Hoe te lijmen vinyl behang: kenmerken en aanbevelingen – nwhistorycourse.org

The BlogVinyl behang op de structuur verschilt van gewoon papier: ze zijn zwaarder en dichterVinyl behang op de structuur verschilt van gewoon papier: ze zijn zwaarder en plotneeOtdelka muren met vinyl behang is heel populair vandaag. Dit type behang wordt gemaakt van een dicht materiaal dat elasticiteit en flexibiliteit heeft. Om wallpaper vinyl pokleit correct en nauwkeurig, voordat de reparatie u nodig hebt om kennis te maken met de wijze van lijmen en regelgeving. Bij het verlijmen is het belangrijk om de juiste soort lijm te gebruiken, en weten de weg naar de juiste voorbereiding. Hoe kan ik vinyl behanglijm, is te vinden in dit artikel.


Aanbevelingen voor behangen

Als reparaties worden uitgevoerd op hun eigen, vóór de werkelijke behoefte behang decoratie grondig kennis met de instructies en aanbevelingen ter voorbereiding van de muren, behang, lijm voorbereiding, de wijze van lijmen strips.

Om succesvol te werken moet je alle benodigde gereedschappen dat het veel gemakkelijker reparatie voor te bereiden. Elk type van het werk omvat het gebruik van een specifieke set van tools.

Bij het omgaan met vinyl behang is belangrijk om niet te vertrouwen op in het geval er een vraag, dan moet worden toegestaan. Als een actie niet goed uitvoert, is er een mogelijkheid van behang de muren bladderde de volgende dag.

Vinyl behanglijm moet alleen op het voorbereide oppervlak. Het moet droog, schoon en glad zijnVinyl behanglijm moet alleen op het voorbereide oppervlak. Het moet droog, schoon en glad zijn

Aanbevelingen voor het lijmen:


 • Repair is wenselijk te maken met een persoon die ervaring hebben met het lijmen van vinyl schilderijen heeft.
 • Om te controleren of de muur droog is, is het noodzakelijk om een ​​stuk polyethyleen stok, laat een nacht. Als de ochtend gevormde afdampen - wall-to-lijming is nog niet klaar.
 • Je moet de sterkte van de muren te controleren. Hiertoe een gebruikelijke kleefband, die op de muur geplakt en scherp scheuren.
 • Wanneer behangen is het belangrijk dat de ruimte niet wordt geventileerd. Raam- en deuropeningen moeten goed worden afgesloten.
 • Voor hoge-kwaliteit reparatie is belangrijk om behanglijm op een schone ondergrond, bevrijd van oud behang laag.

Maak een kwaliteit reparatie mogelijk is, het belangrijkste ding - om strikt de instructies en aanbevelingen van professionals.

Voorbereiden muren en behang voor lijmen

Bereiding van oppervlakken lijmen - belangrijke fase van de afwerking. De kwaliteit van de uitvoering ervan is afhankelijk van het veiligstellen van de kracht van behang en levensduur.

Indien tijdens de ontmanteling van de oude bestrating verkruimelde gepleisterde muren moeten worden geëgaliseerd met stopverfIndien tijdens de ontmanteling van de oude bestrating verkruimelde gepleisterde muren moeten worden geëgaliseerd met stopverfGeleidelijke voorbereiding van de muren:

 • Verwijder de oude finish.
 • Los het droge mengsel behangen.
 • Run primer muren lijm of een speciale primer.
 • Handvat wandconstructie dat beschermt tegen schimmels en zwammen.
 • Geen behoefte zich te laten leiden op de hoek, als het ongelijk. Voor de montage van een flat, moet u een verticale lijn te brengen met een schietlood.

Naar aanleiding van de veiligheidsmaatregelen voor het verwijderen van de muren van schakelaars en stopcontacten. Zodra het oppervlak is klaar voor het verlijmen, kunt u overgaan tot de voorbereiding van meubelstoffen.

Bij het opstellen van de doeken is het belangrijk om aandacht te besteden aan het behang met patronen en ontwerpen. Zij moeten dezelfde grootte hebben, zodat bij het verlijmen patroon exact overeenkwamenBij het opstellen van de doeken is het belangrijk om aandacht te besteden aan het behang met patronen en ontwerpen. Zij moeten dezelfde grootte hebben, zodat bij het verlijmen patroon exact overeenkwamen

Bereiding van behang:

 • Snijd de stroken behang, laat toelage 10 cm lang.
 • Vouw de gesneden stukken van behang in de verdekte stapel. Elke stapel mag niet meer dan tien pagina's. Shift elke band moet 15 cm.

