Hoe maak je een touwladder te maken met hun handen en 4 van de voordelen – nwhistorycourse.org

The BlogTouwladder heeft uitstekende prestatie-eigenschappen, zodat het kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan taken uit te voerenTouwladder heeft uitstekende prestatie-eigenschappen, zodat het kan worden gebruikt om veel taken uit te voeren Bij gebruik van houten of metalen trap neemt veel ruimte, het touw is compact en makkelijk te gebruiken. Het is gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Het kan nuttig zijn in vele situaties. Touwladder is onmisbaar voor het goed schoon te maken, maar ook nuttig zijn in de natuur. Deze trap zal u helpen om een ​​huis te ontwerpen in een boom. Huizen zal ook dienen als een budget sportfaciliteiten en entertainment voor kinderen. Niet per se om geld te besteden en koop een touwladder in de winkel, is het zeer gemakkelijk te doen met hun handen.


Aanbevelingen: hoe een touwladder met hun handen maken

Touwladders zijn onderverdeeld in 2 types: met en zonder dwarsbalk. De constructie van trappen met sporten gebaseerd op de touwen en die als stappen en materialen. Ze zijn betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken, hebben een ander doel.

Kabel-ladder zonder sporten is de meest compacte en lichtgewicht instrument dat is gemakkelijk om het zelf te doen met behulp van een kleine set van materialen en gereedschappen.

Om een ​​touwladder te maken met hun handen in de eerste plaats behoefte aan een sterk touw en treden van hout of metaal te kopenOm een ​​touwladder te maken met hun handen in de eerste plaats behoefte aan een sterk touw en treden van hout of metaal te kopen

Touwladder met knopen of lussen in plaats van bundels typisch in veldomstandigheden of noodsituaties.

Voordelen van de touwladders zijn onmiskenbaar:


 • Gemak van de productie;
 • De beschikbaarheid van items die nodig zijn voor de productie;
 • U kunt de gewenste lengte te selecteren;
 • Het is niet veel ruimte in beslag.

Tip: hoe je een touwladder maken

Goede touwladder zou een geweldige aanvulling op elke huis inventaris, in het bijzonder land. Voor huishoudelijke doeleinden is het beste past bij de laddersporten.

De set van materialen die nodig zijn voor de vervaardiging van een touw ladder minimum:

 • Twee sterke touw (touw);
 • Een stuk schuurpapier met een fijne korrel;
 • Naaigaren;
 • Ijzerzaag.

Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan de keuze van de materialen. Trappen moet het gewicht van een volwassene of het gewicht van een kind weerstaan, afhankelijk van het doel.Voordat u begint met het touw ladder te vervaardigen, moet je training video's met masterclasses zienVoordat u begint met het touw ladder te vervaardigen, moet je training video's met masterclasses zien

Er zijn verschillende soorten van plaatsen die geschikt zijn voor de vervaardiging van een touw ladder zijn:

 • Linnen touw;
 • Jutekabel;
 • Katoenen touw;
 • Draad volgens nylon;
 • Nylon touw;
 • Touw van Dacron.

Als de kabel is bedoeld voor gebruik door kinderen, moet u kiezen voor touwen gemaakt van natuurlijke materialen. Voor de productie stappen, de volgende materialen geschikt: houten balken, rails, duurzame lichtgewicht legeringen, plastic voorvormen.

Instructies: hoe je een touwladder te maken vanaf het allereerste

Om een ​​touwladder te maken met zijn handen net genoeg.

Fabricageproces:

 1. Materiaal voor de stappen die op maat gesneden en te behandelen schuurpapier om letsel te voorkomen wanneer het wordt gebruikt.
 2. Langs de randen van de staven (mes of zaag) om de sleuf te maken voor bevestiging van de kabel. De diepte kan 3-5 mm en de breedte ongeveer 15 mm.
 3. Mark 2 vereiste grootte van het touw, en aan te grijpen op één uiteinde van elke lus. Het is noodzakelijk om te kunnen ophangen van de ladder in de gewenste locatie.
 4. Naaigaren aan de einden van de kabels te binden om te voorkomen dat ontrafelen.
 5. Deel stappen op een hard oppervlak. De maximale afstand tussen hen mag niet meer dan 45 cm.
 6. Sluit de sport van de ladder sterke knoop.

