Hoe maak je een tapijt te kiezen op de vloer van de woonkamer: 5 tips – nwhistorycourse.org

The BlogJuist geselecteerd tapijt zal een unieke sfeer in de zaalJuist geselecteerd tapijt zal een unieke sfeer te creëren in zaleProshli die tijden waarin het tapijt opgehangen aan de muur, als een decoratief ornament, en gehuld alle verdiepingen in het huis. Tapijten en vandaag de dag in gebruik blijven, maar ze zijn nu in toenemende mate gebruikt in slechts één plaats - in de woonkamer. Ze worden gebruikt om de vloer te versieren. Natuurlijk kunt u veel tapijt te leggen, maar het is noodzakelijk om te voldoen aan een bepaald gezicht van de sfeer niet te verstoren in de hal. Anders, te fel tinten tapijten bederven het hele ontwerp ruimte. Het moet heel voorzichtig zijn over de keuze van tapijt zijn.


Hoe maak je een tapijt in de woonkamer kiezen

Nog niet zo lang geleden een enorme tapijten bedekt de vloeren door het hele huis, evenals de ruimte onder het bed of bank. Deze werkwijze is gedefinieerd in het inwendige van de oorspronkelijke afwerking, met nadruk op de algemene richting van de kamer. Het afdekken van het gehele oppervlak, het tapijt zag eruit als een integraal onderdeel van het geheel, en het wordt nooit oud.

U moet de selectie van tapijt zorgvuldig te benaderen, om te voorkomen dat het interieur van de kamer bedervenU moet de selectie van tapijt zorgvuldig te benaderen, om te voorkomen dat het interieur van de kamer bederven

Maar de laatste tijd, de trend wordt beschouwd in het tapijt, die een gemiddelde grootte heeft. Dit tapijt dekt niet alle van de ruimte in de kamer, maar benadrukt alleen de specifiek geselecteerde deel van de kamer.

In de woonkamer, zeer ongebruikelijk ziet er kleine tapijten die kan toevoegen aan de totale ontwerp kleuraccenten op verschillende details in het interieur. Deze prachtige en stijlvolle tapijten, postelennuyu naast de bank, zal het milieu een gevoel van zachtheid, en verwarmt de benen gasten zitten in de hal.

kleurenoplossingen

Om de juiste tapijt op de vloer te kiezen, moet u rekening houden met factoren zoals zijn kleur:


 1. Wanneer de kamer donker is en de ramen gelegen aan de noordzijde, is het het beste om te kijken tapijten worden warme en heldere kleuren (vloeren uit wit, geel of oranje van kleur). Deze aanpak is beter dan fleuren een kamer.
 2. Aan de andere kant, wanneer de kamer is zeer zonnig en zwoel, een welkome frisheid en koelte voeg een tapijt met een donkere tint (blauw, groen, violet).
 3. Vloertapijt moet worden gecombineerd, en de kleur is vergelijkbaar met de vloer in de kamer. Als er een heldere en warme hout of tegels, ideaal round tapijt met een warme tint.
 4. Vloertapijt van paars en roze tinten zal perfect bij de vloer van grijs. In het geval waar de vloer een donker (helder voorbeeld - "wenge"), moet u een lichtere kleuring mat te kiezen. Als de overheersende rood en rode kleur, is het noodzakelijk om het tapijt te leggen met een rijke smaak.

kleur van het tapijt moet worden afgestemd op de achtergrond van de muren, meubels en gordijnenkleur van het tapijt moet worden afgestemd op de achtergrond van de muren, meubels en gordijnen

De moderne aanpak omvat de herhaling van kleuren. Als het tapijt een bepaalde kleur, volgt hieruit dat sommige van de details in het interieur zijn vergelijkbaar met hem (kussens, tafelkleden, vazen). U kunt ook ondersteuning voor de mat toon en grotere kamer attributen (kleurende meubels, gordijnen, behang).

