Hur hänga tapeter på taket steg för steg guide – nwhistorycourse.org

The BlogTapetsering ett tak tapeter - det är billigt och praktiskt sätt att inredningTapetsering ett tak tapet - det är billigt och praktiskt sätt att inredning pomescheniyaDizaynery rekommenderar att avsluta taket med hjälp av tapeter. Detta material är billigt och är hållbara. Förutom att tapeten hjälp dölja brister på ytan. Även denna efterbehandling material passar perfekt in i det inre av hemmet. Vi rekommenderar att du använder en papperstapet som deras pokleit enklaste sättet att trimma taket. Alternativt kan glasfibrer användas eller fleece. Om budgeten tillåter, föredrar vinylmålningar.


Som pokleit papperstapet på taket

Klistra in papperstapet på taket med sina händer helt enkelt. Först måste du noga förbereda taket. Bläck från ytan för avdrivning av eventuellt. Det viktigaste - att anpassa taket. För att göra detta, är det bäst att använda en primer blandning.

Om du planerar att pokleit tapeter på taket är putsade, sedan innan du avslutar att appliceras på ytan av ett speciellt material. Perfekt akryl primer. Använd den borde vara med hjälp av en tunn pensel. Fortsätt till efterbehandling är möjlig endast efter det att materialet är helt torr.

Tak före montering ditt behov av att förbereda - att täcka primer blandningenTak före montering ditt behov av att förbereda - att täcka primer blandningen

Tapetsering görs i följande ordning:


 1. Första spridning roll och avbröt nödvändig del av tapeter ark.
 2. Spridas på fel sida av banan bindemedelslösningen.
 3. Roll tapet ark dragspel.
 4. Limma tyget till taket.
 5. När du använder en rulle platta efterbehandling material.

Självhäftande glasfiber tapeter i taket

Om du inte vill att limma konventionell papperstapet på taket, kan du använda speciella glasfiberbaserat material. Använd den avslutande materialet lämpligt i områden med lågt i tak.

Självhäftande glasfiber ser harmonisk, även på gipsskivor taket. Om du väljer att använda en avslutande metod sömmarna på kartong-gips paneler du behöver kitt.

Dekorera steklooboyami taket kommer inte bara att stärka ytstrukturen, men också för att undvika uppkomsten av sprickorDekorera steklooboyami taket kommer inte bara att stärka ytstrukturen, men också för att undvika uppkomsten av sprickor

Om du väljer att limma glasfiber tapeter på ett konkret tak, måste du göra en pre-rengörande ytor. Först av allt måste du ta bort den gamla gips från taket, färgen eller lime. Allt du behöver för att spackla mikro defekter och sprickor fylls med en speciell tätningsmedel. Därefter är det önskvärt att appliceras på takytan primerblandningen.klibba glasfiber algoritm:

 • Inledningsvis måste du klippa glasfiber ark.
 • Därefter, för att framställa en klisterlösning.
 • Med en rulle tillämpa en takyta av ett tunt skikt av bindemedel.
 • Limma glasskiva från taket, och dela den med en plastspatel.
 • After work Skydda rummet från drag.

Hur man limma non-woven tapet: längs eller över

Non-woven tapet får limma längden och bredden av taket. Emellertid limning efterbehandling material längs enklare, speciellt när långa fullföljande ytor. När du väljer en metod förlitar sig enbart på individuella preferenser.

Innan starten av efterarbete är nödvändigt att utarbeta en uppsättning nödvändiga verktygInnan starten av efterarbete är nödvändigt att utarbeta en uppsättning nödvändiga verktyg

Om du vill göra en rosa eller svart tak, kan du använda non-woven tapet. Detta material är hållbart och praktisk. Dessutom är det lätt att hålla sig som gips och trätak non-woven tapet.

Tillvägagångssättet för att limma non-woven tapet:

 1. Ta bort rentvå från ytan. Dessutom, glöm inte att ta bort färgen. Om på ytan finns det rostfläckar kan du fixa dem själv med hjälp av saltsyra.
 2. Om taket har brister och sprickor, måste de elimineras.
 3. Applicera blandningen på ytan av primern. Detta kommer att säkerställa en bättre vidhäftning av tapeten i taket.
 4. Skurna ark av non-woven tapet.
 5. Sprida materialet på undersidan av den adhesiva lösningen.
 6. Lim ark till taket. Platta med en rulle blad.
 7. När klistras över ytan torkar, börjar färgning. Det rekommenderas att använda vattenbaserade eller latexfärg.

Stickning vinyl tapeter på taket med sina händer

Vad tapeter bäst passa in den klassiska inredningen? För dekoration, utformad i klassisk stil rekommenderas att använda vinyl tapeter. Dessa tapeter ser lyxiga och lätt att hålla sig till en. Dessutom har tyget uppgifterna inte blekna med tiden.

Vinyl tapeter - det mest lämpligt material för att klistra taketVinyl tapeter - det mest lämpligt material för att klistra taket

Också, fördelarna med vinyl tyger inkluderar:


 • Ett stort utbud av färger och texturer.
 • Höga slitstyrka och elasticitet hos materialet.
 • Hållbarhet. Den genomsnittliga vinyltapeter är 10-15 år gamla.
 • Resistens mot solljus.

Nackdelarna med vinyl tapeter:

 1. De höga kostnaderna. Vinyl tyg är ca 2 gånger dyrare än papper.
 2. Bristande förmåga att passera luft. Följaktligen ofta verkar vinyltapeter svampen.
 3. Toxicitet material.

Det är värt att nämna att limmet vinyl tyg behöver rumpa. Detta beror på det faktum att det aktiva materialet har en hög hållfasthet, så när avslutande ställen överlappade banor fogar är starkt synliga.

Körning tapetsering taketKörning tapetsering taket

Sekvensen för limning vinyltapeter:

 1. Först måste du ta bort mikrodefekter på väggen.
 2. Därefter bör remsan kapas i önskad längd.
 3. Då måste du ansöka lim på undersidan av bladet.
 4. Fäst tyget i taket. Glöm inte att platta remsan med en rulle.
 5. Om så är nödvändigt, avlägsna överskott av adhesiv lösning. För att göra detta, använd en fuktig svamp.
 6. Trimma tapeter på lederna, ta bort med hjälp av färg spatel.

Klistra in taket Non-woven tapet (video)


Korrekt tillämpa tapet på taket är enkel. Först måste du rengöra ytan och repareras alla sprickor i taket. Även innan arbetet påbörjas, se till att isolera rummet från drag. Önskvärt, rumstemperaturen var inte mindre än 22 grader. Vid val av material lean på inredning. För dekoration, i stil med Art Nouveau eller klassiska, är det bäst att använda vinyl eller glasfiber tapeter, eftersom de ser elegant och ovanliga. I andra fall är det lämpligt att använda papper och nonwoven material.

tak tapet i interiör (Foto)

3-zhidkie-potolok03-tapet021052e9a94fb20bad47ce1404aa738c45c29-244644e44a348b0d0be60ab6b4ed58e05c4251416734c06283dd58b2249325a1f37b0130579-klassisk wallpaper-Uncategorized-hem-design-idéer-and-furniture1280x7201408706007-696468-633836

Leave a Comment

Your email address will not be published.

78 − = 69

Adblock
detector