Stapels van behang kan direct op de vloer worden gestapeld, moet het zijn om ervoor te zorgen dat de vloer schoon en droog is. Wanneer de stapel klaar, allemaal zorgvuldig Pomer, kunt u beginnen voor te bereiden en lijm.

Lijm voor vinyl behang: hoe de juiste keuze te maken

De keuze van de lijm voor vinylbehang - een belangrijke stap in afwerking. Van de kwaliteit het hangt grotendeels af van de sterkte van de bevestiging aan de vinyl muren.

Vinyl behang heeft een hoge sterkte en een veel gewicht. Eenvoudige lijm kunnen hun lasten kunnen dragen. Beschikbare presenteert diverse lijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vliezen van vinyl.

De lijm moet gekozen worden met extreme grondigheid. Er is een speciaal deel voor elk type vinyl.


Populaire lijm voor behang en methyl KelidPopulaire lijm voor behang en methyl Kelid

Kenmerken lijm selectie:

 • Geen behoefte om de lijm op de snelheid van het drogen te kiezen.
 • Het is belangrijk om de lijm met een hoge mate van slip te kiezen, in sterkere mate geldt dit voor schilderijen op papier.
 • Voor non-woven drager vullen de juiste lijmsoort zijn.

Voor het monteren van uw droge lijm moet worden verdund met warm water, volgens de instructies van de fabrikant. Massa die nodig zijn om goed te mengen, laat het staan.

Is het mogelijk om lijm vinyl behang vinyl behang

Er zijn momenten waarop het probleem onmiddellijk herstel rechten voor nodig zijn. Dan is er nog het probleem dat veel zorgen baart - Is het mogelijk om behanglijm aan het behang.


Als het gaat om vinyl behang, kan categorisch stellen dat de nieuwe vinyl behanglijm op de oude niet kan wordenAls het gaat om vinyl behang, kan categorisch stellen dat de nieuwe vinyl behanglijm op de oude niet kan worden

Het punt waar het materiaal waaruit het behang. Ze bestaan ​​uit een PVC-laag die is aangebracht op papier of nonwoven.

Waarom kan vinyl plakken op vinyl:

 • Vinyl behang afstoten lijm. Deze wallpapers staan ​​bekend om hun weerstand tegen vocht. Dus het maakt niet uit wat voor soort lijm wordt gebruikt voor het lijmen. Clay gewoon niet zwaar behang, gelijmd op dezelfde basis te ondersteunen.
 • Er is een kans dat je niet afschrikken één laag van behang, maar twee valt. Stoffen gewoon niet weerstaan ​​overmatige strengheid.
 • Zelfs als het behang is gelijmd op voor enige tijd, hun uitzicht is niet esthetisch. Oudere schilderijen zullen laten zien door, om allerlei nieuwe wallpaper bederven.

Als de tijd voor het afwerken van de wanden hard ontbreken, zijn er verschillende manieren om het probleem snel op te lossen. Vinyl kan gewoon verf, met behulp van speciale verf. En het is mogelijk om de bovenste laag webben te verwijderen.

Kan ik vinyl behang lijm op oud behang

Als het gaat om snelle reparaties, zijn veel na te denken over hoe de voorbereidende fase van het werk over te slaan.

Voor hoge kwaliteit en een lange levensduur, behanglijm moet alleen droge, schone en vlakke ondergrondVoor hoge kwaliteit en een lange levensduur, behanglijm moet alleen droge, schone en vlakke ondergrond

Professionals adviseren in ieder geval niet om tijd en moeite besparen bij de voorbereiding van de muur om het lijmen van meubelstoffen.

Wanneer de vinyl kan worden verlijmd op de oude behang:

 • Als de oude verf volledig papier.
 • Het is belangrijk dat het behang vast geplakt aan de muur.
 • Oud behang moet glad zijn zonder reliëfs en tekeningen, is het wenselijk om lichte tinten.

Bij het lijmen van de nieuwe wallpaper op het is nog steeds belangrijk om rekening mee houden dat het uiterlijk van de nieuwe coating is niet ideaal. De kwaliteit verslechtert vaststelling wallpaper die hun leven beïnvloeden.

Omdat de vinyl behanglijm rechts

Stok vinyl behang is niet moeilijk bij het werken in paren. Het heeft een iets ingewikkelder, als het werk alleen wordt uitgevoerd.

