Hoe maak je een woon-slaapkamer, 18 vierkante meter te maken. m: Design en Photo – nwhistorycourse.org

The BlogVoor het begin van alles wat een slaapkamer-woonkamer lay-out moet maken op papier, met vermelding van de locaties van de meubels arrangementVoor het begin van alles wat een slaapkamer-woonkamer lay-out moet maken op papier, geeft u de locatie van het meubilair huisvestingsprobleem verwend mensen niet alleen in Moskou, maakt tijd doorbrengen onderzoek naar mogelijke projecten ontwerp woonkamer-slaapkamer 18 vierkante meter. m, het ontwerp en de foto die in de thematische catalogus waren gericht of "live" met vrienden. Sad te wijten aan het schijnbare gebrek is het niet waard leefruimte. Hoe kleiner de ruimte, hoe makkelijker het is om te transformeren van een esthetisch en functioneel oogpunt.


De optimale verhouding van meubilair en ruimte

Elke millimeter is de moeite waard zijn gewicht in goud, dus in de slaapkamer elke stap die nodig is om na te denken. Net zoals het theater begint met een hanger, de kamer begint bij de voordeur. De keuze wordt gemaakt ten gunste van een model met veel glas inserts. In dit geval zal het licht vrij reizen, het toevoegen van enkele visuele centimeters.

Naar de slaapkamer niet te klein lijken, moet het meubilair-transformator te kopen. Vouwen sofa's, multifunctionele kasten - dit alles binnen een beperkte ruimte om een ​​heleboel dingen op te slaan.

In de slaapkamer, de woonkamer van 18 vierkante meter. m moeten alleen de noodzakelijke meubilair geplaatst worden om voldoende ruimte voor een comfortabele beweging rond de kamerIn de slaapkamer, de woonkamer van 18 vierkante meter. m moeten alleen de noodzakelijke meubilair geplaatst worden om voldoende ruimte voor een comfortabele beweging rond de kamer

Niet te verwarren met de aankoop zal zich richten op de volgende onderdelen:

 • Area producten gemonteerd en gedemonteerd;
 • Duurzaamheid omzettingseenheden;
 • Het volume van de latente ruimte;
 • De kwaliteit van het materiaal en de weerstand tegen besmetting.

De standaard kamers kleine bank geplaatst langs de muur. Het is wenselijk dat het raam is gelegen aan de linkerkant. In dit geval, zullen de reizigers comfortabel met natuurlijke verlichting zijn.


Onmiddellijk na de installatie moet u de bank uit te breiden en te gaan liggen. Als het past in grootte, en beddengoed wordt geplaatst in het desbetreffende gedeelte, kunt u gemakkelijk ademen.

Ontwerp woonkamer, een slaapkamer 18 m: foto en wandkast

Tegenover de bank is een TV of aquarium. Hier hangt alles af van de financiële mogelijkheden en de smaak van de eigenaar van het pand. Ongeacht de keuze, het ontwerp project noodzakelijkerwijs rekening houden met de locatie van het hoofd van liegen. Voor meer kijkcomfort moet worden gedaan, zodat de ooghoogte en het scherm match. Als gevolg van een aantal redenen is dit geen optie is, kunt u een universele muur te kopen.

Het voordeel van de universele meubilair ligt in het feit dat in een speciale zone die opklapbed. Slechts een paar bewegingen nodig hebben om vrije zone in de kamer was bezet door de bed.

Met het bestemmingsplan kan worden gedaan via de slaapkamer-woonkamer aan de muurMet het bestemmingsplan kan worden gedaan via de slaapkamer-woonkamer aan de muur

Voordat je toevlucht nemen tot deze optie, is het raadzaam om aandacht te besteden aan enkele details: • Hoe fit een salontafel en staande lamp in de afmetingen van de uitgeklapte bed;
 • Is het handig om te bewegen in de kamer toen het bed is in een gedemonteerde vorm;
 • De betrouwbaarheid van het product klemmen;
 • De betrouwbaarheid klemmen bed in de gemonteerde en niet gemonteerd.