Ontwerp woonkamer met tapijt

Niet erg groot en effen tapijten perfect passen in het interieur van elke ruimte, met nadruk op de meubels kleuren en details in het interieur. Classic groot ornament op de stof oppervlak, visueel vermindert de kamer. Hierdoor kan een betere ervaring op het tapijt in de grote woonkamer. Als we praten over het interieur in een kleine en smalle kamer, dan in een dergelijk geval, zal de beste optie de ovale tapijten met kleurrijke tekeningen, diagonaal.Aangezien in de meeste gevallen ornament tapijt vertegenwoordigt de geometrische vormen (vierkant, cirkel, polylijn, ellips, enz.), Dat dit onderwerp moeten voldoen aan het totale ontwerp en de kamer (meubels vormen of kleuren, gordijnen, kussens).

Het is noodzakelijk om de juiste tapijt te kiezen, zodat het niet alleen het ontwerp van de kamer te vullen, maar het was een heldere accent in het interieurHet is noodzakelijk om de juiste tapijt te kiezen, zodat het niet alleen het ontwerp van de kamer te vullen, maar het was een heldere accent in het interieur

Als het ontwerp van de ruimte in de stijl van de Provence, moet je niet stoppen met uw keuze op de opvallende en kleurrijke tapijten, omdat ze overstemmen alle andere elementen in de kamer.

Aan de andere kant kan een eenvoudige klassieke interieur tot leven dankzij de originele tapijt met heldere en luxueuze versieringen.

Fashion tapijten in de woonkamer: Trends 2016

In deze 2016, de tapijten zijn gemaakt van verschillende materialen.

De meest modieuze tapijten zijn:

 • wol;
 • zijde;
 • viscose;
 • katoen;
 • Jute.

Prachtige, comfortabele en eigenlijk in de woonkamer eruit zal zien wol en zijde tapijtPrachtige, comfortabele en eigenlijk in de woonkamer eruit zal zien wol en zijde tapijt

Wollen tapijten voor de logeerkamer is meestal gemaakt van schapenwol, want het is warm, duurzaam en aangenaam om aan te raken. Dit type tapijt heeft elastische pool, dat bekend staat om brand eigenschap (in geval van brand, wol voorkomt dat zijn).


Dit type vloer ziet er zeer luxe en ongebruikelijk, de levensduur kan 45-50 jaar hebben bereikt.

De nadelen van dit product omvatten het feit dat het vuil (vaak hebben om schoon te maken), gevoelig voor motten en meeldauw. Maar deskundigen dit probleem opgelost, geïmpregneerde vezels vuilafstotend, termieten en anti-schimmel middel.

Tapijten samengesteld uit zijdevezels waarvan rupsband vlinder zijderups produceert. Deze tapijten zijn niet goedkoop, maar ze hebben kwaliteiten die de middelen. Deze tapijten zijn zeer duurzaam en hebben uitstekende glanzend uiterlijk en zeer zacht aanvoelt.

Zijden draad is vrij sterk en flexibel, dankzij deze vloerkleed patroon is vergelijkbaar met het beeld van de grote meester.

Het nadeel van dit product is dat de intense blootstelling aan de zon het tapijt kan vervagen of vaag wanneer niet aan de regels te volgen wanneer het wordt gewassen.

Het is ook erg populair voor in de woonkamer tapijt is katoen, dat wordt gekozen afhankelijk van de kamer ontwerpHet is ook erg populair voor in de woonkamer tapijt is katoen, dat wordt gekozen afhankelijk van de kamer ontwerp


Seksuele viscose gemaakt van kunststof op basis van cellulose. Dit product uiterlijk is zeer vergelijkbaar met schilderen op zijde. Vanwege dit werd hij genoemd "kunstzijde". De vezels van viscose prachtig beschilderde, en omdat dit, kunt u een mooi en helder beeld, dat kan worden opgeslagen voor een lange tijd te maken.