Om wallpaper correct en gemakkelijk pokleit, is het noodzakelijk om het werkvlak uit te rusten. Je moet om ruimte te maken voor de meubelstoffen op de vloer, wassen en drogenOm wallpaper correct en gemakkelijk pokleit, is het noodzakelijk om het werkvlak uit te rusten. Je moet om ruimte te maken voor de meubelstoffen op de vloer, wassen en drogen

Alleen dan kun je naar de mijlpaal. Alle stadia van het lijmen is noodzakelijk zorgvuldig uit te voeren, zodat er geen tijd te corrigeren van fouten door te brengen.

stap-door-

 • Spreid een stukje behang op de vloer. Als het substraat papier is gesmeerd lijm op de achterzijde. Als flizeline - hechtmiddel op de wand.
 • Wallpaper plak de muur is nodig met een doek of kussen. Beweging moet netjes en glad zijn.
 • Toen de zeepbel is belangrijk om onmiddellijk te ontdoen van hen.

Als u de achtergrond glad je nodig hebt van het centrum naar de rand, van boven naar benedenAls u de achtergrond glad je nodig hebt van het centrum naar de rand, van boven naar beneden

Wanneer u werkt met stopcontacten en schakelaars is het belangrijk om voorzichtig te zijn. Het beste is om metingen en bezuinigen voordat lijmen behang op de muren, die vastzit aan veiligheidsmaatregelen.

Behangen vinyl: vooral met vinyl

Plakken wanden van niet-geweven doek heeft nuances. Dit komt door de dichtheid van het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Deze dikte wanneer het lijmen kan een hoop ellende te leveren. Daarom is het noodzakelijk om een ​​aantal kenmerken van vinyl, die zal helpen om problemen te voorkomen weten.

Na drogen kunnen de naden tussen de banen verschillen. Hiermee dient rekening te worden gehouden bij de dimensionering van de gewrichtenNa drogen kunnen de naden tussen de banen verschillen. Hiermee dient rekening te worden gehouden bij de dimensionering van de gewrichten

Vanwege de dichtheid, het behang een hoge lineaire extensie. Dit betekent dat bij het lijmen van de wallpaper ongemakkelijk zijn expansie en contractie zijn.

Features vinyl behang:

 • Vinyl kan worden verlijmd op de betonnen muren.
 • Kwalitatieve verlijmen oppervlakken moeten droog, glad en schoon.
 • Wallpapers houden niet van plotselinge veranderingen in temperatuur en vochtigheid in de kamer.

Als voorbehandeling moet geprimed wand, anders vlekken en kleurveranderingen kunnen betreden de nieuwe achtergrond. Vooral het bedreigt behang lichte tinten.

Vinyl stickers wallpaper

Vinyl stickers worden gebruikt als achtergrond optie muur decor. Onlangs hebben ze grote populariteit verdiende.

Stickers kunnen dragen niet alleen een esthetische last, maar ook om defecten op het oppervlak van de muren te verbergen. Ze kunnen van verschillende types zijnStickers kunnen dragen niet alleen een esthetische last, maar ook om defecten op het oppervlak van de muren te verbergen. Ze kunnen van verschillende types zijn

Prijzen en kwaliteit variëren afhankelijk van de fabrikant, die vinyl stickers produceert.

Features lijmen:

 • Het oppervlak moet glad, schoon en droog zijn.
 • De wand moet worden opgesteld om een ​​stempel op het punt van aanhechting labels.
 • Moet een sticker bevestigen van het midden naar de rand, van beneden naar boven trekken langzaam en glad film.

Vinyl stickers zien er prachtig uit op de geschilderde muren, en als ze geplakt papier, vinyl of glasvezel. Ze kunnen herhaaldelijk worden geplakt, indien de verwijdering van de vorige oppervlak zorgvuldig uit te voeren.

Sticky vinyl behang met je eigen handen (video)

Bonding vinyl doeken - goede optie wand design. Voor hun kwaliteit van lijmen, die een prachtige uitstraling en duurzaamheid zal hebben, is het noodzakelijk om de kenmerken van de samenstelling kennen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de voorbereidende werkzaamheden. Ze moeten efficiënt worden geïmplementeerd. Het is noodzakelijk om serieus te overwegen de keuze-lijm vinyl, van de kwaliteit ervan zal afhangen van de lange termijn hechting van behang aan de muur. Bij het kiezen van behang is nodig om vertrouwd te raken met de verschillende soorten van vinyl en het aanbod van toepassing geworden. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 4 =

Adblock
detector