Hoe om uw eigen frame voor gipsplaat 3 belangrijke types maken – nwhistorycourse.org

The Blog



Skelet voor gipsplaat basis van metalen constructieFrame voor gipsplaat is de basis van alle metalen konstruktsiiPri reparatiewerkzaamheden en afwerking worden vaak dergelijke moderne materiaal zoals gipsplaat, omdat het niet alleen kan worden gebruikt voor het bedekken van onregelmatigheden in wanden, maar is tamelijk interessant en origineel ontwerp tijdens de laatste kamer, met name zoals bogen, nissen, muren, plafonds met ingewikkelde ontwerpen. Gipsplaat heeft veel voordelen, omdat met dit materiaal het mogelijk is om een ​​realiteit van absoluut de meest gedurfde en originele ideeën. Frame voor gipsplaat gemaakt van het profiel maakt de installatie van LED strip ingesloten lampen of kroonluchters.


Wat kan de grootte van de frames voor gipsplaat zijn

Het kader wordt toegepast en voor speciale niches in de kamer, die, indien goed uitgevoerd achtergrondverlichting zal zeer ongebruikelijke en originele look te vinden. Als een frame voor gipsplaat van metaalprofiel aan het plafond te maken, kan het plafond van de ruimte die ontstaat zeer geschikt zijn om ventilatiebuizen, elektrische bedrading te regelen, alsmede isolatie en geluidsisolatie uitvoeren. Wilt u de installatie van het frame voor gipsplaat alleen uit te voeren, zult u zeker moet weten hoe groot het zou moeten zijn, zodat het ontwerp was betrouwbaar en in dienst is de man niet geslagen.

Versterkt frame moet gebeuren bij de constructie van multi-level plafonds, aangezien zij zwareVersterkt frame moet gebeuren bij de constructie van multi-level plafonds, aangezien zij zware

Frame voor gipsplaten moet doen bij:

 • Installatie van scheidingswanden;
 • Lijn de wanden;
 • afwerking van het plafond.

De meest voorkomende is de framegrootte van 600x600 mm voor een enkele cel. Verticale en horizontale tandheugel metaalprofielen gemonteerd in stappen van 60 cm. Het is de optimale grootte van de structuur zoals het past perfect aan de afmetingen van de vellen van gipsplaat. Om de gipsplaten veilig te stellen voor één vel moet je drie racks doen om 2 waren aan de randen van het blad en een in het midden. Indien nodig om op te hangen op een muur plank of een televisie-audio cel grootte in een dergelijk geval moet 400x400 mm zijn. 


Instructies over hoe het frame uit te voeren onder de gipsplaat met hun handen

Als u wilt dat de muren en het plafond vellen van gipsplaten te houden, zou het juist om te beginnen met de installatie van een metalen frame zijn. Profielpaar absoluut noodzakelijke eerste voorbereiding van de benodigde materialen en gereedschappen.

In het bijzonder:

 • Metalen profiel;
 • Hangers, schroeven, zelftappende schroeven;
 • Isolatie en nog veel meer.

Voordat u het frame onder de gipsplaten aan de muur of het plafond te monteren, is het noodzakelijk om voorbereidende nabewerking uit te voerenVoordat u het frame onder de gipsplaten aan de muur of het plafond te monteren, is het noodzakelijk om voorbereidende nabewerking uit te voeren



Bij het kiezen van een blad van gipsplaten is het belangrijk om rekening te houden met een aanvulling op wat de kamer hield zijn installatie. Als u nodig hebt om de muren of het plafond vellen van gipsplaten schede in de badkamer, de keuken of in de badkamer, moet je een waterdicht materiaal te kiezen. Als u wilt dat de fabrikant van het frame voor de huid en het effenen van de muren en het plafond, is het noodzakelijk tijdens de installatie om een ​​kleine inkeping te maken, zodat u alle vereiste communicatie, isolerend en geluiddempend materiaal kan zetten.

