Hoe te kiezen voor een tafel voor in de woonkamer: 5 tips en trucs – nwhistorycourse.org

The BlogDe tafel is het belangrijkste kenmerk van de woonkamer, waardoor het functioneel en comfortabel maaktDe tafel is het belangrijkste kenmerk van de woonkamer, waardoor het functioneel en comfortabel tafel maakt - een van de belangrijkste kenmerken van het meubilair met veel functies. Het is een aanvulling en verlevendigt het ontwerp van elke kamer. Het kiezen van een tafel voor de woonkamer, is het noodzakelijk om rekening te houden met het feit dat het een centrum dat de gasten, familieleden en vrienden verzamelt, dus het moet zo comfortabel en gezellig zijn. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de afmetingen van de ruimte, de stijl van het interieur en andere design tweaks die gewoon een fout gemaakt met de keuze niet te maken.


Tafels en kasten voor de woonkamer

Dat kan de keuze van de tafel te beïnvloeden? Het doel ervan. Daarachter je kunt eten, ontmoeten, het markeren van de viering of een belangrijke dag. Aan de tafel kunt u bordspellen of werken spelen op de computer.

Belangrijke factoren bij het kopen van een tabel:

 1. Doel - het doel waarvoor zal dienen als een tafel. Als u een ruime woonkamer tafel nodig, maar het is niet mogelijk, dan kunt u het transformeren van het model transformeert van klein tot groot gebracht;
 2. De grootte en vorm van de woonkamer. Het is een belangrijke factor, omdat het bepaalt hoe goed de tafel past in het interieur. De rechthoekige hal is nodig om een ​​rechthoekige of ovale tafel te nemen, en als de kamer is groot en stelt u in staat om een ​​tafel te plaatsen in een bepaald gebied, moet u een klassiek gevormde optie voor 10-12 personen te kiezen. Voor een kleine woonkamer is beter om een ​​klaptafel of tafel-transformator te kiezen. De meeste van de tijd die het ziet eruit als een salontafel waar je koffie kunt drinken of een boek lezen;
 3. Styling - Tabel verplicht te voldoen aan het ontwerpconcept in de hele woonkamer, versieren en combineer kleur en vorm, niet uit de kamer te staan.

Tafel en stoelen moet worden gemaakt in dezelfde stijlTafel en stoelen moet worden gemaakt in dezelfde stijl

De tabel moet comfortabel om op te zitten, een stoel te zijn - vrij genomineerd. Per persoon moet ten minste 60 cm lengte van de tafel zijn, als de stoelen zullen er geen armleuningen.

Het ontwerp van de tafel, kan vensterbank interessant object zijn, met behoud van de lengte van de kamer en op zoek zeer ongebruikelijk in vergelijking met andere tafels. Moderniseren zelf dorpel kan kosten-effectief, en zelfs jezelf. Tumba kan een kast of commode vervangen, dienen als een ondersteuning voor alle items.


Volgens de aard van de bouw steen zijn:

 1. Gesloten type - in aanwezigheid van deuren en laden, die zich binnen zijn beschermd tegen nieuwsgierige ogen. Bij het selecteren van gesloten kasten in de woonkamer is een selectievakje op de transparantie van de glazen deuren, als binnen is apparatuur die het signaal ontvangt;
 2. Open type - is een boekenkast met planken. Het biedt directe toegang tot een object in en voert een goede ventilatie technieken, zoals een tv, te beschermen tegen oververhitting.

De overgrote meerderheid van steen voor de zaal - Stationair. Als u regelmatig bewegen meubels, moet blijven op de keuze van de mobiele tafels op wielen. Stationair hetzelfde model kan worden op de benen zonder hen.

Salontafel in de woonkamer

Het overgrote aantal levende kamers uitgerust met een bank en een televisie. We kunnen niet mee eens dat zo'n klein en handig meubelstuk zal toevoegen aan het dagelijks leven van een beetje meer warmte en comfort.Salontafel past perfect in elk interieur ruimte, het verbeteren van de esthetische kwaliteitenSalontafel past perfect in elk interieur ruimte, het verbeteren van de esthetische kwaliteiten

Voordelen van de salontafel:

 1. Het wordt gekenmerkt door gebruiksgemak;
 2. Hij is multi-functioneel;
 3. Het heeft een uitstekende draagbaarheid. Bij een tabel wielen kan worden verplaatst naar elke plaats;
 4. Vanwege de geringe omvang het niet nemen veel ruimte in het interieur;
 5. Voor de productie maakt gebruik van de meest uiteenlopende materialen, maar meestal kopen glas modellen van stijlvolle uitstraling.

Salontafel kan worden gebruikt voor vele doeleinden. Het is mogelijk om papier te slaan, zet een vaas met bloemen en beeldjes, kopjes koffie en diverse gewenste gegevensitem. Een tabel met een mooi theeservies zal in het bijzonder verfijnd kijken.

