Hur fixar gips på väggen: 2 enkla sätt – nwhistorycourse.org

The BlogInstallation av gips på väggen är enkel, så det finns inget behov av att involvera yrkesverksammaInstallation av gips på väggen är enkel, så det finns inget behov av att involvera yrkesverksamma Gips började använda relativt nyligen. I de flesta fall, med hjälp av en gips försöka jämna ut ytan av väggen. Detta kan göras med hjälp av gips, men denna metod för besvärligt och dyrt. Med hjälp av gipsskivor kan justera väggytan på egen hand, utan inblandning av en reparation brigad. Om ytan är liten, och takhöjden är låg, kan sådan inriktning mycket väl göra det mesta av den lilla kostnaden nödvändig materiala.Vybor metod beror på ytan av väggen, dess planhet, väggar destination. Det finns flera sätt att hjälpa Fäst Gips på väggen.


Fastställande gipsskivor på väggen: hur

Fäst Gips på väggen kan du använda två metoder.

Om du vill justera taket eller väggen, kan du använda nedan givna metoder, beroende på jämnhet av väggen:

 1. Fastställande gipsskivor kan utföras vid väggen utan användning av profiler. Denna metod kan beaktas om väggytan är tillräckligt jämn, utan några synliga brister. Slät yta anses vara en där skillnaderna svarar för högst 2 cm. Det bör noteras att på ett sådant sätt att fästa gipsskivorna i taket kommer inte att fungera, eftersom de kan lossna snabbt under sin egen tyngd. Också, är denna metod inte lämplig för användning i områden med hög luftfuktighet. Bifoga Gips i en hög luftfuktighet endast via en vattentät adhesiv.
 2. Det andra sättet - fäst Gips till ramen. För denna metod är inte viktigt, och graden av planhet av väggen av fukt i rummet.

Det enklaste sättet att fästa gips till ramen metallramen med skruvarDet enklaste sättet att fästa gips till ramen metallramen med skruvar

Det mest använda i reparation av väggarna är den andra metoden. Detta beror på det faktum att de raka väggarna i vår tid är sällsynta, så fastställande gipsskivor på ramen sparar tid och energi i anpassningen av väggarna.


Hur fixar gips på väggen med lim

Fäst Gips ark på väggen med lim - ett enkelt och intuitivt sätt, där det finns vissa nyanser. För att kunna fästa gips på väggen, bör du välja en bra plåster montering lim. Om väggarna i huset nya och smidig, är det appliceras med tandspackel på hela området av gipsskivor.

För att klistra in utan gips profil, bör följande åtgärder bultas hans vägg:

 • För det första bör det skäras i gips remsan och limma dem mot väggen;
 • Den sista remsan måste vara på panelen bredd;
 • De måste vara i samma plan för att spåra det, användningsnivå och fyrar;
 • Den resulterande konstruktionen kommer att bilda ett skelett, till vilken det kommer att vara möjligt att fästa gips på väggen utan en profil.

I det fall där oregelbundenheter synliga profil och kan inte sättas före limning GCR väggyta är primas och limmas på det grundade vägg liten remsa av gips i ett rutmönster. Planet planat och redan är installerat på en plan yta gipsskiva.Före montering gips på väggen bör rengöras noggrant av skräp och dammFöre montering gips på väggen bör rengöras noggrant av skräp och damm

Notera det viktiga. Innan du ansöker gips, se till att du kommer att limma den i rätt riktning. Bör sträcka sig utåt pappersskikt och papperet måste bilda ett gemensamt spår likhet. Om tekniken är bruten, kommer allt arbete måste startas om.

Att anlända GKL till väggen utan en ram bör vara preparerade ytan. Det bör vara hållbara, ha sönder, mögel och mjöldagg.

Dessutom måste väggen vara helt skyddade från fukt och frost. Fixering utförs mot väggen, utan färg, damm och oljor. Denna metod är bra att använda för betong slät vägg med några stora brister.

Hur att fästa gips på väggen i ramen

Det finns olika sätt att fästa gips på väggen. Om du inte är nöjd med installationen av gips på limmet, kan du använda gips infästning i ramen.

Ramverket i sig kan vara av två slag:

 • Metallprofil;
 • Trälåda.

Om taken är hög, då fästa gips på väggen är mer praktiskt i små bitarOm taken är hög, då fästa gips på väggen är mer praktiskt i små bitar

Metod metallprofil mer praktiskt, men inte den billigaste. Det rekommenderas att fästa gips till metallprofiler i våta områden såsom bastu, badrum eller bastu. I denna fråga, det spelar ingen roll medel för att fästa på väggen av GCR. Ett eller annat sätt, kommer att fastställas gips med självborrande skruv i pluggar. Om väggarna är gjorda av trä, kan du använda spik.


Det bör noteras att ramen gips installationsmetoden har ett antal fördelar:

 • Det ger ljudisolering och en varmare temperatur i rummet;
 • Det hjälper anpassa även mycket grova väggar;
 • Du kan undvika det hårda arbete under ytan på väggen i beredningen;
 • Denna metod kan användas för att isolera väggar samozamerzayuschie.

För att förbereda en träram, behöver du stänger av trä, som mäter 30 av 50 mm. Fäst rambalkar av trä kan du använda pluggar och skruvar. Träbyggande kostar mindre, men det kan snabbt ruttna, så det är bäst att använda en ram av metallprofiler.

Fäst gips på väggen: Förfarande

Det finns två sätt att fästa gips på väggen och två tillvägagångssättet för detta ändamål. Till att börja överväga förfarandet fungerar för ramlösa fästmetod. Du kommer att behöva göra en vägg gipsskivor, gips torr mix, behållare för utspädning av blandningen kniv färg, pussel, vanligtvis en gummiklubba, spatlar, nivå, fiskelina, tape-åtgärd.

Innan installationen, se till att alla kablar som ligger bakom gips, har god isoleringInnan installationen, se till att alla kablar som ligger bakom gips, har god isolering


genomgång:

 1. Det första vi gör - denna yta mäter väggen och planera en plats att sätta FCL, titta, att det fanns ingen korsformade lederna.
 2. Nu förbereda ytan för installation. För att göra detta, rengöra den från sönder, damm och annat. Ojämna och snabbt absorberande ytor primas.
 3. Nu gör vi skära GCR, använd inte bara hela blad, men sätter också att behovet av att förbereda i förväg.
 4. Vi producerar vidhäftande plåstervikten av gipsblandningen långsam stelning. Dess roll kan spelas med start kitt. Du kan fortfarande ansluta stuck, men det bör läggas till tapetklister eller lim PVA.
 5. GCR fastnar på väggen. Klisterskiktet kommer att bero på jämnheten av väggen. På en plan yta kan limmas direkt på väggen, och kurvan - via utjämningsfyrar från skivor av gips.

För att stänga av GCR i väggen på ramen, behöver du även en vägg gipsskivor, metallprofiler (att stärka strukturen) för fästprofiler, hylsor och skruvar, borra, borrhammare, skruvar, skruvmejsel, kitt och en spackel, en bulgarisk, ett måttband och ett lod. För att förbättra ljudisoleringen under installationen med hjälp av mineralull. Om det finns hål på skruvarna, de kan dölja kitt.

Vi gör rätt sak: hur man fästa gips på väggen (video)

Inriktnings väggar med gips - ett bra sätt att förbättra ljudisoleringen i lägenheten, göra en snabb och kvalitet reparationer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

68 + = 74

Adblock
detector