Hur FÖRHYDA gipsskivor tak i ett trähus: praktiska råd – nwhistorycourse.org

The BlogMed gips kan skapa en unik design av alla rumMed gips kan skapa en unik design av en pomescheniyaRaznoobrazny sortiment på marknaden av efterbehandling material ger ägare av privata trähus en massa problem - blir allt svårare att välja det perfekta alternativet för efterbehandling. Därför är de flesta väljer för gipsskivor. Tack vare en multi-level tak konstruktion av gipsskivor är möjligt att inte bara dölja ledningar och kommunikation, men också ge rummet en speciell glamour och originalitet.


Hur man monterar gipsskivor med händerna i ett trähus

Allt populärare med egendom köpare är från trädkoja. Det är inte bara prisvärd, men också mycket miljövänliga material. Ger rummet i ett trähus diskret lyx och elegans kan lätt bli sina egna händer. Det återstår bara att välja det material som du kommer att förädla huset inifrån.

Varning! Dekorera väggarna, golv och tak måste göras i samma stil.

Redan det är ingen hemlighet att taket i rummet är en av de viktigaste komponenterna i den inre och den måste ske med stort ansvar.

Som en av de mest fördelaktiga alternativ - Montering av gipskartongkonstruktioner. Det kan lämnas till proffs eller tak FÖRHYDA sig.

Vid installation av tak Gips i ett privat trähus att göra en speciell design är inte nödvändigt. Visst på många sett videoklipp som du har sett, att arken kan fästas på reglarna. Men med tanke på de egenskaper trä, experter rekommenderar att först göra en ram med oberoende av väggfäste.

Innan du utför arbete på installation av gipsskivor är nödvändigt att genomföra en grundlig inspektion av basen och för att identifiera eventuella defekterInnan du utför arbete på installation av gipsskivor är nödvändigt att genomföra en grundlig inspektion av basen och för att identifiera eventuella defekter


förberedande arbete

Innan du fortsätter med installationen av gips tak, ta hand om tätskikt - gör upphängningsstrukturen. För svarvning kan användas som metallprofil och trä barer. Det är bättre att välja ett rack med en del av 30x40 mm. Säkra dem på ett avstånd av 40 cm från varandra vinkelrätt mot bottenbalk.

Innan vi går till arkivering ramen gipsskivor, bör identifiera platser fixturer fastsättning.

Späda ut ledningar, skydda den från fukt med hjälp av korrugerat rör. Först efter alla verk kompletteras med ledningar, kan gips fästas vid ramen och lägga sista handen för att skapa en helt slät tak.

Som ni kan se, i självorganisering av taket är ingen stor sak, tillräckligt för att veta de tekniska egenskaperna hos de material och funktioner för att arbeta med dem.Arkivering gipsskivor tak för träbalkar

Vid installation av gipsskivor konstruktion måste ta hänsyn inte bara egenskaperna hos material, men också tillgången på kommunikation på tak och väggar. Om du vill dölja dem, samt att stärka värme - och ljudisolering, är det bättre att fixa gips på träbalkar.

Gipsskivor är mycket populärt på grund av det faktum att den kan monteras på flera nivåer tak strukturer och gömma under ledningar och annan kommunikationGipsskivor är mycket populärt på grund av det faktum att den kan monteras på flera nivåer tak strukturer och gömma under ledningar och annan kommunikation

Original och elegant: lämna avslöjade balkar runt omkretsen av taket för gipsskivor.

En sådan arkivering tak gipsskivor kräver noggrann och konsekvent handling. Därför är det bättre att anförtro arbete proffs. Efter installationen redan självständigt utföra alla efterbehandling efterarbete. Nu, när takmonterad, knappast någon vågar stå i vägen för att sätta dina idéer till verklighet.

FÖRHYDA tak: trä och gips - monterings subtilitet

Efter en genomgång av foton från inredning, design som användes gips, omedvetet verkar det som den avslutande processen är mycket enkel och kräver inga speciella kunskaper.

