Hoe maak je een plafond in de gang maken – nwhistorycourse.org

The BlogVeel appartement eigenaren worden geconfronteerd met moeilijkheden bij het kiezen van de stof aan het plafond in de halVeel appartement eigenaren worden geconfronteerd met moeilijkheden bij het kiezen van de stof aan het plafond in koridoreBolshinstvo appartementen hebben kleine smalle gangen. Beëindig deze kamer is altijd vol moeilijkheden. Het plafond is geen uitzondering in dit verband: de keuze van de wijze van registratie van het deksel plafond is niet eenvoudig. Echter, professionals ontwikkelde een aantal technieken die zullen helpen om de fundamentele problemen van de moderne corridors op te lossen. Als je wilt om ze te lezen, lees hieronder.


Het kiezen van het ontwerp van het plafond in de hal

Om een ​​bevoegde ontwerp van het plafond in de hal te maken, is het noodzakelijk om rekening te houden met de individuele kenmerken van uw gang. Allereerst hebben we het over de grootte van de kamer, de vorm en de hoogte van het plafond. Elk van deze parameters van invloed op de aanbevolen ontwerp van het plafond. Het is ook belangrijk om te overwegen hoeveel geld u bereid bent te besteden aan uw plafond zijn.

Selecteer het materiaal voor het afwerken van een plafond in de gang is gebaseerd op de grootte, vorm en hoogte van het deksel plafondSelecteer het materiaal voor het afwerken van een plafond in de gang is gebaseerd op de grootte, vorm en hoogte van het deksel plafond

In principe zijn de volgende opties gebruikt voor gangen:

 • Witten. Het ziet er goed uit op de goed bekleed plafond. Plus de mogelijkheid om lage kosten en het gemak van de uitvoering. Maar de kwaliteit van het plafond zal veel te wensen over te laten.
 • Paint ziet er een beetje betere kwaliteit dan de whitewash. Verf kan glossy zijn, om de oorspronkelijke kleur en textuur hebben. Toch zal een goede verf alleen maar kijken op een perfect vlakke plafond.
 • Sierpleister. Dit type afwerking ziet er zeer goed op het platte dak. De mogelijkheid om een ​​originele tekening te maken zonder de hoge kosten is veel aangetrokken.
 • Wallpaper. Wallpapers zijn goed omdat ze zijn gemakkelijk zelf te plakken op elk oppervlak, is de keuze van de tekening alleen beperkt door de fantasie van de consument, en hoogwaardige coatings kijk dan niet erger dan de duurdere soorten van afwerking het plafond. Het nadeel is de noodzaak om het plafond uit te lijnen.
 • Tegels gemaakt van PVC. Deze optie is goedkoop en vrolijk. PVC met de juiste zorg kan duren voor een lange tijd, maar het uiterlijk van het plafond is het onwaarschijnlijk dat de gastheren en gasten sterk te behagen.
 • Gipsplaat. Gipsplaten is het mogelijk om een ​​complex, mooi en betrouwbaar ontwerp te maken. Plus het is dat de gipsplaten plafond kan worden gebouwd spots, en die structuur kunnen worden ingesteld onafhankelijk, aanzienlijk financiën op te slaan.
 • Rack plafond van aluminium zeer praktisch en stijlvol. De mogelijkheid om de plekken ook instellen aanwezig. Zeer onderhoudsvriendelijk, volledig bestand tegen temperaturen en vocht.
 • Rack plafond is gemaakt van hout creëren van een warme en gezellige sfeer. Afhankelijk van het hout kwaliteit van een plafond kan er ofwel zeer eenvoudig of luxe en duur. Verlichtingselementen zijn ook eenvoudig te monteren aan het plafond.

Stretch plafond - de meest populaire en mooi materiaal voor het afwerken van het plafond in de halStretch plafond - de meest populaire en mooi materiaal voor het afwerken van het plafond in de hal


Stretch plafonds zijn goed omdat ze zijn zeer duurzaam, en de keuze van kleur en textuur vrij grenzeloos. De installatie wordt uitgevoerd door professionals met een minimum aan tijd en geld kosten (installatie vaak wordt geleverd met het materiaal). Glossy plafond met goede verlichting breidt de ruimte van een smalle gang.

Vergeet niet, dat de gang vaak wordt beroofd van de instroom van zonlicht, daarom, om deze kamer heldere lichtkwaliteit te implementeren.

