The BlogMonokromt broderi passar perfekt in i det inre gjort minimalistisk eftersom den förmedlar det väsentliga i kompositionen med en minimal mängd av elementMonokrom broderi passar perfekt i inredningsarkitektur i en minimalistisk stil, eftersom det förmedlar essensen av kompositionen med ett minimalt antal element otrolig form och innehåll korsstygn, monokrom schemafria chic damer hämta eller hitta i tematiska pressen kan inte förlora sin relevans i XXI århundradet. Idag kan man ofta höra att den monokroma tekniken hänvisar till den revolutionära utvecklingen i handarbete. Abstraktion, excentricitet, förfining - alla dessa egenskaper är inneboende i svartvitt teknik.


Korsstygn stil monokrom: funktioner teknik

Det är inte lätt att bemästra, men efter att ha nått en viss nivå, alltid vill du prova något nytt. Dess popularitet monokrom korsstygn emot via universalitet. Sad mime, rolig hund eller smart dam - oavsett den valda bilden kommer arbetet passar in i det inre av alla rum. Det råkar vara så att till synes enkel skiss på papper, när du bär den på duken får en ny innebörd.

För nybörjare är det rekommenderat att börja med en ögla typ monokrom, eftersom det är det enklasteFör nybörjare är det rekommenderat att börja med en ögla typ monokrom, eftersom det är det enklaste

Forskarna, som används för att studera denna teknik har identifierat flera av dess funktioner:

  1. Det första referens går tillbaka till det gamla Egypten;
  2. I Europa Phillips monokrom teknik först dök upp i England;
  3. Med tillkomsten av teknik i XVI-talet i Frankrike bland många needlewomen popularitet fick bilder av chic damer. Anledningen är inte bara modetrender, men också kulten av den kvinnliga bilden. Han sjunger lov poeter, konstnärer och experter inom hantverk.

Skapa en dam i en hatt: stygn

Det första du bör göra - hitta en lämplig duk. I de flesta fall är tekniken utförs monokroma surround i varje projekt. Det är därför det är viktigt att välja linne, vars densitet är i nivå med 20-25 trådar per 1 tum. I detta fall kommer komisk bild dam i en hatt inte vara uppenbart.


Den centrala delen av kompositionen är en hatt, dekorerad med dekorativa element - blommor. Masters inom hantverk ringer att fokusera på klassiska rosor. Broderat på locket är 1-2 trådar, vars färg hänför sig närmare till pastell, snarare än "skrika."

Det är bäst lämpad för monokromt broderi melange garnDet är bäst lämpad för monokromt broderi melange garn

Var inte fel att komma ihåg följande:  1. I sällsynta fall kan kvittas med hjälp av färger. Till exempel, blått och guld, rött och svart. Det är viktigt att komma ihåg att den gyllene versionen används för invändig kring bilden av en kvinna.
  2. Om vacker dam stående på gatan, då showen kommer att hjälpa miljön broderat på det övre vänstra hörnet av en kvist eller en fågel, huk på sin hatt;
  3. Det är nödvändigt att på rätt sätt förmedla övergången mellan personen och mycket hatt. För att inte bilda en fast klump, haka och läppar sydda tunn och knappt synlig linje. I denna huvudbonad gör uttrycksfulla.

Korsstygn: komiska systemet, damen i badet

Ett vanligt sätt att den tiden var damen tar ett bad. Felet är att anta att fokus ligger här på "naken" stil. Det fina med monokroma kompositioner ligger i det faktum att bilden av badrummet - samtidigt beskriver graden av välstånd det täcka könet, hennes känslomässiga tillstånd, och pratade lite om bostadsort.

Monokrom broderi funktion är att det utförs endast i svart tråd på en vit bakgrund, eller vice versaMonokrom broderi funktion är att det utförs endast i svart tråd på en vit bakgrund, eller vice versa

Du måste börja med att välja en av två möjliga teknik broderi damer i badet. Romansk stil kommer att bidra till att förmedla kontur teknik. Å ena sidan, hänvisat till användningen av endast en färg, och den andra - fackmannen är alltid gratis att använda nyanser. Tack vare spelet mellan ljus och skugga bild av eleganta damer bli riktigt attraktiv.

Ingen skada kommer att uppmärksamma ett antal ytterligare kriterier för att fullt ut uppfylla alla kriterier:

  1. Brist på idéer eller möjligheter för genomförandet kompenserar för tematiska press eller WAN. Point schema kan laddas ner gratis och använda specialiserad programvara för att översätta den grafiska bilden av systemet;
  2. Objekt som ligger närmare det nedre vänstra hörnet, sker alltid på tonen eller två mörkare än de som är närmare den övre högra;
  3. Glöm inte det rätta spelet mellan ljus och skugga. Till verkade mer naturligt chic dam, är det nödvändigt att ordna skuggan, beroende på den tid på dagen i bilden.

Den ursprungliga korsstygn: vackra damer (video)

Av glädje, medan berätta en hel historia, låt monokromt broderi teknik. Det finns ingen plats för flashiga färger, som avser att fokusera betraktarens uppmärksamhet på en eller flera punkter. Varje bunt och stygn på duken bär ett kraftfullt budskap, som syftar till att uppnå ett visst mål. Romantisk dans, passionerad kyss - allt detta och mycket annat kan passera korrekt placerad på duken tråden.

broderi schema: chic damer (fotoexempel)

00b65776b73b27b593d67748d8b1893d48c08503 002da27bff79a833022270ff3263510c8c4e0403 002da28be95e4f2a5831109c197ecbae4e23cbcf 3e4908e2beb7 4SubjYkUbpA 5a1cfefa904c6d37a12dcaed35629931 5bec977f5b6d555949 45c8f353edeb42b8ceca15d6ab3a0f51 059dd97f811b 6128ca1b40a3e67ac1edd996735f36f5


Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 35 = 42