Woonkamer met bank en tafel: Diner opties

In dat geval, als de woonkamer is verdeeld in zones, moet u een kwaliteit tafel. U kunt kiezen uit de glijdende model van eettafel gemaakt van hout of een andere optie. Een zone is voor het eten, de andere - voor de gasten van de vergadering.

Houten stoelen met elegante rondingen perfecte aanvulling op de tafel, gelegen in een klassiek salonHouten stoelen met elegante rondingen perfecte aanvulling op de tafel, gelegen in een klassiek salon

Het is noodzakelijk om het advies op te volgen, niet te verwarren met een keuze te zijn:

 1. Tabel selectie hangt af van wat zal het eetgedeelte zijn. Als statisch, de klassieke aanpak. Als de zone is dynamisch, bestaande alleen voor gasten te ontmoeten, converteerbare tafel is de beste;
 2. Niet te verwarren met de grootte van de tabel, is het gemakkelijk om de afmetingen te meten - lay-out van het tafelkleed op de vloer. Dit zal helpen om te sorteren op de toekomst van het gebied van de tafel;
 3. Voor een kleine woonkamer zal een ronde versie van de tabel aan te passen op één been, dus voor hem om meer aantal mensen zetten.

Mooie hoekbank kan worden gebruikt voor zonering. Gestoffeerde meubels naar comfort en gebruiksgemak toe te voegen, maar niet nodig om het op de tafel en werkgebied te zetten - het kan gemakkelijk vuil. De bar kan ook de ruimte te delen. Het kan gebruikt worden in plaats van een eettafel.

U kunt een eettafel te maken met zijn handen, de productie is veel goedkoper dan het kopen van een kant en klaar in de winkel. Het kan hout of spaanplaat zijn, als handen groeien vanuit de juiste plaats, het resultaat is in ieder geval goed zal zijn.

Hall met tafel-transformator

Tabellen transformatoren verschillen niet alleen het ontwerp, maar ook uiterlijk. In slechts een paar seconden deze tabel wordt een uitgebreid diner optie, die bestek kan worden uitgebreid en start de maaltijd. Naast banken en stoelen ziet er geweldig uit naast de tafels transformatoren.


Tabellen transformatoren perfect voor de woonkamer, gemaakt in de stijl van hi-techTabellen transformatoren perfect voor de woonkamer, gemaakt in de stijl van hi-tech

Onder hen zijn:

 1.  Tafelblad transformator voor de lunch;
 2. Salontafels-transformator;
 3. Eettafels-books;
 4. Sliding eettafels.

Console tabellen transformatoren spelen een bijzondere rol in het appartement. Ze zijn wand gemonteerd en vrijstaande. De console is divers materiaal, elk met een eigen ontwerp en grootte.

Universele tafel-boek voor de woonkamer

Table-boek is zo genoemd omdat het is gemakkelijk te openen en te sluiten als een boek. De prijs is veel lager dan die van de eettafel, en nog veel meer functionaliteit.

Een van de voordelen van tafel-books is de mogelijkheid om vorm te krijgen tot een minimum beperkt, waardoor het opslaan van de ruimte in de woonkamerEen van de voordelen van tafel-books is de mogelijkheid om vorm te krijgen tot een minimum beperkt, waardoor het opslaan van de ruimte in de woonkamer


Hun voordelen zijn duidelijk:

 1. Ideaal voor kleine ruimtes. Laat de extra werkplekken en meubelzaak dat nodig footage voor het vrije verkeer in het appartement is ingericht;
 2. De tabel is geschikt voor elke ruimte. In opgevouwen toestand kan dienen als een salontafel, en op een feestje kan worden omgezet in een gewone eettafel.

Er zijn tafels laptop met ingebouwde mini-bar, boek een halve zuil tafels en semi-books in de vorm van het mooie bureaus met voetstuk, dat briefpapier kan zetten.

Het kiezen van een tafel voor de woonkamer (video)

Tafel voor de woonkamer - de perfecte oplossing voor elk appartement. Lunch groepen te helpen op intelligente wijze te verdelen ruimte combineren eetkamer en salon, en het vrijmaken van de keuken. Salontafel brengt een zekere charme. Dressing - kan dienen als een schoonheidssalon. Er zijn luxe en klassieke modellen, zal de correcte plaatsing van die bijdragen tot de aangename wezen in het huis. Zo tafels - het is niet alleen noodzakelijk en alledaagse dingen, is het nuttig decoreren appartementen.

Het ontwerp van de tabellen in de woonkamer (foto in het interieur)

55f27448a2cb7025d9cbaaecf51d64455d06bc79fa01f0c408661image366.505-Svetik25004002503100F2504100F7098241135143003011458646355meblesvitcomua

Leave a Comment

Your email address will not be published.

99 − = 96

Adblock
detector