The BlogPlafond ingericht voor het nieuwe jaar geeft het appartement een feestelijke sfeer en uplifting huiseigenarenPlafond ingericht voor de feestelijke sfeer van Nieuwjaar geeft appartement eigenaren en uplifting house Hoe aan het plafond in het nieuwe jaar te versieren? U kunt dit doen door het gebruik van LED-strip. Van het, kunt u een ongewone figuur op het plafond te zetten. Ook voor de inrichting van de kamer, dan kunt u zelfgemaakte nep karton of regen te gebruiken. Als je van ongewone ideeën, kunt u het oppervlak schilderen met acryl verf. Ze zijn makkelijk afgewassen behulp van een gespecialiseerde oplossing.


Hoe kan ik het plafond van de LED lint versieren met je handen

Versier plafond LED-tape met je handen is eenvoudig. Montage van het armatuur is snel gedaan. De aanbevolen een gewone dubbelzijdige plakband bevestigingsmateriaal gebruiken.

Als u besluit om te versieren het plafond LED-tapes, is het het beste om een ​​universele RGB-producten te gebruiken. Ze kunnen verschillende kleuren uitzenden. Deze LED-strip zal helpen om de sfeer in het huis Nieuwjaar recreëren.

LED-strip aan het plafond maakt elke ruimte feestelijk en gezelligLED-strip aan het plafond maakt elke ruimte feestelijk en gezellig

Plafonds strip LED's in de volgende volgorde:

 1. In eerste instantie moet je op het oppervlak van de opmaak om te zetten. Aan het plafond markeren, gebruikt een laser niveau en een potlood.
 2. Dan moet je het oppervlak te reinigen van stof en vuil.
 3. Snijd de tape. incisieplaatsen zijn meestal gemarkeerd. Merk op dat de lengte van een sectie niet meer dan 3 meter. Anders kan de band flikkeren.
 4. Bevestig tape aan het plafond door middel van een bilaterale plakband. Als er kleefmiddel, het plakband niet te worden gebruikt op de achterzijde van de cassette.
 5. Sluit vervolgens de tape om de power unit. Vergeet niet dat je nodig hebt om de polariteit van de draden te volgen.
 6. Sluit de tapecontroller.
 7. Controleer de werking van de structuur. Als u merkt dat sommige secties flikkeren tape, sluit de LED's weer.

Ongebruikelijke opties voor het versieren van het plafond

Als je van ongewone varianten sieren het plafond, gebruik acrylverf. Met hun hulp, kunt u op het oppervlak van het beeld op een thema van Kerstmis. Als u een speciale projector, kan het oppervlak worden voorgesteld door de volumetrische afbeelding.


Als u twijfelt over hun artistieke talenten, voor het schilderij van het plafond is het beste om stencils gebruiken. Voor hun bereiding gebruikt een gewone karton of rubber.

Indien het plafond hoog is, dan kan het decoraties gebruiken opblaasbare ballen van verschillende kleuren en vormenIndien het plafond hoog is, dan kan het decoraties gebruiken opblaasbare ballen van verschillende kleuren en vormen

Plafondschildering in de volgende volgorde:

 • Breng aan op het oppervlak van de schets met een potlood. Als je stencils gebruiken, breng dan een schets optioneel.
 • Eenmaal aangebracht op de sketch oppervlak, start poederen plafond. Aanvankelijk aanbevolen verf belangrijkste elementen van de samenstelling.
 • Vervolgens verf de patroon kleinere componenten. Mislukte lijn kan worden gewist met een vochtige spons.
 • Zodra het gehele plafond geschilderd moet worden aangebracht op het oppervlak van de lak oplossing.

Hoe kan ik het plafond van het nieuwe jaar te versieren: buitengewone ideeën

In aanvulling op acrylverf en LED-strips, aan het plafond te versieren, kun je de ballen te gebruiken. Van hen kan een ongewone krans te maken. Om dit te doen, moet je parels hangen op een vaste steiger. Dan is de resulterende krans aan het plafond worden bevestigd. Het wordt aanbevolen om een ​​dubbelzijdige tape gebruiken.Als u niet wilt dat een krans te maken, krijgen helium ballonnen. Zij kunnen alle opschriften en tekeningen verfraaien. Vergeet niet dat het wenselijk is om te gebruiken voor decoratie ballen gedrenkt in koude tinten.

