Hur hänga skåp på väggen av gips 5 sätt – nwhistorycourse.org

The BlogKöksskåp på väggarna i gipsskivor måste fästas säkert och stadigtKöksskåp på väggarna i gipsskivor måste ordentligt och prochnoGipsokarton länge etablerat sig som en mycket praktiskt material. Fördelen med gips är en lista över parametrar som hållbarhet, miljövänlighet, användbarhet och användarvänlighet. Kännetecknas av den omfattande användningen av materialet på grund av en helt plan yta, billigt pris och enkel hantering. Hittills skapar kapital konstruktion linje väggar och tak, vilket skapar inredning partitioner. Men den största nackdelen med gips anses dess låga motståndskraft mot mekaniska skador.


Den förberedande fasen eller att hänga gips garderoben

Överväga de fysikaliska parametrarna i skåpet: dimensioner, vikt, material från vilket anläggningen kommer att utföras.

förberedelse regler:

 1. Avsluta alla byggnadsarbeten, linje väggar gipsskivor, elektrisk överväga alla nyanser. Noga överväga och ställa in alla uttag, strömbrytare. Var noga med att överväga hur man ansluta alla apparater till elnätet. Ofta situationen visar sig att närvaron av växlar på väggen stör kraftigt med installation av möbler. Eller användning av en viss teknik är inte möjligt, eftersom det inte finns någon nätverksanslutning. Kom ihåg, modifiering och demontering, inte bara upptar en hel del tid, men också betydligt förstöra alla konstruktioner.
 2. Slutföra inredningen i rummet. Väggarna måste förberedas i förväg. Delar av konstruktionen måste fyllas med något tapetklister eller färg inte stör installationsarbete.

Innan hängande rack på gips, bör kompletteras allt byggnadsarbete i rummetInnan hängande rack på gips, bör kompletteras allt byggnadsarbete i rummet

Överväga frågan om installation i skåp mer i detalj.


Hur fixar gips skåp: montering

Det finns många metoder skåp montering på gips. Marknaden är fylld med en mängd olika material och monteringssystem. Detta tillåter dig att fästa din egen, till exempel, ett köksskåp på väggen av gips. Några av dem är traditionella, andra är rekommenderande, men det är bättre att hålla sig till professionella rekommendationer. I köksskåpet brukar lagras olika spannmål, kryddor, fat och andra köksredskap, som tillsammans har en betydande vikt.

Felaktigt anpassade till den speciella situationen för möbelobjekt monteringsteknik kan inte bara få ner skåpet, men också förstöra väggar och gipsväggar.

Tänk på vikten av skåpet innan du väljer metoden för dess installation på väggen i gipsskivorTänk på vikten av skåpet innan du väljer metoden för dess installation på väggen i gipsskivor

Den idealiska höjd för köksskåp canopy anses vara 60 cm över bordsskivan, enligt följande: • På bordsskivan kan sätta små hushållsapparater (en mikrovågsugn, ångare, multivarku);
 • Denna höjd anses vara optimal för arbetet;
 • Garderob ligger på en förlust av ögon, inte stör verkan på bordet.

Är det möjligt att hänga skåpen på gips: grundläggande tekniker för fastsättning

Det finns flera sätt att montera möbler till gips.

Tekniker för fastsättning inkluderar:

 1. Använda ankare för gipsskivor och så kallade "fjärilar". För det första är väggen ett hål, fästelement "butterfly" anges. Till skillnad från fjäril andra fästanordningar som, i kombination med skruvar, pluggar antenner starkt pressade att konstruera gips. Tekniken, när pluggen går in i materialet, och sedan använda en skruvmejsel för att vrida skruven, är mer lämplig för lätta konstruktioner. Vikt av skåpet bör vara ca 5 kg med allt som är inne. Detta fästsystem är inte synlig för ögat. Det är fullt möjligt att genomföra hemma även för en person.
 2. Använda montageskenor. Skåp upphängd från skenorna fästa till gips. Reiki måste fästas ordentligt. Den rekommenderade montageskenor på flera ställen. På ett avstånd av 10 cm från varandra. Denna metod är mer tillförlitlig. Vikten av den hängande skåp kan nå 15 kg. Nackdelen är att en sådan montering av en massiv, välgrundad och därmed är subtila och kan förstöra utformningen av ditt kök.
 3. Användningen av långsträckta ankarbultar. Denna teknik gör det möjligt att montera en skrymmande möbler. Men denna metod är lämplig främst för huvudväggarna (betong, tegel), säkrade på detta sätt för att gipsskivor väggskåp möjligt, om den är direkt ansluten till en av de ovan nämnda typer av ytor.
 4. Om det finns ett behov för anslutning till gips, är det nödvändigt att stärka partitionen i förväg. De påstådda fästpunkter du kan sätta förstärkare från en bar eller något annat material. Du bör alltid göra anteckningar att i framtiden platsen läget förstärkaren material.
 5. Vid montering på väggen verkar inte hållbart, kan du använda dekorativa fixturer i taket eller bordsskivan. Förkromade ben kan användas som en ram, och den huvudsakliga vikten av skåpet kommer att falla på dem, låt dem vila på bänkskivan. Inte mindre original ser kablar som är anslutna till taket och ytterligare stödja hängande garderob.

Montering av skåp gjorda av gipsskivor: de viktigaste rekommendationerna

Inte att få en nödsituation, bör vara medvetna om vissa funktioner.

Om du strikt följa rekommendationen kommer utformningen tjänstgöra under en lång tid, och du kommer inte tvivla på tillförlitligheten:

 1. Välj vilket material försiktigt. Alla fästen måste vara certifierade. Rådgör med butiken när du går och handlar. Välj noga, att det inte finns några sprickor och chips eller andra defekter.
 2. Använd nivå. Det är nödvändigt att på rätt sätt fördela belastningen på alla designelement. Beräkna belastningen gör det möjligt för byggnadsnivå. Som regel är alla konstruktioner hängde i ögonhöjd, och om det finns brister och förvrängningar - det kommer att vara mycket märkbara, även för blotta ögat.
 3. Välj fäste och göra installationen så att ingen deformation inträffade gips.
 4. Verkligen titta på saker. Det är inte nödvändigt att hoppas att du måste fästa alltför tung skåpet regelbundna kontakter.
 5. Om en gipsskiva vägg in i förväg för att använda metallramen bättre.

Montering skåpet i gips, användningsnivå, noggrant välja material och fästelementMontering skåpet i gips, användningsnivå, noggrant välja material och fästelement

Inbäddad i gips

Vad kan anses vara en inteckning - är små barer som mäter ungefär 40 med 50 mm, eller 70 till 40 mm. Tjockleken på virket beror på tjockleken av metallramen. Om baren är för tunn, då fastställande gipsskivor försäljning till balken och deformeras. Om den är för tjock, är det oundvikligt att det kommer att bukta.

Innan du placerar en inteckning i gips, bestämma hur högt du kommer att placera skåpetInnan du placerar en inteckning i gips, bestämma hur högt du kommer att placera skåpet


Bestäm om du hänga skåpet på vilken höjd. Denna information behövs för att veta exakt var att placera inteckningar. Baren bör placeras så att en ände är införd i en enda profil, och den andra änden till den andra profilen.

Vid behov ändar profil kan du räta. Fäst ändarna av skruvarna. Det kommer att bli mer tillförlitlig, men inte nödvändigtvis att använda denna teknik. När fakturorna levereras till rätt ställe, kan du stänga design med gipsskivor.

Tips: hur man hänga skåp på väggen av gipsskivor (video)

Så mantlad gipsvägg enkelt fästas ljus hylla eller montera en liten kruka med en blomma, men inte mer. När du är engagerad i att reparera sin egen lägenhet, har du en fråga, det kan fasta skåp på väggen, i linje med gipsskivor? Ja, du kan, vid följa alla rekommendationer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

80 + = 84

Adblock
detector