Hoe om materiaal te kiezen voor Topiary: 7 juiste advies – nwhistorycourse.org

The BlogMooie Topiary kunnen maken zelfs geïmproviseerdeMooie topiary kan maken zelfs geïmproviseerde sredstvMaterial voor vormsnoei kunnen alle beschikbare middelen om voldoende te gebruiken. De kunst van het maken van sieraden heeft geen duidelijke grenzen en regels. Om er een interessante aanvulling op het interieur kan worden gemaakt van materialen die in het huis. Het belangrijkste is dat ze correct benadrukt de waardigheid van elkaar.


Van wat we kunnen Topiary: enkele tips

Elke persoon, of een professional bent of een beginner, in staat om een ​​heldere decoratie voor uw eigen appartement te maken. Voor de vervaardiging van pick-up genoeg materiaal (hun diversiteit afhankelijk van creatief denken). Zoals hierboven vermeld, zijn er geen regels en canons niet bestaan.

Standard boom van geluk bestaat uit de volgende onderdelen:

 • pot;
 • kom;
 • trunk;
 • lijm;
 • Extra accessoires voor decoratie.

Pot mag niet hoger zijn dan de grootte van de wereld, in dit geval de inrichting zal niet toonbaar, esthetisch. Het materiaal kan elk zijn, veel liever plastic. Indien gewenst, maakt u een aparte pot. In de meeste gevallen, zijn al klaar met de bouw.

Er zijn vele opties Topiary, want het hangt allemaal af van wat voor materialen die u kiest om te werkenEr zijn vele opties Topiary, want het hangt allemaal af van wat voor materialen die u kiest om te werken


De bal kan van alles zijn, met inbegrip van schuim. Met een dergelijk materiaal is gemakkelijk om mee te werken. Als u niet in staat om het onderdeel boom te kopen zijn, kan het onafhankelijk worden gemaakt. Hiertoe verkreukelen gewoon papier en verpakte draad.

Als basis dient vasthouden aan het vat. Past elk stuk hout, die vervolgens wordt omwikkeld met draad, tape of draad. stok lengte is afhankelijk van de hoogte van de toekomstige Topiary. Samen alle onderdelen passen consolideren lijm.

Wanneer het ontwerp klaar is, is het noodzakelijk om te versieren. In dit stadium gekozen accessoires. Tapes, garens, kralen, papier voor decoupage, steentjes, schelpen en linten - dit alles geeft aan de esthetische schoonheid van hout. Als Topiary Kerstmis, dan is het op basis gelegd Kerstmis speelgoed en parasols. Voor gebruikte veer stemming vlinders, bloemen en sierplanten bessen.

Topiary van afvalmaterialen met zijn eigen handen: kroon

In de meeste gevallen de kroon is gemaakt van kranten. Deze lage kosten en snelle manier om een ​​noodzakelijk element van de boom te creëren. Maak een kroon voor die verfrommelde oude kranten, zolang totdat je een strakke bal. Toelaatbare vooraf bevochtiging van het papier. Vastgesteld in kogels draden voor het breien.Maak een kroon, kunt u andere materialen te gebruiken.

Montage foam

Crone of foam - ideaal voor hout in de vorm van een hart. Dit materiaal is goed behandeld, van te maken, kunt u elke vorm te maken. Alles wat nodig is - om een ​​bal te vormen en wacht tot het droogt. De optimale vorm wordt overgebracht met een mes briefpapier.

Polyurethaanschuim is makkelijk om mee te werken, zodat het kan worden gebruikt voor vormsnoeiPolyurethaanschuim is makkelijk om mee te werken, zodat het kan worden gebruikt voor vormsnoei

schuimplastic

Een van de meest voorkomende houten onderdelen. Met het eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. Styrofoam gesneden stukken van enige complexiteit, waarmee u een kunstwerk te maken.

