Hoe om te groeien bonsai Amman: 6 Tips voor beginners – nwhistorycourse.org

The BlogAmman bonsai groeit niet zo snel als andere onderwater planten, die het mogelijk maakt om het te laten groeien in kleine aquariumsAmman bonsai groeit niet zo snel als andere onderwater planten, die het mogelijk maakt om het te laten groeien in kleine akvariumahVyvedeno fabriek Ammann bonsai voor gebruik in kleine aquaria. Vanuit een botanische oogpunt, de experts zet het op een lijn met bekende Bacopa Karolinska. In dit geval zijn er significante verschillen tussen hen. Eigenaars van kleine aquaria moeten langzaam stijgen in de vegetatie grootte tot minder snoeien struiken. Dat is de reden waarom fokkers hebben jarenlang fokken onderzoek. 


eigenschappen van planten

Niet over voldoende ervaring en deskundigheid op het gebied van de plantkunde mensen zullen in staat zonder moeite een bonsai Amman (AB) te vinden. Het verschilt stevig en rechte steel. Als je het aanraakt, je raakt het iets vlezige lijken. Veel lijken te Amman (Ammania) meristeem heeft nogal een indrukwekkende stam die als een tegengewicht. Tot de bladeren trekken de plant aan de ene kant, in een poging om de hele "constructie" balance in te dammen.

Bladeren ovaal plant heeft een maximale lengte van ten hoogste 1 cm. Onder gunstige omstandigheden struik groeit tot 15 cm met een maximale breedte van 1,6 mBladeren ovaal plant heeft een maximale lengte van ten hoogste 1 cm. Onder gunstige omstandigheden struik groeit tot 15 cm met een maximale breedte van 1,6 m

Bovendien, geïsoleerde een aantal kenmerken:

 • Verhoogde gevoeligheid voor veranderende milieuomstandigheden;
 • Stabiliteit op veranderingen graad van verlichting;
 • Resistentie tegen ziekten;
 • Het hele jaar door.

Kenmerken van beplanting en het fokken

Zoals eerder vermeld, deze plant is zeer veeleisend over de voorwaarden van detentie. In dit verband is het noodzakelijk te bereiden op voorhand alles wat je nodig hebt. Het begint met het verwarmingssysteem in een aquarium. De minimale temperatuur mag niet onder 22 ° C dalen, en de maximale - stijging boven 28 graden. Er wordt meer aandacht besteed aan de hardheid van het water - dh schommelt rond 2-12.


Aquarists met ervaring raden een verantwoorde behandeling van de genoemde indicatoren. Het volstaat te wijken van hen met 1-2 eenheden om de plant dood. Een indicatie dat de inhoud correct wordt georganiseerd, zal de vorming van meerdere decoratieve struiken zijn. In de komende 2-5 maanden zal toevoegen van 1 tot 3 cm in hoogte.

Amman Bonsai - een zeer grillige plant, die vereist voor een maximale zorg. Als u niet voldoet aan de voorwaarden van detentie, zal de bush stervenAmman Bonsai - een zeer grillige plant, die vereist voor een maximale zorg. Als u niet voldoet aan de voorwaarden van detentie, zal de bush sterven

Sla dergelijke dynamiek zal de volgende functies: • Uurs waterfiltratie systeem in het reservoir;
 • Dagelijks ten minste een kwart van de totale hoeveelheid vloeistof worden gewijzigd;
 • De zuurgraad in de range van 6,5 tot 7,5 pH;
 • Dagelijkse toevoeging van bemesten omvattende CO2;
 • Regelmatig gebruik van complexe minerale meststoffen.

Aanpassen van de graad van verlichting

Een van de belangrijkste parameters die direct zijn fysieke veranderingen van invloed kan zijn - is het niveau van het licht. Zoals hierboven vermeld, is Amman niet veeleisend op de totale hoeveelheid invallend licht. Men mag niet vergeten dat zijn gebrek aan of overmatige hoeveelheden vertragen of versnellen van de groei, respectievelijk. De optimale lichtintensiteit in het traject van 0,4 tot 0,6 W / l.

Hoe meer licht in de hierboven beschreven toegevoerd aan de plant bereik, wordt de loopdeur structuur gevormd. In het bijzonder geldt dit voor de top, waar sprake is van een rode tintHoe meer licht in de hierboven beschreven toegevoerd aan de plant bereik, wordt de loopdeur structuur gevormd. In het bijzonder geldt dit voor de top, waar sprake is van een rode tint

Indien het aquarium lichtintensiteit kleiner dan 0,25 W / l zal het volgende opgemerkt:

 • Verzwakking bladeren aangebracht in het onderste deel van de plant;
 • Het uiterlijk van de vervaagde tint aan de onderkant;
 • Smooth sterven van de bladeren;
 • Stem extensie lang.

Amman Bonsai: Praktische tips voor de zorg

Met de voltooiing van de voorbereidende fase, zou moeten overwegen het verlaten van technologie. In het licht van het feit dat Amman bonsai bladeren groeien heel langzaam, wordt het snijden uitgevoerd niet meer dan 1 keer in 2 maanden. Men mag niet vergeten dat dit cijfer strikt moeten worden nageleefd. Maai vaker deze periode wordt niet aanbevolen.

Too zeldzame kapsel ook gecontra-indiceerd. Vanwege de fysieke kenmerken van Amman, omdat het de kracht en de verwerking van het inkomende licht ontwikkelt is vrij traag. Dit betekent dat de processen zijn te groot zal bijna al het groeimedium weg te nemen.

Bij frequent maaien planten hem kan verzwakken ontvangst zal de macht niet stijgen, en het herstel van verwijderde onderdelenBij frequent maaien planten hem kan verzwakken ontvangst zal de macht niet stijgen, en het herstel van verwijderde onderdelen

Aquarists willen oproepen om niet te brengen, om de volgende redenen:

 • Verminderde intensiteit van de groei;
 • De geleidelijke vallen processen;
 • Verminderen van de hoeveelheid verbruikte licht;
 • De geleidelijke verval van de stengels.

Het optimum zou zijn op het moment van afschuifproces tot ongeveer 2/3 van de plant gesneden. Wanneer het nodig is om af te snijden van de top om te landen in de buurt. Het resultaat zal zijn om het gebied bezet door de plant te verhogen. Vanuit praktisch oogpunt, wordt alleen rivierzand gebruikt als een primer. Een door de mens gemaakte materialen Ammann zullen niet accepteren. Er moet aandacht worden besteed aan de noodzaak en de mate van zoutgehalte van de bodem.


Hoe kan bonsai (video) groeien

Als de rivier zand te krijgen het werkte niet, zal de traditionele medium density bodemonderzoek te doen. Bij verdere groei zal Amman bonsai alleen vermenigvuldigen stekken. Het is daarom noodzakelijk om het comfort te creëren in het aquarium voor deze aandoening. In dat geval zal de natuurlijke gang van zaken worden opgeslagen. Het wordt sterk aangeraden om constant te houden een oogje op haar lichamelijke conditie. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + 2 =

Adblock
detector