Hoe kan ik het plafond met zijn handen maken in de gang

Theoretisch kunnen hun handen bijna elk plafond te maken. De enige uitzondering is het systeemplafond van PVC-doek. Deze dekking is alleen geïnstalleerd door professionals met behulp van speciale apparatuur. Gipsplaten plafond en de situatie is niet eenvoudig: de basis-gebouw vaardigheden en ervaring van ten minste het vereiste minimum om gipsplaat te installeren.

Een eenvoudige en mooie relatief laag een voor het afwerken van een plafond in de gang een sierpleisterEen eenvoudige en mooie relatief laag een voor het afwerken van een plafond in de gang een sierpleisterOverweeg gemakkelijk, maar kwalitatief hoogwaardige manier om het plafond oppervlak te regelen. Om de sierpleister, moet u de volgende stappen uitvoeren:

 1. Eerste zich te ontdoen van de scheuren, indien aanwezig, zijn aanwezig op uw plafond.
 2. De tweede stap is het bekleden van het plafond. Shpaklyuyte sterke stopverf, op basis van cement.
 3. Breng de eerste niet-sierpleister.
 4. Aanbrengen op een perfecte vlakheid gedroogd sierpleister.
 5. Geven de gewenste vorm met behulp van een spatel of ander geschikt instrument.
 6. Maak een schilderij indien nodig.

Sierpleister - een zeer comfortabel en buigzaam materiaal. Met de hulp van een roller sterven sponsen en andere hulpmiddelen bij de hand, kunt u gemakkelijk uw eigen unieke terrein.

Wij repareren plafond van de oude corridor

Reparatie plafond in de gang hangt af van het totale ontwerp-oplossing in de kamer. Ontwerpers aandringen op respect voor het ontwerp van de gang: dit deel van het huis zorgt voor de eerste indruk over al naar huis.

Old gangen verschillen vrij klein in omvang. Veel ontwerpers wordt geadviseerd om lichte kleuren te gebruiken in de inrichting van de lokalenOld gangen verschillen vrij klein in omvang. Veel ontwerpers wordt geadviseerd om lichte kleuren te gebruiken in de inrichting van de lokalen

Traditioneel vormen van plafonds voor de gang zijn als volgt:

 • Plafondverlichting muren. Dit zorgt voor extra hoogte aan het plafond.
 • Glanzende donkere plafond. Een dergelijke uitvoeringsvorm geeft het plafondoppervlak diepte en lokalen - futuristische mysterieuze sfeer.
 • Matte plafond met spot. Deze optie, die een klassieker is geworden. Het ziet er duur en bescheiden.
 • Multilevel plafond is goed voor een grote hal. Het ziet er prachtig uit, leidt tot een interessant volume figuur.

Geschikt alternatief reparatie het plafond in de hal te verschijnen op basis van de vorm en grootte van uw gang, evenals op basis van esthetische voorkeuren en financiële mogelijkheden.

Multilevel plafond in de hal van nieuw appartement

De appartementen corridor kamer soms geregeld enigszins rationeel. Daarom moeten de bevoegde reparatie plafond fleuren dit toezicht in de planning van residentiële gangen.

Multilevel plafond - een geweldige manier om defecten gang te verbergenMultilevel plafond - een geweldige manier om defecten gang te verbergen

Het creëren van een multi-level design kunnen verschillende problemen die inherent zijn aan de gang in de appartementen op te lossen:


 1. Lighting. De levels zijn goed fit comfortabel en compact plekken.
 2. Lelijk. Neat multilevel plafond sieren sierlijk zelfs de meest saaie en saai kamer.
 3. Mislukte vorm. Gebruiksniveaus worden herschikt nadruk hoekige vorm met maximum aanvullende ongewone plafondniveaus vormen.

Zelfs in een kleine lelijke corridor kunnen multi-level plafond te installeren. De ontwerper zal adviseren over hoe dit type plafond coatings glad tegens appartement corridor te gebruiken.

Ontwerp verlaagde plafonds in de gang en de hal (video)

Vergeet niet dat de eerste indruk van het huis wordt gevormd uit de eerste van zijn kamer - een hal. Daarom is het belangrijk om na te denken over alle details van de kamer, met inbegrip van het plafond. De lange gang is het beter om niet erg lang plastic plafond te doen. Kleur, textuur, verlichting - dit alles kan werken om een ​​mooie, fatsoenlijke plek dat is leuk om de gasten te tonen en familie te creëren. Voorbeeld van het plafond je kunt zien in de galerie. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 35 = 37

Adblock
detector