Hoe visueel verhoging van de hoogte van het plafond: 7 ideeën om te helpen – nwhistorycourse.org

The BlogEr zijn vele manieren om visueel verhoging van de hoogte van het plafondEr zijn vele manieren om visueel verhoging van de hoogte tot de kamer te kloppen met een laag plafond, voelen velen zich onhandig en ongemakkelijk. Maar wanhoop niet, zelfs als het plafond in uw huis is minder dan 2 en een halve meter. De ontwerpers hebben vele manieren om de indruk van een lichtgewicht hoog plafond met behulp van visuele effecten te creëren ontwikkeld. Profiteer van hen, en het plafond een beetje "opduikt" boven je hoofd.


De belangrijkste nadelen van laag plafond

Veel mensen proberen om het gevoel van de laagheid van het plafond oppervlak te elimineren. Maar wat is echt zo erg lage plafonds? Het is noodzakelijk om dit te begrijpen om te begrijpen wat het probleem in de eerste plaats moet worden aangepakt en de methoden om het te doen.

Nadelen laag plafond:

 1. Visueel onaantrekkelijk. Natuurlijk, we hebben allemaal een rust op de aard, niet alleen in lichaam en geest, maar ook de ogen. Wetenschappers hebben bewezen dat een constante concentratie van het licht van voorwerpen in de buurt leidt tot problemen met visie. Een persoon moet voelen dat hij is op zoek naar de verte, niet het plafond, waarop, zoals ze zeggen, op een steenworp afstand.
 2. Het probleem met de installatie van verlaagde plafonds of. Het is belangrijk om te beslissen of je gaat de bestaande lage plafond tot in de perfectie te brengen of overeengekomen om te verliezen ongeveer 10 cm hoog voor een goed en zelfs vergroot het plafond van de kamer. Een te lage spanning plafond eruit zal zien zeer belachelijk, maakt niet uit hoe mooi en briljant hij was.
 3. Het tweede niveau van het bed, indien beschikbaar in uw huis, kan het te dicht bij het plafond. Als er behoefte is om een ​​dergelijk meubilair, het voorschot Spreek dit keer met de ontwerper te doen voor u een individueel project, waarbij de tweede laag van het valt een beetje lager.
 4. Niet alle verlichting naar een kamer met een laag plafond komen. Op zijn minst, een elegante kroonluchter opknoping zal zeker niet beschikbaar voor dergelijke faciliteiten zijn.

Lage plafonds hebben een aantal nadelenLage plafonds hebben een aantal nadelen

Samenvattend moet worden opgemerkt dat de belangrijkste kwesties die moeten worden onderzocht, het opstellen van een kamer met een laag plafond - het is niet alleen een visuele vergroting, maar ook werken met licht interieur en meubilair.


Onthoud dat niet ieder interieur is beschikbaar voor bezitters van een lage plafonds kamer. We moeten goed nadenken hoe je het licht te plaatsen, het meubilair en decor voor de kamer was functioneel en mooi.

Het maken van het plafond visueel hoger met professionele technieken

Algemene regels op basis van de kleur en het patroon is bedoeld om ervoor te zorgen dat de perceptie van de ruimte enigszins verwrongen, en het lage plafond was op de mark!

Visueel plafond gestegen, zijn de volgende methoden beschikbaar:

 • Gloss. Niet op de hoogte van de spanningen de film te verbergen, gebruikt een glansverf of kleeffolie. Goed voor te bereiden het plafond naar de procedure! Het is noodzakelijk om alle kleine puntjes en tsarapinok uit te lijnen. Glossy plafond zal het licht dat de kamer met een extra volume vult weerspiegelen.
 • rond de omtrek van het niveau. Rond de glanzende of lichtpuntje ziet er goed uit gipsplaat niveau het opnemen van de vlekken, elektriciteitsleidingen en communicatie. Het is niet alleen mooi, maar ook comfortabel!
 • Zwart-wit. Breek het gevoel van de grenzen tussen de wanden en het plafond met de hulp van kleur: lichte schaduw, gelijk aan het plafond geplaatst en de wanden zorgen voor een warme en vrije sfeer in de kamer.
 • Meerdere verlichting. Schansen en tafellampen - een echte redding voor het lage plafond. Integreer verlichting in elke niche, het verlichten kamerplanten, foto's en voorwerpen van trots. Plafond licht mag alleen de helderste zijn. Zeer geschikt vlakke chandelier, guidelight naar het plafond.
 • Gordijnen in de wand. Van vloer tot plafond, en zelfs met een verticale strook van neutrale kleur! Dit gordijn zal de kamer te vullen.
 • Het contrast met de vloer. Donkere vloer en lichte muren en het plafond - dit trio is de beste metgezel voor een kamer met een laag plafond.
 • Op basis van de omtrek. Als het idee van het creëren van een level je dat moeilijk of niet succesvol, dan is een vergelijkbaar effect dan krijgt u het contrast te waarderen, framing het plafond.