De dikte van de kabel moet worden geselecteerd op basis van de doelstellingen, de uitvoering daarvan te gebruiken staircaseDe dikte van de kabel moet worden geselecteerd op basis van de doelstellingen, de uitvoering daarvan te gebruiken staircase

node "Constrictor" kan worden gebruikt om de trap te beveiligen.


Dit knooppunt zorgt voor een stevige bevestiging en is vrij eenvoudig uit te voeren:

 • Eindstadium touwen wikkel rond en maak het touw (root end);
 • Leid het vrije uiteinde van de inheemse en wikkel rond het podium;
 • Steek het uiteinde van lus 2 van onderaf;
 • Draai de knoop.

Duurzaam touwladder naar de put met zijn eigen handen

Voor goed onderhoud nodig is zeer stevig en robuust ontwerp dat het gewicht van een volwassen en hergebruik kan weerstaan. Een touwladder maken voor dergelijke behoeften hierboven worden beschreven. Toch moet men rekening houden met een aantal functies die u zullen helpen voorkomen verwondingen en ongevallen. Ten eerste is het beter om touwen vervaardigd uit synthetische vezels (nylon, polyester, nylon) gebruikt. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen, en ze zijn duurzaam. Ten tweede is het wenselijk om een ​​veiligere werkwijze voor het bevestigen van de kabel aan de balken te gebruiken.

namelijk:

 • In plaats van de uitsparing voor het bevestigen van kabels aan gaten aan weerszijden van de treden boren;
 • De diameter van de gaten moet overeenkomen met de dikte van de gebruikte kabel;
 • Knooppunten bepaal de positie van de treden aan beide zijden.

Dankzij de touwladder is gemakkelijk om de bodem van de put te dalenDankzij de touwladder is gemakkelijk om de bodem van de put te dalen


Dergelijke touwladder geschikt voor gebruik door kinderen. De lessen op het immuunsysteem te versterken, te helpen vormen een juiste houding. Children's Room wordt omgevormd en zal een favoriete plek voor sport geworden.

Er zijn situaties waarin het doen van ladder met sporten zijn niet nodig. En soms, de hand is niet de juiste materialen en gereedschappen. Nu is het zo dat de productie is gewoon geen tijd. Bijvoorbeeld, moet u zich te gevallen in een put of een goed persoon. In dat geval kunt u de touwladder, waarvoor slechts een touw moeten binden.

Eenvoudige kabelladder met hun handen

De makkelijkste en snelste manier is om te knopen. Op een gewenste afstand van elkaar langs de gehele lengte van de kabel moet zijn knopen die als trappen dienen binden.

Voor deze methode slechts een dik touw of koord pak, omdat de knooppunten groot genoeg zijn, zodat ze konden vertrouwen.

Met de hulp van de kabel ladder kan makkelijk de boom te klimmen, zelfs kinderenMet de hulp van de kabel ladder kan makkelijk de boom te klimmen, zelfs kinderen

Als het touw dun is, is het mogelijk om een ​​kabel ladder koppelen met scharnieren in plaats van de stappen. Het knooppunt waarmee u dit kunt doen heet "Burlatskii" en wordt gebruikt in vele gebieden van de activiteit.

Om een ​​lus te maken, moet u een aantal eenvoudige stappen te volgen:

 • Een touwlus draai ter verkrijging "acht";
 • Trek de onderrand van de kabel;
 • Het verkregen ring draad het bovenste deel van de lus.

De resulterende lus fungeren als opstapjes. Na gebruik van een ladder, kunnen onderdelen gemakkelijk gedemonteerd. Touwladders hebben een brede scope. Deze geïmproviseerde middelen op schepen en andere zeeschepen. Touwladders worden gebruikt in de speeltuinen, sportcomplexen. We moeten ook wijzen op de ladder redding. Vanwege het feit dat een dergelijke ladder is zeer compact en makkelijk te gebruiken, ze je in staat om snel hulp te bieden bij de meeste noodsituaties.

Hoe maak je een touwladder met hun handen (video) maken

Zo is de touwladder is een zeer nuttig instrument, en in sommige gevallen - onmisbaar. Met behulp van de bovenstaande stappen, kunt u gemakkelijk en snel een ladder voor welk doel dan thuis.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

80 − 74 =

Adblock
detector