Hoe te gipsplaten plafond in een houten huis in de schede: praktisch advies – nwhistorycourse.org

The BlogMet de gipsplaten kan een uniek ontwerp van elke ruimte te creërenMet de gipsplaten kan een uniek ontwerp van elke pomescheniyaRaznoobrazny assortiment op de markt van afwerkingsmaterialen te creëren geeft de eigenaren van particuliere houten huizen een hoop problemen - wordt steeds moeilijker om de perfecte optie voor afwerking kiezen. Daarom zijn de meeste kiezen voor de gipsplaat vellen. Dankzij een multi-level plafond constructie van gipsplaat is niet alleen mogelijk om de draden en communicatie te verbergen, maar ook geven de ruimte een speciale glamour en originaliteit.


Hoe te gipsplaat met hun handen te monteren in een houten huis

Steeds populairder met onroerend goed kopers zijn afkomstig uit de boomhut. Het is niet alleen betaalbaar, maar ook zeer milieuvriendelijk materiaal. Geeft de kamer in een houten huis subtiele luxe en stijl kan gemakkelijk worden hun eigen handen. Het blijft alleen het materiaal waarmee u het huis zal veredelen van binnenuit te kiezen.

Waarschuwing! Het verfraaien van de muren, vloeren en plafonds moeten worden uitgevoerd in dezelfde stijl.

Nu al is het geen geheim dat het plafond in de kamer is een van de belangrijke onderdelen van het interieur en het ontwerp moet worden benaderd met grote verantwoordelijkheid.

Als een van de meest voordelige keuze - Installatie van gipsplaten. Het kan worden overgelaten aan professionals of het plafond schede zichzelf.

Bij het installeren van plafond gipsplaten in een eigen houten huis om een ​​speciaal ontwerp doen is niet nodig. Zeker bij tal van bekeken video's die u hebt gezien, dat de platen kan worden bevestigd aan de balken. Maar, gezien de kenmerken van hout, deskundigen adviseren om eerst een frame met onafhankelijk van de muur te monteren.

Voor het uitvoeren van werkzaamheden aan de installatie van gipsplaat is noodzakelijk om een ​​grondige inspectie uit te voeren van de basis en eventuele gebreken te identificerenVoor het uitvoeren van werkzaamheden aan de installatie van gipsplaat is noodzakelijk om een ​​grondige inspectie uit te voeren van de basis en eventuele gebreken te identificeren


voorbereidende werkzaamheden

Voordat u verder gaat met de installatie van gips plafond, zorgen voor de waterdichtheid - doe de ophangconstructie. Voor latwerk kan worden toegepast als het metalen profiel en de houten balken. Het is beter om een ​​rek met een doorsnede van 30x40 mm te kiezen. Zet ze op een afstand van 40 cm van elkaar loodrecht op de onderbalk.

Alvorens over te gaan tot de hangmappenframe gipsplaat, moet plaatsen armaturen attachment te identificeren.

Verdun de bedrading te beschermen tegen vocht behulp golfpijp. Pas nadat alle werken worden aangevuld met bedrading, kan gipsplaten aan het frame worden bevestigd en aan de afwerking gezet raakt om een ​​perfect glad plafond te creëren.

Zoals u kunt zien, in de zelfassemblage van het plafond is geen big deal, genoeg om de technische kenmerken van de materialen en kenmerken van het werken met hen weten.Het indienen van gipsplaten plafond op houten balken

Bij het installeren van gipsplaat constructie moet rekening worden gehouden met niet alleen de eigenschappen van materialen, maar ook de beschikbaarheid van de communicatie op het plafond en de muren. Als je wilt om ze te verbergen, maar ook om de warmte te versterken - en geluidsisolatie, is het beter om de gipsplaten te bevestigen op de houten balken.

Gipsplaten is erg populair vanwege het feit dat het kan worden gemonteerd multi-level plafond structuren en te verbergen onder de bedrading en andere communicatieGipsplaten is erg populair vanwege het feit dat het kan worden gemonteerd multi-level plafond structuren en te verbergen onder de bedrading en andere communicatie

Origineel en stijlvol: laat onbedekte balken rond de omtrek van het plafond van gipsplaat.

Dergelijke indienen plafond gipsplaat vereist een nauwkeurige en samenhangende maatregelen. Daarom is het beter om het werk van professionals toe te vertrouwen. Na de installatie, al onafhankelijk alle afwerking afwerking werk uit te voeren. Nu, bij plafondmontage, bijna niemand durft in de weg van het zetten van uw ideeën in de praktijk te staan.

