Hoe maak je een stijlvolle en praktische mini-hal te kiezen: 5 criteria – nwhistorycourse.org

The BlogMooie mini-hal is in staat om het interieur van elke corridor te versierenMooie mini-hal is in staat om het binnenwerk van koridoraSovremennye meubels fabrikanten bieden modellen gangen voor alle smaken en financiële mogelijkheden te versieren: iedereen, vandaag, is in staat om kwaliteit, lage kosten gangen, gemaakt in verschillende stijlen en kleuren met de aanwezigheid van diverse accessoires en apparatuur aan te schaffen. Een breed scala van vaste en modulaire voorbijgangers staat garant voor volle tevredenheid van de smaakvoorkeuren van de eigenaren van kleine appartementen. Goed gekozen lettertypes kunnen worden en stijlvol design element. Maar, net als elke andere vorm van accessoires, gangen moeten worden geselecteerd, rekening houdend met een aantal van de nuances.


Mini lobby voor een kleine gang: wat te overwegen bij het kiezen

de headset in de kleine corridor te selecteren - is een cruciaal moment in die niet alleen hun eigen smaak voorkeuren en stijl van het appartement, maar een dergelijke belangrijke functies moeten worden geleid als het meubilair ontwerp, de grootte en kleur, materiaal prestaties, stijl. Al deze factoren kan een aanzienlijke invloed hebben op de visuele perceptie van de ruimte.

Pick-up van een mini-hal moet, zodat het niet alleen perfect passen in het interieur, maar ook de juiste maatPick-up van een mini-hal moet, zodat het niet alleen perfect passen in het interieur, maar ook de juiste maat

ontwerp

Allereerst, laat je niet opgehangen op het idee dat de hal zou geschikt voor een hele andere bovenkleding en schoenen voor elk gezinslid. Deze variant is relevant voor grote gangen met modulaire meubels voor verschillende doeleinden. Bij een beperkt gebied, gangen, in de configuratie waarin een groot aantal kisten en kasten heeft zal visueel "cut" de ruimte, waardoor een gevoel van een rommelige kamer.

Besteed aandacht aan het ontwerp met een enkele deur en een verborgen compartiment of twee-deursystemen Rolluiken.

maatvoering

Het is duidelijk dat het meubilair in de smalle gang te klein in omvang zijn. Maar soms, lichtgewicht en compacte kasten gangen kan instabiel en niet in staat omvangrijke neer jassen aan tegemoet te komen.


Om een ​​hal te kopen met een garderobe niet te verliezen, moet je om aandacht te besteden aan:

  1. module diepte. De diepte van de kast mag niet minder dan 40 cm., Of het kabinet zal niet ruim zijn.
  2. De breedte van de kast. Ondiepe kasten, vooral - de ruimste. kleren die ze kunnen bieden aan de deur te openen toe te voegen. Bovendien kan de kleerhanger in dergelijke modules worden vervangen door enkele of dubbele haken.
  3. De hoogte van het meubilair. De meest voorkomende gevallen van 2 meter hoog. Op hetzelfde moment, is het aan populariteit wint en meubels hoogte van vloer tot plafond: deze ontwerpen gebruiken de ruimte om de volledige, kijk modern en stijlvol.

Bij het kiezen van een kast, rekening te houden met niet alleen de werkelijke afmetingen van de meubels, maar ook de visuele dimensies: nette gangen eenvoudige vormen er beter uitzien en meer geschikt in smalle gangen dan een headset met massieve benen, gesneden decoratieve elementen.

kleur

De kleur van de zaal moet in harmonie zijn met het ontwerp van de gang. Het kiezen van een lobby met neutrale, lichte kleuren, kunt u de ruimte visueel uit te breiden. Om een ​​vergelijkbaar effect te helpen en meubels van eenvoudige ontwerpen te realiseren, afgestemd op de kleur van de muren: minimalistische lobby zal stijlvol uitzien, het creëren van de illusie van ruimte.Bij de keuze van de kleur en het ontwerp van mini-hal, moet u rekening houden met de eigenaardigheden van de gang en het interieurBij de keuze van de kleur en het ontwerp van mini-hal, moet u rekening houden met de eigenaardigheden van de gang en het interieur

materiaal

Met recht de beste materiaal voor meubilair wordt beschouwd als een boom zijn - duurzaam milieuvriendelijk materiaal, dat een lange levensduur heeft. Echter, uit deze boom producten hebben een voldoende hoge prijs. Ja, en kijk deze structuren is nogal omslachtig.