De kunst van het papier-maché

Maak een kroon en papier-maché. Voor dit doel, een ballon, papier en lijm. Papier is gelegd op de bal en beveiligd. Als de lijm droog is, de ballon leegloopt. Het resultaat is een interessante aanvulling op de decoratie.

Kunststof of piepschuim ballen

Als u niet beschikt over voldoende middelen bij de hand of geen tijd om te gaan met een bal fabrikant, handig klaar ontwerpen. U kunt ze kopen bij elke winkel voor creativiteit. Het wordt aanbevolen om aandacht te besteden aan de plastic ballen en het speelgoed van Kerstmis.

Van plastic ballen blijken een uitstekende basis voor de toekomst van houtVan plastic ballen blijken een uitstekende basis voor de toekomst van hout

Voor het vervaardigen van Topiary: wat te zoeken

Maak unieke sieraden met hun eigen handen - een eenvoudige taak. Het belangrijkste is om de belangrijkste componenten te bepalen, en laat de ingrediënten voor creatief denken. Vooral populair vandaag de dag genieten van decoreren op basis van koffiebonen.


Voor de vervaardiging van hoogwaardige en geurige hout moet de volgende items te kopen:

 • Koffiebonen;
 • Clay;
 • Een houten stok;
 • Gips of cement;
 • Ball - de kroon;
 • scharen;
 • thread;
 • Touw.

Het productieproces is eenvoudig. Noodzakelijk in een bal-kroon om een ​​gat te maken en veilig in haar houten stok. Het andere uiteinde van het frame is geplaatst in een pot en gips gelegd. Dit zal een sterke structuur te creëren. De frames kunnen verschillende als hout en metaal. Het hangt allemaal af van de bereidheid van een persoon.

Wilt u een mooi en geurig hout te maken, dan moet u zeker de koffiebonenWilt u een mooi en geurig hout te maken, dan moet u zeker de koffiebonen

De kroon-ball gebruikte draad verfraaien. Ze dienen als een kronkelende, die vervolgens plakken koffiebonen. Trunk of houten stok versierd met draden of linten. Desgewenst kan deze worden geplakt korrels of ongewijzigd. Met het oog op de basis van drijfhout en gips te verbergen, gebruikt stenen, schelpen of koffie. Als de koffie boom, dan moet worden op basis van korrels van dit product.


Het resultaat is een interessante boom, waarin niet alleen de schoonheid, maar ook een aangename geur. Op een vergelijkbaar principe worden gemaakt andere regelingen. Main besloten over de benoeming, en selecteert de optimale componenten.

Wat kan versieren Topiary

Ideeën voor sieraden Topiary - gewicht. Het kan worden gekocht als kant-en-klare set en afzien materialen bij de hand. Veel hangt af van het decoreren thema.

Topiary is:

 • koffie;
 • marine;
 • contant geld;
 • New Year;
 • Bloemen.

Het verfraaien van topiary kan elk element, het belangrijkste ding - dat ze in harmonie met elkaarHet verfraaien van topiary kan elk element, het belangrijkste ding - dat ze in harmonie met elkaar

Voor elk verscheidenheid aan sieraden, haar decoratieve elementen toe te passen. Versier de kofferbak kan zijn linten, doek, papier en gedroogde bloemen. Geschikte koffie, decoratieve kralen en bessen. Versier de basis, kunt u gebruik maken van schelpen, steentjes, kralen, grote kralen en koffie.

Bowl-getransformeerd door Kroon heldere linten, draden en droog fruit. Tal van interessante ideeën, het allerbelangrijkste dat de resulterende boom weerspiegelt het interieur van het appartement en is volledig geschikt voor het gekozen onderwerp.

Materialen die nodig zijn voor vormsnoei (video)

Maak een unieke decoratie kan elke persoon. Niet per se om creatief te zijn. Topiary - een decoratie voor lichaam en ziel, die geen duidelijke grenzen heeft. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 4

Adblock
detector