Dergelijk materiaal is duurzaam, heeft geen elektrificatie is niet gewreven en niet gekreukt.

Deze eigenschappen zijn zeer nuttig, omdat deze tapijten meestal parcours in de woonkamer. Minus de mat is dat vocht kan absorberen, waardoor de kwetsbaarheid toeneemt in deze vorm.

Cotton tapijten hebben zeer hoge thermische niveau. Het absorbeert perfect vloeistof en kan "ademen" (ademende). Deze tapijten veroorzaken geen allergieën, en zijn gemakkelijk gewist. Dit product is goedkoop, dat de middelen van de meeste mensen. De nadelen van de mat zijn: het vermogen om vervorming, slechte elasticiteit en kreuken.

Jute tapijt (jute - is een struik) is een schoon, zeer goedkoop en zeer duurzaam. De nadelen zijn de respons op vocht: bij contact met water, het aanzienlijk zakt.

Het tapijt in de woonkamer - de hoogtepunten

Kiezen kovornoe Floor, moet aan de volgende regels te luisteren.

namelijk:

 • Als de kamer is voorzien van een lichte meubels, is het wenselijk dat het tapijt was een neutrale toon;
 • Als de vloer donker is, zou de beste optie is een heldere en originele tapijt zijn;
 • Het is wenselijk dat de kleur van de gordijnen en het tapijt match;
 • In het geval van donker, is het mogelijk om de heldere tapijt te verlichten;
 • Als de woonkamer beige tinten, zal er perfect uitzien tapijt chocolademelk of koffie kleur;
 • Patronen in de horizontale richting, naar de kamer veel breder te maken.

 Het tapijt moet worden geselecteerd op basis van de kleur van de vloer als de vloer licht, dan moet het tapijt donker of vice versaHet tapijt moet worden geselecteerd op basis van de kleur van de vloer als de vloer licht, dan moet het tapijt donker of vice versa

Correct gekozen vloer wordt een uitstekende decoratief huiskamer.

Prachtige tapijten in de woonkamer - ontwerp en raznovidonosti

Bij de keuze van de kleur en het patroon op het tapijt, vergeet dan niet over een dergelijk argument als de omvang ervan.

Ze komen in 3 types:

 1. Klein (3-x, ligt gewoonlijk bij de bank of tafel voor stammen);
 2. Medium (tot 6, in het midden van de kamer);
 3. Large (meer dan 6, een standaard op de wanden van de kamer).

In de woonkamer kunt u een tapijt te zetten, als een beetje onder de salontafel en een grote wall-to-wallIn de woonkamer kunt u een tapijt te zetten, als een beetje onder de salontafel en een grote wall-to-wall

In zijn vorm, kan deze textielproducten een ovaal, rechthoek, vierkant, cirkel, ruit en veelhoek lijken.

Belangrijk! Eenvoudige tapijt mag een breedte hebben groter dan 3,6 m (met uitzondering van verknoopte model) hebben.

De juiste keuze van het tapijt in de kamer (video)

Bij de keuze van vloeren in de kamer, is het belangrijk rekening te houden met de grootte, kleur, patroon en materiaal waarvan het is gemaakt. Tapijt moet niet een apart deel van het interieur, is hij verplicht om te passen in het milieu, in harmonie met de meubels en andere indoor attributen. Dus, voordat u een aankoop doet, is het noodzakelijk om vooraf berekenen, wat voor soort materiaal zou voordelig zijn om naar te kijken, kiest u de juiste toon en tapijt patroon.

Hoe maak je een tapijt in de woonkamer (foto) te kiezen

56686416212016-03-26Kover-v-gostinoy-mozhet-stat-nastoyaschey-izyuminkoy-intererab1472Beliykovernapoluudivana -----Beliypushistiykovervspalne ----image-281.511IMGb7d1a946b765carpet-5

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 3 =

Adblock
detector