Een goed alternatief zou een goedkope mini-hal van spaanplaat of MDF zijn. Moderne Economie modellen van deze materialen zijn duurzaam, bestand tegen mechanische beschadiging, vocht en chemische reagentia gelamineerd afdekking kan worden vervaardigd in verschillende kleuren. In de zorg voor dergelijke inrichting is eenvoudig: een goede weergave van het voorwerp te behouden voldoende om af vegen van het oppervlak met een vochtige doek zal zijn.

Bij de aankoop van het product van DSP belangrijk om aandacht te besteden aan de milieu-klasse (meest milieuvriendelijke meubels gelabeld E0 en E1) en de materiaaldikte (optimale dikte is 16-18 mm.).

stijl

Classic gangen zijn altijd relevant. Maar de klassieke stijl omvat het gebruik van hout als een productie-en grote omvang van het materiaal dat niet geschikt is voor een kleine hal.

De ideale optie voor smalle gangen zal zijn geavanceerde modules. Ontwerp en kleuren laten deze zalen in te voeren in elk interieur. Daarnaast kunnen de modellen in de Art Nouveau-stijl ook fungeren als design elementen van de kunst: de moderne gevel gangen vaak uitgegeven printen van foto's, de oorspronkelijke decoratieve elementen.

Modulaire mini-hal licht: maak headsets

Het voordeel van het modulaire lichtsysteem - is het mogelijk om de items die overeenkomen met de individuele eisen en smaak voorkeuren te kiezen.

De perfecte aanvulling op het interieur in een kleine gang zal een mooie en praktische modulaire mini-hal zijnDe perfecte aanvulling op het interieur in een kleine gang zal een mooie en praktische modulaire mini-hal zijn


Om de modules die u nodig heeft om te beslissen te kiezen:

  • Aangezien de locatie een hal (gang hoeken en afmetingen bepalen de vorm van modules);
  • Elementen van de eerste noodzaak (helder na te denken door wat de module om het grootste deel van de ruimte in te trekken en overeenkomen met extra elementen op basis van deze).

Het kiezen van modules, de voorkeur geven aan de functionele elementen, bijvoorbeeld, als u wilt dat in de gang poef klein, de beste optie om te zetten zou een model met een ruime lade voor opslag zijn. De hangers voor kleding ontwerp moet nemen en praktische plank voor hoeden en accessoires.

Niet verkeerd voor een twee-dimensionale of drie-dimensionaal model van de hal waarin de grootte en de vorm van de modules te maken.

Amerikaanse mini-gangen naar een kleine gang

American mini lobby - is een veel voorkomende suite, die kan bestaan ​​uit kleerhangers, kasten, kasten voor schoenen, kaptafel, commode. Deze hallen worden gemaakt in de standaard configuraties voor een breed gebruiker en rekening houdend met de klant individuele wensen te bestellen.

Vandaag de dag heel populair en stijlvolle Amerikaanse populair zijn mini-gangenVandaag de dag heel populair en stijlvolle Amerikaanse populair zijn mini-gangen


Voor kleine vierkante gangen geschikte hoekstand US gang die het ruimtegebruik optimaliseren en alle noodzakelijke elementen: het systeem bevatten van nature op zichzelf als een tak voor kleding en schoeisel, en glijden kasten en planken voor persoonlijke spullen en accessoires.

De ideale keuze zou zijn de hoek suites waarin design - kledingkast met spiegel. Dit zal de installatie van extra dressing te voorkomen en visueel uitbreiden van de ruimte.

Voor lange gangen geschikte ondiepe eendelig ontwerp met een kast, een kleerhanger, een ingebouwde stoelen met schoen of systemen, die in de wand zijn aangebracht. Space-een niche in de wandelgangen van Chroesjtsjov kan worden gegeven een diepere gangen met comfortabele beklede stoelen en ladekasten.

Gezellige mini-zalen (video)

Het belangrijkste bij het kiezen van een gang naar een kleine hal - een creatieve aanpak, vastberadenheid en gebrek aan angst voor niet-standaard oplossingen!

Ontwerp een mini-hal (interior foto)

19-52107abe85ac2f4700cfc76a72a5cf666f2041920x1080resizeinterior112132213562704552149pr9244338066564a6296ea411e2a05800269e0aabeb6564a6296ea411e2a05800269e0aabeb7369

Leave a Comment

Your email address will not be published.

66 + = 70

Adblock
detector