Hoe werkt kruissteek monochrome: gratis regeling, luxe dames – nwhistorycourse.org

The BlogMonochroom borduren past perfect in binnenbekleding minimalistische want het brengt het wezen van de samenstelling met een minimum aan onderdelenMonochrome borduurwerk past perfect in het interieur architectuur in een minimalistische stijl, want het brengt de essentie van de samenstelling met een minimum aantal elementen ongelooflijke vorm en inhoud kruissteek, monochrome regeling vrij chique dames downloaden of vinden in de thematische pers kan de relevantie ervan niet te verliezen in de XXI eeuw. Vandaag de dag kan men vaak te horen dat de monochrome techniek verwijst naar de revolutionaire trend in handwerken. Abstractie, excentriciteit, verfijning - al deze kwaliteiten zijn inherent in zwart-wit techniek.


Cross-steek stijl zwart-wit: beschikt over de technologie

Het is niet makkelijk onder de knie, maar na het bereiken van een bepaald niveau, wil je altijd iets nieuws te proberen. Zijn populariteit monochrome kruissteek ontvangen via universaliteit. Sad mime, grappige hond of smart lady - ongeacht het geselecteerde beeld, zal het werk past in het interieur van elke ruimte. Nu is het zo dat schijnbaar eenvoudige schets op papier, als je het te dragen op het doek krijgt een nieuwe betekenis.

Voor beginners, is het raadzaam om te beginnen met een soort lus monochroom, want het is de gemakkelijksteVoor beginners, is het raadzaam om te beginnen met een soort lus monochroom, want het is de gemakkelijkste

De onderzoekers, die gebruikt worden om deze technologie te onderzoeken, hebben een aantal van de functies geïdentificeerd:

  1. De eerste vermelding dateert uit het oude Egypte;
  2. In Europa, Phillips monochrome technologie verscheen voor het eerst in Engeland;
  3. Met de komst van de technologie in de zestiende eeuw in Frankrijk onder vele naaldenvrouwen kreeg populariteit beelden van chique dames. De reden hiervoor is niet alleen mode trends, maar ook de cultus van het vrouwbeeld. Hij zingt de lof van dichters, kunstenaars en deskundigen op het gebied van handwerk.

Maak een dame in een hoed: steek

Het eerste wat je moet doen - vinden van een geschikte doek. In de meeste gevallen wordt de techniek uitgevoerd monochrome surround in elk project. Dat is de reden waarom het belangrijk is om het linnen, waarvan de dichtheid is op het niveau van 20-25 draden per 1 inch te kiezen. In dit geval zal komische beeld dame in een hoed niet evident zijn.


Het centrale deel van de samenstelling is een hoed, versierd met decoratieve elementen - bloemen. Masters op het gebied van handwerk roepen om zich te concentreren op de klassieke rozen. Geborduurd op de dop zijn 1-2 draden, waarvan de kleur heeft meer de pastelkleur, in plaats van "schreeuwen."

Het is het best geschikt voor monochrome borduurwerk melange garenHet is het best geschikt voor monochrome borduurwerk melange garen

Niet verkeerd zijn om het volgende te onthouden:  1. In zeldzame gevallen kan worden verrekend door het gebruik van kleuren. Bijvoorbeeld, blauw en goud, rood en zwart. Het is belangrijk te onthouden dat de gouden versie wordt gebruikt voor het interieur rond de afbeelding van een dame.
  2. Als de mooie dame die zich in de straat, dan zal de show het milieu geborduurd op de linker bovenhoek van een takje of een vogel, gehurkt op haar hoed te helpen;
  3. Het is noodzakelijk om de overgang tussen de persoon en de hoed goed over te brengen. Om niet een vaste klont, kin en lippen genaaid dun en nauwelijks zichtbare lijn vormen. In dit hoofddeksel maakt expressief.

Cross Stitch: comic regeling, de dame in het bad

Een veel voorkomende manier van die tijd was de dame nemen van een bad. De fout is te veronderstellen dat de nadruk ligt hier op de "naakt" stijl. De schoonheid van monochrome composities ligt in het feit dat het beeld van de badkamer - op hetzelfde moment beschrijft het niveau van de welvaart van de beurs geslacht, haar emotionele toestand, en sprak een beetje over de woonplaats.

Monochrome borduurwerk functie is dat het wordt alleen uitgevoerd in zwarte draad op een witte achtergrond, of vice versaMonochrome borduurwerk functie is dat het wordt alleen uitgevoerd in zwarte draad op een witte achtergrond, of vice versa

Je moet beginnen met het selecteren van één van twee mogelijke technologieën borduurwerk dames in het bad. Romaanse stijl zal helpen om de contour technologie over te brengen. Aan de ene kant is het verwijst naar het gebruik van slechts één kleur, en de andere - de vakman is altijd vrij om de kleuren te gebruiken. Dankzij de play licht en schaduw beeld van elegante dames van pas echt aantrekkelijk.

Geen kwaad zal aandacht besteden aan een aantal aanvullende criteria om volledig te voldoen aan alle criteria:

  1. Gebrek aan ideeën of mogelijkheden voor de uitvoering daarvan compenseert voor thematische pers of WAN. Point schema kan gratis worden gedownload en in het gebruik van gespecialiseerde software om de grafische afbeelding van de regeling te vertalen;
  2. Objecten die dichter bij de linker benedenhoek zijn, gebeurt altijd op de toon of twee donkerder dan die dichter bij de rechterbovenhoek zijn;
  3. Vergeet niet over de juiste spel van licht en schaduw. Om chique dame natuurlijker leek, is het noodzakelijk om de schaduw te regelen, afhankelijk van de tijd van de dag in het beeld.

De originele kruissteek: schitterende dames (video)

Van genot, terwijl het vertellen van een volledige verhaal, laat monochrome borduurtechniek. Er is geen plaats voor felle kleuren, ontworpen om de aandacht van de kijker zich richten op één of meer punten. Elke bundel en steek op het doek draagt ​​een krachtige boodschap, gericht op het bereiken van een bepaald doel. Romantische dans, hartstochtelijke kus - dit alles en nog veel andere dingen kunnen passeren de juiste positie op het doek draad.

borduurwerk schema: chic dames (foto voorbeelden)

00b65776b73b27b593d67748d8b1893d48c08503002da27bff79a833022270ff3263510c8c4e0403002da28be95e4f2a5831109c197ecbae4e23cbcf3e4908e2beb74SubjYkUbpA5a1cfefa904c6d37a12dcaed356299315bec977f5b6d55594945c8f353edeb42b8ceca15d6ab3a0f51059dd97f811b6128ca1b40a3e67ac1edd996735f36f5


Leave a Comment

Your email address will not be published.

16 − = 15

Adblock
detector