Hoe maak je kast hangen aan de muur van de gipsplaat 5 manieren – nwhistorycourse.org

The BlogKeukenkastjes op de muren van gipsplaat moeten veilig en stevig worden vastgezetKeukenkastjes op de muren van gipsplaat moeten goed worden beveiligd en prochnoGipsokarton zich lang gevestigd als een zeer praktische materiaal. Het voordeel van gipsplaat is een lijst van parameters, zoals duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, functionaliteit en gebruiksgemak. Gekenmerkt door het veelvuldig gebruik van het materiaal als gevolg van een perfect vlak oppervlak, goedkope prijs en gebruiksgemak. Tot op heden, creëert het kapitaal van de bouw, de muren en plafonds, het creëren van interieur partities. Maar het belangrijkste nadeel van de gipsplaten wordt beschouwd als de lage weerstand tegen mechanische beschadiging.


De voorbereidende fase of gipsplaat kast hangen

Beschouw de fysische parameters van de kast: afmetingen, gewicht, materiaal waaruit de inrichting wordt uitgevoerd.

voorbereiding regels:

 1. Werk alle bouwwerkzaamheden, de muren van gipsplaat, elektrische overwegen alle nuances. Denk goed na en stel alle stopcontacten, schakelaars. Zorg ervoor dat u na te gaan hoe alle apparaten op het elektriciteitsnet aan te sluiten. Vaak is de situatie blijkt dat de aanwezigheid van de schakelaars op de muur sterk interfereert met de installatie van meubelen. Of het gebruik van een bepaalde techniek niet mogelijk is, omdat er geen netwerkverbinding. Vergeet niet, wijziging en demontage, niet alleen in beslag nemen veel tijd, maar ook aanzienlijk bederven alle ontwerpen.
 2. Voltooiing van de inrichting van de kamer. De wanden moeten worden voorbereid. Elementen van het ontwerp moet worden voltooid om het even welke behanglijm of verf niet interfereert met installatiewerkzaamheden.

Voordat opknoping rek op gipsplaten, moet worden ingevuld alle bouwwerkzaamheden in de kamerVoordat opknoping rek op gipsplaten, moet worden ingevuld alle bouwwerkzaamheden in de kamer

Denk aan de kwestie van de installatie in kast in meer detail.


Hoe de gipsplaat kabinetten op te lossen: het aanbrengen van

Er zijn vele methoden kast montage op gipsplaat. De markt is vol met een verscheidenheid aan materialen en montagesystemen. Hiermee kunt u uw eigen, bijvoorbeeld, een keukenkast hechten aan de wand van de gipsplaat. Sommigen van hen zijn de traditionele, anderen zijn van een aanbeveling, maar het is beter om zich te houden aan de professionele aanbevelingen. In de keukenkast wordt meestal opgeslagen verschillende granen, specerijen, borden en ander keukengerei, die samen een aanzienlijk gewicht.

Onjuist afgestemd op de specifieke situatie van meubels objecten montage techniek kan niet alleen door het kabinet, maar ook de muren en wanden van gipsplaat bederven.

Denk aan het gewicht van de kast voordat u de methode voor de installatie te kiezen op de muur van gipsplaatDenk aan het gewicht van de kast voordat u de methode voor de installatie te kiezen op de muur van gipsplaat

De ideale hoogte voor keukenkast luifel wordt beschouwd tot 60 cm boven het tafelblad zijn als volgt: • Op het tafelblad kunnen kleine huishoudelijke apparaten (magnetron, steamer, multivarku) zetten;
 • Deze hoogte wordt beschouwd als optimaal voor het werk te zijn;
 • Wardrobe is gelegen op een verlies van de ogen, is het niet interfereert met de actie op de tafel.

basistechnieken van bevestiging: Is het mogelijk om de kasten op gipsplaten hangen

Er zijn verschillende manieren om de meubelen te monteren op de gipsplaat.

Technieken voor bevestiging zijn onder andere:

 1. Met behulp van ankers voor gipsplaat en de zogenaamde "vlinders". Ten eerste, de muur is een gat, sluitingen "butterfly" uiteengezet. In tegenstelling vlinder andere bevestigingsmiddelen die in combinatie met schroeven, deuvels antennes sterk gedrukt om gipsplaten te construeren. De techniek, wanneer de plug komt in het materiaal, en vervolgens een schroevendraaier om de schroef te verdraaien, is geschikt voor lichte constructies. Gewicht van de kast moet ongeveer 5 kg met alles wat er in zit. Dit bevestigingssysteem is niet zichtbaar voor het oog. Het is heel goed mogelijk uit te voeren thuis, zelfs voor één persoon.
 2. Met de montagerails. Kast opgehangen aan de aan de gipsplaat rails. Reiki moeten stevig worden vastgezet. Het aanbevolen montage rails in verschillende plaatsen. Op een afstand van 10 cm van elkaar. Deze methode is betrouwbaarder. Gewicht van de hangkast kan 15 kg bereiken. Het nadeel is dat een dergelijke montage van een massieve, goed onderbouwde en bijgevolg zijn subtiel en kunnen het ontwerp van uw keuken verwennen.
 3. Het gebruik van langwerpige ankerbouten. Deze techniek maakt het mogelijk om een ​​omvangrijke meubels monteren. Deze methode is vooral geschikt voor de hoofdwanden (beton, baksteen), bevestigd op deze wijze kast gipsplaat zijn, indien zij direct wordt bevestigd aan één van de bovengenoemde soorten ondergrond.
 4. Als er behoefte is voor bevestiging aan gipsplaten, is het noodzakelijk om de partitie op voorhand te versterken. De vermeende bevestigingspunten kunt u versterkers uit een bar of een ander materiaal te zetten. Je moet altijd obligatie om te bepalen in de toekomst de plaats positie versterker materiaal te maken.
 5. Als montage aan de muur niet duurzaam lijkt, kunt u decoratieve armaturen gebruiken aan het plafond of aan het tafelblad. Verchroomde poten kan worden gebruikt als een kader, en de belangrijkste gewicht van de kast zal op hen vallen, laat ze rusten op het aanrecht. Niet minder origineel ziet er kabels aan het plafond en een extra ondersteunende opknoping kast.

Montage van kasten gemaakt van gipsplaat: de belangrijkste aanbevelingen

Niet om een ​​noodsituatie te krijgen, moeten zich bewust zijn van bepaalde functies.

Als u zich strikt aan de aanbeveling, zal het ontwerp dienen voor een lange tijd, en je zal niet twijfelen aan de betrouwbaarheid:

 1. Selecteer het materiaal zorgvuldig. Alle bevestigingen moeten worden gecertificeerd. Neem contact op met de winkel als je gaat winkelen. Kies zorgvuldig, dat er geen scheuren en chips of andere defecten.
 2. Gebruik niveau. Het is noodzakelijk om de lading goed te verdelen over alle design elementen. Bereken de belasting zal het gebouw niveau mogelijk te maken. In de regel worden alle ontwerpen hangen op ooghoogte, en als er fouten en verstoringen - het zal zeer merkbaar zijn, zelfs met het blote oog.
 3. Selecteren sluiting en maken de installatie zodat geen vervorming optrad gipsplaat.
 4. Echt kijken naar dingen. Het is niet nodig te hopen dat je moet te zwaar kabinet hechten aan gewone pluggen.
 5. Als een gipsplaat wand van tevoren beter gebruik van het metalen frame.

Montage van het kabinet van de gipsplaten, gebruiksniveau, zorgvuldig te kiezen materialen en bevestigingsmiddelenMontage van het kabinet van de gipsplaten, gebruiksniveau, zorgvuldig te kiezen materialen en bevestigingsmiddelen

Ingebed in gipsplaten

Wat kan worden beschouwd als een hypotheek - zijn kleine bars meet ongeveer 40 bij 50 mm of 70-40 mm. De dikte van het hout afhankelijk van de dikte van het metalen frame. Als de balk te dun, dan is het bevestigingsorgaan gipsplaat verkoop aan de balk en vervormt. Als het te dik is, is het onvermijdelijk zal er uitpuilen.

Voordat u een hypotheek in gipsplaten te plaatsen, bepalen hoe hoog je zal het plaatsen van de kastVoordat u een hypotheek in gipsplaten te plaatsen, bepalen hoe hoog je zal het plaatsen van de kast


Bepaal of u de kast hangen op welke hoogte. Deze informatie is nodig om precies waar om hypotheken te plaatsen weten. De balk moet worden geplaatst dat één uiteinde aan één profiel wordt geplaatst en het andere uiteinde aan het andere profiel.

Indien nodig, de uiteinden van het profiel, kun je rechtzetten. Bevestigen van de uiteinden van de schroeven. Het zal meer betrouwbaar zijn, maar niet noodzakelijk om deze techniek te gebruiken. Wanneer de facturen op de juiste plaats afgeleverd, kunt u het ontwerp met gipsplaat sluiten.

Tips: hoe de kast hangen aan de muur van gipsplaat (video)

Dus, in de schede gipsplaat makkelijk te bevestigen licht plank of bevestig een kleine pot met een bloem, maar niet meer. Wanneer u zich bezig met het repareren van zijn eigen appartement, heb je een vraag, kan er worden vaste kasten aan de muur, in lijn met gipsplaten? Ja, u kunt op de volg alle aanbevelingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 5 =

Adblock
detector