Na deze, gelden de lay-out van de toekomstige bouw en bevestig de gids profielen door middel van schroeven. Dan moet je de locatie van directe suspensies, die de positie van elke individuele rackprofiel bepaalt bepalen. In de laatste fase van het bevestigingsframe onder de gipskartonplaten moeten de liggers te installeren. Dat alle apparatuur voldoende sterk en duurzaam is geweest, is het noodzakelijk om direct hangers dat zal worden gegarandeerd een hoge mate van duurzaamheid en de vaststelling zal stabieler zijn te consolideren.

Belangrijk! Rekken moet worden geïnstalleerd, zodat de gewrichten gipsplaten vellen in het midden van de profielen komen, dus het is noodzakelijk om een ​​bevoegde layout gebaseerd op de grootte van de platen van gipsplaat te voeren.

Types frame voor gipsplaat

Wanneer u een frame van metalen profielen te creëren voor het monteren van gipsplaten vellen mag niet vergeten dat er een verscheidenheid aan soorten kan dit ontwerp.

Met name, zoals:

 • harde;
 • drijvende;
 • De schuivende.

Al deze opties zijn ideaal voor het maken van perfect een ontwerp, maar ze hebben ook een aantal onderscheidende kenmerken. 

Vast frame direct aan de wand, wat zorgt voor een goede pasvorm en bevestiging vellen gipsplatenVast frame direct aan de wand, wat zorgt voor een goede pasvorm en bevestiging vellen gipsplaten

Stijf frame kan worden:


 • dubbel;
 • round;
 • Gebogen.

Het drijvende gestel kan worden gemonteerd op een deel van het huis volledig en heeft geen harde randen. Wanneer u een product te creëren specifieke suspensies worden gebruikt, die geen directe bevestiging aan een wand, vloer of het plafond nodig is. Dit kader kan geheel onafhankelijk worden verzameld, maar de latere bevestiging aan bijna onmogelijk uit te voeren, omdat het zeer moeilijk om gipsplaten te installeren op de beweegbare basis.

Schuifframe voor gipsplaten hoofdzakelijk in badkamers, omdat het geschikt waterbestendig materiaal.

Hoe de gipsplaten te bevestigen op het houten frame

Heel vaak, gipsplaten bladen bevestigd aan het houten frame, omdat dit materiaal is vrij gemakkelijk te installeren.

Om een ​​dergelijke moeten kader uit te voeren:

 • boor;
 • Handzaag of zagen;
 • schroeven;
 • Metalen hoeken;
 • pluggen;
 • schroevendraaier;
 • Schroevendraaier.

Voor de montage het houten frame vereiste diagram waarin alle vereiste grootte moet worden opgegeven, naast vaste plaatsen voor de locatie van de openingenVoor de montage het houten frame vereiste diagram waarin alle vereiste grootte moet worden opgegeven, naast vaste plaatsen voor de locatie van de openingen


Bij het installeren houten frame aanvankelijk noodzakelijk rails hechten aan de boven- en onderleiding. Zij moeten aan het plafond en de vloer met schroeven worden bevestigd.

Na het uitvoeren van de installatie strapping ze moeten speciale verticale steunen verbinden, en de juiste plaats worden bepaald door het niveau. Tussen verticale houten noppen worden bevestigd horizontale lamellen, uitvoerende ondersteunende functies. Na één zijde van de wanden gereed gemonteerde en afgewerkt zullen zijn, is het noodzakelijk om speciale isolatie, bedrading en ventilatie leggen indien nodig. Na het vullen van de vrije ruimte, is het noodzakelijk te bevestigen rails gipsplaten.

Instructies hoe je een frame voor gipsplaat (video) maken

Frame gemaakt van profielen voor de daaropvolgende installatie van gipsplaten om jezelf net genoeg te maken, hoeft alleen maar in een kleine inspanning te zetten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

39 − 34 =

Adblock
detector