Tillämpa gips i inredning hemma kommer du inte bara skapa en unik tak, utan också minskar avsevärt arbetet.

Avslutat arbete gipsskivor i ett trähus kräver en seriös och ansvarsfull attityd.


monteringsalternativ

Experter skilja mellan tre huvudtyper av fastställande gipsskivor till trätak. Var och en av de metoder som har sina egna fördelar och nackdelar. En snabb titt på varje.

Den första metoden. Vid installation av GFC gång på trätak av den största fördelen är att hålla höjden av rummet, en liten finansiella utgifter, enkel installation och komfort.

Nackdelarna är:

 • Erforderlig kvalitet, helt plan yta;
 • Hårdvara, håll inte på varje trädslag;
 • Mobility trä orsakar deformation av taket gipsskivor sprickbildning.

GCR Förfarande för att fästa direkt till den trätak har fler nackdelar än positiva stunderGCR Förfarande för att fästa direkt till den trätak har fler nackdelar än positiva stunder


Den näst mest populära, och förekomsten av användningen av en fäst gips i taket på en ram av trä.

Fördelarna med denna metod är:

 1. hållfasthet;
 2. Miljövänlig;
 3. Kanske användningen av en värmare.

Trots de uppenbara fördelarna, nackdelarna med denna metod för installation finns också.

Bland nackdelarna med fastställande av taket i GCR kallas ofta sådana skäl som:

 • Begränsad tillämpning;
 • Behovet av att använda ytterligare material och verktyg;
 • Möjlig risk för deformation av stängerna;
 • Behovet att bearbeta antiseptisk struktur.

Det tredje sättet anses vara den mest tillförlitliga.

Bland fördelarna med gipsskivor fastsättning på metallramen särskilt urskiljas:

 1. hållfasthet;
 2. Möjligheten till termisk isolering av väggar och tak;
 3. Enkel installation;
 4. Möjlighet att skapa flera nivåer tak.

Metallram - det mest tillförlitliga sättet att fäst gips, eftersom sådana konstruktioner lätt och slitstarkMetallram - det mest tillförlitliga sättet att fäst gips, eftersom sådana konstruktioner lätt och slitstark

Lista de fördelarna med denna typ av fastsättning är oändlig - så brett spektrum av möjligheter. Bland det stora antalet positiva aspekterna av negativa punkter försvinner, gör det inte ens behöver slösa tid på att leta efter dem.

Förlitar sig på denna information kan du enkelt bestämma det mest bekväma sättet att fastställa taket för gipsskivor till trätak.

Original och elegant: en del av taket gipsskivor

Att bli ägare till ett trä hus eller villa, är du inför problemet att inte bara inredning, men också isolering, dekoration. Med hjälp av gips hjälper dig att omedelbart lösa flera problem.

Inredning av trähus gips lägger övergripande atmosfär av komfort, harmoni och outsäglig värme härden.

Stoned denna populära dekorationsmaterial tak och väggar, kommer du att lägga huset obeskrivlig känsla av komfort och stil.

Döm själv hur fort du har möjlighet att skapa en originell och lyxig interiör.

Vitt tak av gipsskivor och log väggarna är perfekt kombineras i en interiörVitt tak av gipsskivor och log väggarna är perfekt kombineras i en interiör

Med hjälp av gips dig:

 • Linje väggar och tak;
 • Du får möjlighet att ytterligare isolera huset;
 • Om så önskas kan du skapa en originell design i alla tak eller stänga endast en del;
 • Obegränsat antal ljuskronor och lampor i huset och är inte synlig ledningar och andra verktyg;
 • ditt flyg av infall i dekorera huset endast begränsade ekonomi.

Gipsskivor med sina händer (video)

Detta är bara den vanligaste och populära användningen av möjligheterna till plast och miljövänliga efterbehandling material. Vilken roll han kommer att spela i skapandet av inredningen i huset för dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 3

Adblock
detector