Ontwerpers maken belangrijk voorbehoud met betrekking tot het gebruik van het meubilair in een kleine kamer met hoge deel. In dit geval wordt deze woonkamer verborgen gebruikt in het atrium van de slaapbank. Voor het kopen moet ervoor zorgen hoeveel daadwerkelijk meter nodig is om te monteren en demonteren van een bed.

De gezellige woonkamer en slaapkamer in een kamer van 18 vierkante meter. m: foto en opties

De mate van comfort van het leven in een kleine kamer en de woonkamer hangt af van de kwaliteit onder leiding van de divisie. Voor dergelijke doeleinden gebruikt kunstmatige barrières. De makkelijkste optie - een boekenkast met veel planken. Zet het precies in het midden van de kamer, het spelen van de rol van een visuele grens. Direct naast het raam is er een stoel en een staande lamp.

Dan komt het kabinet zonder achterwand. Dit is om ervoor te zorgen dat, met 18 pleinen was gezellig. Licht afkomstig van de ramen niet zal obstakels op je weg te ontmoeten.

Slaapkamer moet verder weg van de deur en de woonkamer worden geplaatst - dichterbijSlaapkamer moet verder weg van de deur en de woonkamer worden geplaatst - dichterbij

Afgezien van de "lucht" van de kast kan worden gebruikt:

 • Bamboe jaloezieën;
 • Schuifpaneel;
 • blinds;
 • Licht gordijnen en ga zo maar door.

Als een aanvullend hulpmiddel voor de indeling van de beschikbare ruimte wordt gebruikt verlichtingssysteem. Spotlights, bestaande uit een enkele bol, maken het interieur comfortabel. Recreatiegebied bedekt met een zachtere toon, en het gebied om te communiceren met de gasten - meer verzadigd.

Het ontwerp van de kamer 18 vierkante meter. m: het gebruik van niches in de slaapkamer, de woonkamer

De acute tekort aan vitale gebieden in de hal maakt ons kijken niet-standaard opties. Een daarvan is een gecombineerde zithoek en opslagruimte. Het lijkt misschien dat het een boekenkast, die in het bed werd gemonteerd. In feite wordt het bed tegen de muur geplaatst, waarnaast er geen tweede zijwand. Zijn rol wordt gespeeld door het kabinet. Het blijkt dat de vrije ruimte gevormd tussen de muur en de kast. Dat er een bed.

Niches in de slaapkamer, kan de woonkamer worden gebruikt voor het opslaan decoraties sieren de kamerNiches in de slaapkamer, kan de woonkamer worden gebruikt voor het opslaan decoraties sieren de kamer


Om dit idee volledig blij met de gastheren, het volgende doen:

 • De toon van het bed en de kast moet hetzelfde zijn;
 • Het wordt aanbevolen om te scheiden voor het slapen op de kamer licht gordijn of bamboezonneblinden;
 • Zoals nachtlicht verlichtingsinrichting bevestigd aan één van de wanden;
 • Aan de linker- of rechterkant gemonteerd een kleine niche, die benodigdheden voor de slaap slaat.

Ergonomisch woon-slaapkamer 18 pleinen: Design (Video)

Organisatie van de ruimte in de 18-meter ruimte vergt extra zorg en aandacht voor detail. Elke stap moet eerst kijken naar, bijvoorbeeld, in termen van omvang en de mogelijke gevolgen, evenals de esthetische component. Als we praten over de kleuren van de kamer, de focus ligt uitsluitend op lichte en pastelkleuren. In dit geval is de kleine kamer lijkt ruimer.

Ontwerp woonkamer, slaapkamer 18 pleinen (een foto van het interieur)

1-11-2-22-1112-121019-23954bf8225a12d9pm3denisgost2012110100164f8e1e6c8b6


Leave a Comment

Your email address will not be published.

54 − = 49

Adblock
detector