Ingenieuze oplossing is het gebruik van het speelgoed van Kerstmis opknoping van een sierplant op de feestelijke tafelIngenieuze oplossing is het gebruik van het speelgoed van Kerstmis opknoping van een sierplant op de feestelijke tafel

Ook voor de decoratie van het plafond, kunt u gebruik maken:

 1. Vervalsing van karton. Bijvoorbeeld, voor het versieren van het plafond kan worden gebruikt cijfers sneeuwvlokken. Voor hun vervaardiging, het gebruik gekleurd karton. Als je van ongebruikelijke ideeën, dan kunt u een nep uit gemetalliseerd papier te maken. Om sieren de vervalsingen gebruiken kralen of andere kleine accessoires. Bevestig sneeuw op het oppervlak moet worden met lijm of dubbelzijdig plakband.
 2. Ballen op strings. Deze inrichting moet worden gebruikt, als de kamer is hoog plafond. Kogels door middel van lijm, pennen of dubbelzijdig plakband aan het plafond.
 3. Noten en kegels op de lijn. Zij worden opgehangen aan het plafond met dubbelzijdig plakband. kunnen worden bekleed noten en stoten water gemetalliseerde verf, indien gewenst.
 4. "Snow". Deze valse wordt gemaakt van conventionele katoen en door middel van dubbelzijdig plakband aan het plafond is bevestigd.

 Decoratie van het plafond regen met hun handen                     

Om te versieren het plafond wordt vaak gebruikt regen. De kamer is ingericht met klatergoud, ziet er mooi met het licht slingers. Om de regen te consolideren, kunt u verschillende materialen te gebruiken.

Niet te veel middelen te besteden voor de aankoop van dure juwelen, kunt u een groot cadeau lint te kopen en te gebruiken om het plafond te versierenNiet te veel middelen te besteden voor de aankoop van dure juwelen, kunt u een groot cadeau lint te kopen en te gebruiken om het plafond te versieren

Om de regen op het plafond kan ook worden gebruikt:

 • Thumbtacks en vislijn. Dergelijke montagemethode is het betrouwbaarste. Om de regen moet je punaises aan het plafond plaatsen en trek de twee vislijnen, zodat ze elkaar kruisen monteren. Toen de regen om op te hangen op de lijn.
 • Dubbelzijdige tape. Een dergelijke bevestiging kan niet worden gebruikt wanneer het plafond is behangen.
 • Zeepwater en wol. Deze montage methode is niet de meest betrouwbare. Met het oog op de regen te beveiligen, moet u de watten in een sopje bevochtigen en veilig met haar klatergoud.
 • Naalden, pinnen. Deze werkwijze voor het monteren onpraktisch te gebruiken als plafonds afgewerkt pleisterwerk of behang.

Als je plafond geïnstalleerd, kan de regen worden bevestigd tussen de platen door middel van dubbelzijdig plakband. In het geval dat de ingestelde multilevel structuur, zoals bevestigingsmethode onpraktisch te gebruiken.

Mooie van plafonds voor het nieuwe jaar (Video)

Aan het plafond te versieren, kunt u verschillende materialen te gebruiken. Als je een fan bent van onconventionele ideeën, is het het beste om acrylverf te gebruiken. Met hun hulp, kunt u op het oppervlak van de samenstelling elke New Year's te zetten. Zorg er ook voor het huis feestelijke sfeer zal klatergoud of nep geïmproviseerde uit karton te helpen. Deze elementen worden aan het plafond bevestigd door middel van lijm, dubbelzijdige plakband, naalden, pennen, zeepoplossing of tekeningsspelden. Als u een multi-level plafond, kunt u de multi-gekleurde LED tape te gebruiken.


Voorbeelden van hoe het plafond met zijn handen te versieren (Foto Design)

009 8 19 81iluavnfelsl1500 2500 6150 7778 16285-FX-8-0-0-0-5-0 967.489 7074759

Leave a Comment

Your email address will not be published.

21 − 15 =