsställa dina behov i ett hörn avfasning gipsskiva.

Det finns ett brett utbud av kant hyvel för gipsskivor, vilket gör det lätt att välja en modell som är lämplig för priset och funktionalitetDet finns ett brett utbud av kant hyvel för gipsskivor, vilket gör det lätt att välja en modell som är lämplig för priset och funktionalitet

Ser kantplanet enligt följande:

 • Bladtrapets är gjord av stål. Denna väsentlig del av instrumentet. Se upp för sin kvalitet och servicevänlighet av valet av hyveln. Bladen på hyveln förändring. Vissa modeller kan ändra vinkeln med skruvar.
 • Bostads kant hyveln görs också av stål. Detta säkerställer en lång livslängd och enkelt handhavande.
 • Handtagen kan vara tillverkade av ett godtyckligt material. Välj vad du tycker är det mest bekväma och lämpar sig för jobbet.

Kvalitativa modeller kant hyvlar kan också komma och arbeta med trä.

Plan grovbearbetning gipsskivor för en jämn kant

Till kanten av bladet av gipsskivor var slät, använd en grov plan! Användningen av detta verktyg är det inte svårt och ganska underhållande.

När du arbetar med en plan grov bör följa säkerhetsreglerNär du arbetar med en plan grov bör följa säkerhetsregler

Grovbearbetning plan består av följande komponenter:


 1. Huvud arbetande delen av verktyg - ett slags flytkonstruktion. Den är tillverkad av stål och är utformad för mjuk slipning GCR kant.
 2. Huset kan vara tillverkat av plast, stål eller silumin. Materialet beror på hållbarhet och naturligtvis pris.
 3. Handtagen kan gjutas eller separat fäst vid kroppen. Din erfarenhet och personlig känsla kommer att berätta vilket alternativ som är mer lämpligt.

Var försiktig när du arbetar med grovbearbetning en plan: en hel del slappa rörelser bättre än en mindre mängd med tryckrörelsen. Det faktum att "peeling" härstammar genom att ta bort gips, inte skära. Därför kunde fel flytta skada materialet.

Hur man väljer en plan för gipsskivor (video)

Gipsskivor arbete innebär många möjligheter för ett kreativt förhållningssätt till arrangemanget av sina hem! Och flygplan för att hjälpa till att få jobbet gjort effektivt och enkelt. Använd goda modeller av utländska märken som ska mjölkas ideala och förvärva ett verktyg som kommer att pågå en lång tid och möjliggöra konstruktivt arbete med att skapa gipskartongkonstruktioner! Du inspiration och framgångsrika experiment som ska repareras.

Material bearbetning av en plan gipsskiva (foto process)

1c500c58189af8f56e657cea6d3d3c9e5d4ebc9ed0dc1b8a1b6d1be18ba7cf2b6d31f-65f5-11e6-95f7-00259036a19261UgG6yuAFLSL1500161c8b5055c1c146741d7609425236f23a8bd65a3f6313f1395642029573ed4a61b0d157030ba9a2116633d6961865240v-hyvel188226487image1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

81 − 75 =

Adblock
detector