Schede plafond: hout en gipsplaten - montage subtiliteit

Het beoordelen van de foto's van interieurs, ontwerp waarvan gipsplaten werd gebruikt, zonder het te weten lijkt het erop dat de afwerking is uiterst eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden.

Het toepassen van gipsplaten in interieur thuis zul je niet alleen zorgen voor een unieke plafond, maar vermindert ook het werk aanzienlijk.

Afbouw gipsplaat in een houten huis vereist een serieuze en verantwoordelijke houding.


montagemogelijkheden

Deskundigen onderscheiden drie hoofdtypen vaststelling gipskartonplaten houten plafonds. Elke manier heeft zijn voor- en nadelen. Een snelle blik op elk.

De eerste methode. Wanneer eenmaal het installeren van de GFC op de houten plafond van de belangrijkste voordeel is om de hoogte van de ruimte, een kleine financiële uitgaven, het gemak van installatie en comfort houden.

De nadelen zijn:

 • Vereiste kwaliteit, perfect vlak oppervlak;
 • Hardware, houden niet op elke boomsoort;
 • Mobiliteit hout veroorzaakt vervorming van het plafond gipsplaat kraken.

GCR Werkwijze direct bevestigen aan het houten plafond meer nadelen dan positieve momentenGCR Werkwijze direct bevestigen aan het houten plafond meer nadelen dan positieve momenten


De tweede meest populaire, en de prevalentie van het gebruik van een bevestiging gipsplaten aan het plafond op een frame gemaakt van hout.

De voordelen van deze methode zijn:

 1. sterkte;
 2. Milieuvriendelijk;
 3. Misschien is de toepassing van een verwarmer.

Ondanks de duidelijke voordelen, nadelen van deze installatiemethode bestaan ​​ook.

Onder de nadelen van de vaststelling van het plafond van GCR wordt vaak aangeduid zoals redenen:

 • Beperkte toepassing;
 • De noodzaak om extra materialen en gereedschappen te gebruiken;
 • Mogelijk gevaar voor vervorming van de staven;
 • De noodzaak om antiseptische structuur te verwerken.

De derde manier wordt beschouwd als de meest betrouwbare te zijn.

Onder de voordelen van gipsplaat bevestiging aan het metalen frame bijzonder onderscheiden:

 1. sterkte;
 2. Mogelijkheid van thermische isolatie van wanden en plafond;
 3. Eenvoudige installatie;
 4. De mogelijkheid om multi-level plafond te creëren.

Metalen frame - de meest betrouwbare wijze van bevestiging gipsplaten, aangezien dergelijke constructies licht en duurzaamMetalen frame - de meest betrouwbare wijze van bevestiging gipsplaten, aangezien dergelijke constructies licht en duurzaam

Noem de voordelen van een dergelijke bevestiging is eindeloos - zo breed scala aan mogelijkheden. Onder het enorme aantal positieve aspecten van de negatieve punten verloren gaan, dus niet eens nodig om tijd te verspillen op zoek naar hen.

Op basis van deze informatie, kunt u gemakkelijk de meest comfortabele manier van de vaststelling van het plafond van gipsplaat aan het houten plafond vast te stellen.

Origineel en stijlvol: een deel van het plafond gipsplaat

Eigenaar te worden van een houten landhuis of villa, wordt u geconfronteerd met het probleem van niet alleen het interieur, maar ook isolatie, decoratie. Met behulp van gipsplaten helpt u om verschillende problemen direct op te lossen.

Inrichting van houten huizen gipsplaten voegt algehele sfeer van comfort, harmonie en onuitsprekelijke warmte van de haard.

Stoned deze populaire decoratiemateriaal plafond en de muren, zal u het huis onbeschrijflijk gevoel van comfort en stijl toe te voegen.

Oordeel zelf hoe snel u de mogelijkheid om een ​​originele en luxe interieur te creëren.

Wit plafond van gipsplaat en de houten wanden zijn perfect gecombineerd in een interieurWit plafond van gipsplaat en de houten wanden zijn perfect gecombineerd in een interieur

Met de hulp van gipsplaten u:

 • Langs de muren en het plafond;
 • Je krijgt de kans om het huis verder te isoleren;
 • Indien gewenst kunt u een origineel design in al het plafond of in de buurt slechts een deel te maken;
 • Onbeperkt aantal kroonluchters en lampen in het huis en niet zichtbare bedrading en andere voorzieningen;
 • uw vlucht van de verbeelding in het verfraaien van het huis slechts beperkte financiën.

Gipsplaat met hun handen (video)

Dit is slechts de meest voorkomende en populaire gebruik van de mogelijkheden van plastic en milieuvriendelijke afwerking materiaal. Welke rol hij zal spelen in de creatie van het interieur van het huis aan u.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 56 = 63

Adblock
detector