The BlogVerlaagde plafonds in de badkamer elimineert schimmel en meeldauw in de tegel nadenVerlaagde plafonds in de badkamer elimineert schimmel en meeldauw in de plafondtegels lijken shvahReechnye ook worden gemaakt voor natte ruimtes zoals badkamers. In tegenstelling tot kunststof panelen, de gewrichten, waar het vuil wordt gehamerd, en in een afgesloten ruimte verschijnen zwammen en schimmels, rack panelen al deze "rommel" is gewoon niet getolereerd.


Voors en tegens van verlaagde plafonds in de badkamer

Voordat u het ontwerp van het plafond te kiezen, mensen de neiging om de voors en tegens van een bepaald materiaal af te wegen. Maak het de moeite waard en verlaagde plafonds.

Reiki is gemaakt van aluminium en roestvrij staal reflecteren licht goed, waardoor de kamer ruimer badkamer maaktReiki is gemaakt van aluminium en roestvrij staal reflecteren licht goed, waardoor de kamer ruimer badkamer maakt

Voordelen van de rekontwerp:

 • Het maakt installatie van aluminium en roestvrij staal, waarvan het vocht gewoon niet nemen. Voor extra veiligheid is in het algemeen bekleed met een laag nikkel of chroom, en het verkregen paneel, dat zeer lang is tegen de invloed van vocht.
 • Bouw zelf om kleine openingen tussen de panelen voor ventilatie plenum.
 • Tenslotte is dit ontwerp verschillende glans en dit op zijn beurt een verdere audio volume van de badkamer, die meestal geen ruimte schijnen.

Deze drie voordelen zijn significant, kan dat andere niet nodig. Nou ja, van de tekortkomingen kunnen worden geïdentificeerd tenzij er een groot in vergelijking met kunststof panelen, prijs.


Ja, en de installatie van het plafond is heel simpel, de prestaties is meer dan goed, omdat de reparatie met het materiaal zeker succesvol zal zijn.

Hoe kan het rek plafond te installeren voor de badkamer met hun handen

Bevestig het plafond kan vrijwel gelijk aan het plafond van de kunststof panelen. Het enige dat gaat naar een ander profiel hebben. Dat wil zeggen, moet je niet gebruikelijk rails en het plafond profielen, en een speciaal rek met vergrendeling. Het blijkt dat zulke panelen niet vastgeschroefd aan het frame, maar beet hem. Het is erg handig en praktisch.

Dakrails zijn bevestigd aan de speciale profiel met vergrendelingDakrails zijn bevestigd aan de speciale profiel met vergrendeling

montage features: • In plaats geleidingsprofielen speciale muurhoek passen, is het dragerelement en decoratief. Het blijkt dat niet aan de start strip en plafondlijsten nodig hebben.
 • Laad alle valt op hangers. Dit is een zeer lange band met een snap, worden ze opgehangen aan de naalden of pennen met spantangen. Een dergelijke bevestiging met een interval van 1 m of minder.
 • Zelf installatie begint met een horizontale tab. Met behulp van de level raschertite omtrek waarop de gevestigde decoratieve muur gebied.
 • Vervolgens komt de installatie rack bevestigingsmiddelen, welke klink-sloten zijn aangebracht rails.

En er is één belangrijk voorbehoud - de omtrek van de badkamer overwegen uitzettingsvoegen. Deze ingesprongen halve centimeter van de wand noodzakelijk om te zorgen dat het metaal niet kromtrekken bij verhitting.

Hoe kan ik rack plafond te demonteren in de badkamer: instructie

Eerst moet je de lampen te verwijderen. En voor deze badkamer of badkamer nodig hebben om de bekrachtiging. Ten eerste draaien van een gloeilamp, verwijderd de lamp draden losgeschroefd van chuck en geïsoleerd. Dit is als het gaat om lampen met kap onder de lamp. En als halogeenlampen, verwijdert ringen, unhooking de lamp van het harnas, trek de lamp.

Demontage strokenplafonds begint met het verwijderen van de inrichtingDemontage strokenplafonds begint met het verwijderen van de inrichting

Hoe maak je een plafond rack vast te stellen, natuurlijk, maar hoe het te ontmantelen?

Demontage wordt als volgt uitgevoerd:

 • Eerst verwijderd plinten, je gewoon aan de haak mes en komt uit. Zelden in slagen om de plint in één stuk te houden, dus maak je klaar om een ​​nieuwe te kopen.
 • Ontmantelen plafond meestal het buitenste paneel. Schroevendraaier ingebracht tussen de rail en wandgebied, het paneel zachtjes getrokken. Het paneel wordt uit het profiel. Boca panelen worden gereinigd met gedroogde schuim.
 • De panelen worden gereinigd op een diagonaal. Doe dit heel voorzichtig, zodat u ze kunt laten geheel en dan het verzamelen van een nieuw ontwerp, bijvoorbeeld in het toilet.
 • Dan kunt u de band te demonteren. Maak de veerklem en banden gemakkelijk los van de suspensie (verticaal).

Ontmanteling van schorsingen, hangt af van wat voor soort plafond u later te installeren. Indien bijvoorbeeld een ophangconstructie vaste bevestigingsplug, wordt de stop losgeschroefd schroevendraaier. Soms zelfs met een beitel.