Met professionele technieken kunnen het bereiken van een hoger plafond sensatiesMet professionele technieken kunnen het bereiken van een hoger plafond sensatiesSpel van kleuren en texturen maakt een lage kraakpand plafond elegante coating vormt de vrijheid van denken en creativiteit.

Hoe de visuele lage plafonds te verhogen: kiezen voor meubels en accessoires

Meubels voor de kamer met lage plafonds en vraagt ​​speciale aandacht. Accessoires maken van de juiste accenten om de kamer bereikte zijn volmaaktheid en lage plafonds niet meer de indruk van het ontwerp bederven. Er zijn verschillende regels waaronder uw plafond zal stijgen voor onze ogen!

Meubilair voor een kamer met een laag plafond:

 1. Doorrijhoogte van rugleuningen en hoofdeinden, lage dressoirs en kasten kan helpen om het plafond te verhogen als gevolg van het contrast wordt gecreëerd door lage meubels.
 2. Kasten en rekken van vloer tot plafond maken het effect van het tekenen van de muren. Verspreid deze kluisjes in de kamer en geniet van het resultaat.
 3. Lange, smalle vaas accentueren de verticale van de ruimte, het verhogen van het plafond net boven.
 4. High kamerplanten oriënteren ook de ruimte in de verticale. Kies bomen of niet verspreiden struiken.
 5. Gordijnen moeten worden opgehangen aan het plafond, maar niet precies boven het raam. Als de ruimte het toelaat, kunt u een paar centimeter van stof op de vloer liggen te verlaten.

Correct uitgekozen meubels in staat zal zijn om visueel het plafond hoger te makenCorrect uitgekozen meubels in staat zal zijn om visueel het plafond hoger te maken

Uw vindingrijkheid en verbeelding zal niet blijven zonder de aandacht van de gasten, als je in staat om visueel verhoging van het plafond is laag zal zijn.

Hoe visueel verhoging van het plafond in de keuken

Voor elke kamer is ontworpen hun kunsten hobby plafondhoogte. Voor de keuken is het belangrijk om goed te lokaliseren het opslagsysteem, omdat in deze kleine ruimte die nodig is om een ​​heel arsenaal aan huisvrouwen te passen!

Trucs om de visuele van het plafond in de keuken te verhogen:

 • Lichte keuken. Kies slechts lichte kleuren voor de bovenste kasten. In het ideale geval als de lockers schaduw zal de kleur van het plafond aan te passen.
 • Verticaal georiënteerd beeld op de muur, die grenst aan het werkgebied. De drukste deel van de keuken - dit is het werkgebied. Derhalve moet het bekleden met een verticaal georiënteerde patroon vergemakkelijken.
 • Belichting op de bovenkasten ook een gevoel van lichtheid en afleiden van de laag plafond nadelen. Verlichten het werkgebied, niet alleen met kroonluchters, maar ook gebruik maken van het gericht licht lampen zich onder de bovenkastjes het keukenblok.
 • Een andere manier om het plafond door middel van het licht te verhogen - is de plaatsing van LED-lint op de omtrek van de keuken onder het plafond.
 • Niches in de muren en het plafond. Relief ruimte lijken meer volumineuze. Speel op dit effect door het creëren van een frame gipsplaten plafond keuken.

Juiste keuken verlichting maken de ruimte visueel hogerJuiste keuken verlichting maken de ruimte visueel hoger

Maak deze keuken om culinaire hoogstandjes gemakkelijk en met plezier gemaakt.

Wizard Tips: Hoe visueel verhoging van de hoogte van het plafond (Video)


Laag plafond - het is geen reden om op te geven over de mogelijkheid van het maken van mooie en elegante ontwerp van de kamer. Gebruik de voorgestelde technieken in elke kamer van zijn appartement of een huis met een laag plafond, en het resultaat zal de lelijke vierkante meter leefruimte te transformeren op het gebied van stijl, elegantie en schoonheid.

Voorbeelden van hoe om visueel verhoging van de hoogte van het plafond (interior foto)

30272523262120221719

Leave a Comment

Your email address will not be published.

63 − = 61

Adblock
detector