Als u wilt dat een gedeeltelijke ontmanteling van het rek panelen

Deze behoefte doet zich voor wanneer u de vervormde paneel of meerdere panelen te vervangen. In deze situatie, je mist momenten demontage van banden, schorsingen en rechtstreeks aan hoeken muur. De gedeeltelijke ontmanteling na het veranderen van slechts een deel van het plafond en de lamellen schuin reeds getrokken.

Bij het repareren van een plafond rack ontmanteld alleen de beschadigde onderdelenBij het repareren van een plafond rack ontmanteld alleen de beschadigde onderdelen


Trouwens, soms gedeeltelijke ontmanteling - een krachtmeting van de constructie. Dat wil zeggen, ontleden u meerdere panelen, en zorg ervoor dat alles stevig en veilig is bevestigd. Bijvoorbeeld, de bevestigingsplug losjes gemonteerd aan het plafond of de muur, dan is het gemakkelijk te bevestigen op dit moment.

U kunt ook controleren en de toestand van de draden.

Lichten in de tandheugel plafond in de badkamer en de aard van de verlichtingsinstallatie

De spiegel of geperforeerde plafondspots de meest geschikte. Het belangrijkste criterium voor de selectie van dergelijke lampen - hun bescherming tegen vocht. Dit is te wijten aan een functionele badkamer.

Vochtbestendige Down Light - de beste keuze voor de heugeltandwielaandrijving plafond in de badkamerVochtbestendige Down Light - de beste keuze voor de heugeltandwielaandrijving plafond in de badkamer

kiezen Heel vaak LED-lampen: ze zijn kosteneffectief, de levensduur van hun fatsoenlijk. Er wordt aangenomen dat deze armaturen en esthetisch voorkeur. In de badkamer of gekochte kant-en-klare set of selecteert u de juiste armaturen.


Gemonteerde armaturen in rack plafond als volgt:

 • Het berekenen van de exacte locatie van de armatuur op een bord trekt een perfecte cirkel (makkelijker om pre-patroon te doen);
 • Gaten worden gesneden of decoupeerzaag, of een blikopener;
 • Diameter gesneden gat moet kleiner zijn dan de rand van de lamp, waarop het betrekking heeft worden gedimensioneerd.

Plaatsen segmenten lichtjes gepolijst, en vervolgens de gebruikelijke wijze lampen.

Het installeren van plafond armaturen in de rek in de badkamer (video)

Wat zijn de verlaagde plafonds

U kunt gewoon kopen een set van rails, met de nadruk op de grootte van het plafond in de badkamer. . Standaardlengte, bijvoorbeeld, 170 cm Deze reeks van metalen, meestal - aluminium, welke werkwijze is vergrendeld.

Er zijn drie soorten rack plafond:

 • outdoor;
 • gesloten;
 • Met inserts.

Gesloten soort herinnert stapelbed, haar, door de manier, kunt u een kleur bad te kiezen. Open type rack plafond suggereert dat de ventilatieopeningen (en ventilatie - is de sleutel tot een lang leven).

Bij installatie verlaagde plafonds met inserts gebruikte dunne metalen strook van de gewenste kleurBij installatie verlaagde plafonds met inserts gebruikte dunne metalen strook van de gewenste kleur 

Een variant met inzetstukken omvat direct invoegen - smalle aluminium strip.

Reiki zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, en heel vaak kunnen ze worden geschilderd om uw smaak. Hoe maak je plastic plafond en het spoor herschilderen. Maar juist hebben spiegelpanelen populair geworden.

Classificeren en plafonds in de vorm van panelen, zijn drie soorten - Italiaans, Duits en design (zogenaamde). Duitse plafond - het is strakke lijnen en rechte hoeken. Italiaans design omvat ook de afgeronde uiteinden van de panelen, en deze gebruiken bij het installeren van plafond rails met gesloten voegen.

Design als verlaagde plafonds vandaag te verzamelen van panelen die ongebruikelijke vormen hebben, in feite - maakt zelfs een paar maxima. Maar wat duidelijk is, monteer het plafond onder de kracht van professionals, niet iedereen kan deze optie met hun eigen handen te maken.

voor de gespiegelde plafond rack Care

Velen zijn bang voor spiegeloppervlakken - laten we zeggen, de hele tijd moe en schoon te vegen. In feite niet zo moeilijk.

Bij het reinigen verlaagde plafonds met conventionele middelen spiegelsBij het reinigen verlaagde plafonds met conventionele middelen spiegels

Hoe om te zorgen voor een spiegel verlaagde plafonds:

 • Gebruik huishoudelijke chemicaliën, die bestemd is voor de verzorging van zo'n oppervlakken;
 • Bij het werken met chemicaliën, vergeet dan niet over persoonlijke beschermingsmiddelen - deze bril, rubberen handschoenen, in sommige gevallen - een respirator;
 • Pobespokoytes goede ventilatie - het bespaart tijd en energie te geven.

En, natuurlijk, kopen gecertificeerde producten, die niet beschikken over een vuile trucs verwachten.

Tandheugel plafond in de badkamer met hun handen (video)

En de badkamer, en de badkamer vaker versierde plafonds vandaag versnelling. Het is mooi, hygiënisch en vochtbestendig design, met een lange levensduur en de mogelijkheid van het installeren van moderne verlichting systemen.

Succesvolle keuze en snelle reparatie!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 4