The BlogBoog gemaakt van gipsplaat kan worden gemaakt met je eigen handenBoog gemaakt van gipsplaat kan worden gedaan door rukamiArka gemaakt van gipsplaten - een zeer stijlvolle en originele element, dat is heel goed mogelijk uit te voeren met zijn eigen handen. In eerste instantie moet je een plaats voor alles bogen te kiezen. Boog kan worden gebouwd, niet alleen in de deuropening, maar in een volledig overal. Het is noodzakelijk om de afmetingen van het geselecteerde gebied van de aanleg van bogen. Dan, op een blad van gipsplaten is nodig om de toekomst boog element tekenen door element. Zodra de boog volledig wordt getrokken, moet je heel voorzichtig te snijden elk element met behulp van speciaal gereedschap. Dan moet je een speciaal frame gemaakt van metalen profielen maken, bevestig deze aan de muur, en monteer vervolgens de elementen gipsplaat. De laatste stap zal zijn om een ​​boog bekleding gemaakt van gipsplaten en schilderen in de gewenste kleur of behang plakken uit te voeren.


Het moderne design van de boog gemaakt van gipsplaat: foto

Als u correct halen de materialen die nodig zijn, kan het zijn maar een paar dagen de tijd om een ​​uniek ontwerp te bouwen.

U moet bogen te maken:

 • gipsplaten;
 • schroeven;
 • profielen;
 • stopverf;
 • Glasvezel.

Arch naast praktisch ook een esthetische functieArch naast praktisch ook een esthetische functie

boog ontwerp in het appartement kan heel allemaal, het hangt allemaal af van uw eigen voorkeuren.


In het bijzonder kunnen dergelijke vormen van bogen, zoals:

 • asymmetrische;
 • klassiek;
 • symmetrische;
 • Gemaakt in oosterse stijl.

Arch dienen niet alleen als oorspronkelijk werd uitgegeven op de opening tussen de twee kamers, maar het fungeert ook als decoratief element dienst doet als een extra decoratie.

Een klassieke uitvoeringsvorm van bogen van gipsplaat, wordt het beschouwd als een specifiek ontwerp, die tussen de kamers en wordt ondersteund door kolommen. De symmetrische boog ziet er heel ongebruikelijk en origineel, dankzij speciale niches en openingen. Planken zijn heel interessant ontwerptechnieken, en bovendien, ze presteren meer en functionele rol. Op de planken kunt u een verscheidenheid aan souvenirs en plaats boeken te zetten.

Gebogen openingen kan worden gedaan en heel origineel en uniek. Gipsplaten is heel handig voor het materiaal, die helpt om ongelooflijke ontwerpen die zijn opvallend in hun verfijning te creëren. In het bijzonder kan u een boog in de vorm van de oorspronkelijke krul, die kunnen worden uitgegeven een extra mooie verlichting te creëren.Hoe de gebogen gipsplaten kiezen

Er zijn een verscheidenheid van afwerkingsmaterialen voor reparatie en afwerking, waaronder opvalt de gipsplaat boog. Met de vellen GCR kan worden gedaan muren, het plafond, om verschillende partities of bogen te maken. Bogen kunnen zowel interieur als goed, en in de kamer, bijvoorbeeld, in de slaapkamer, kan een boog achter het bed te creëren, waardoor speciale niches produceren. Om voldoende hoge kwaliteit en robuuste ontwerp te maken, is het noodzakelijk om te weten hoe u de juiste gipsplaten te kiezen.

Groot belang wordt gehecht aan flexibiliteit Arch gipsplatenGroot belang wordt gehecht aan flexibiliteit Arch gipsplaten

Gipsplaten is een vrij goed materiaal en heeft een veel voordelen, met name zoals:

 • Milieuvriendelijk;
 • Laag gewicht;
 • De goede prestaties van de brandwerendheid en geluidsisolatie;
 • Een kans om het ontwerp een andere vorm te geven.

Er zijn verschillende soorten van gipsplaten, echter, om de boog moet worden gebruikt plastic vellen van gipsplaten, die zeer gemakkelijk te buigen, omdat ze heel welke vorm kan geven zal creëren. Opgemerkt wordt dat de dikte van de plaat klein genoeg, maar heeft een veel grotere waarde dan de gipsplaat, die wordt gebruikt voor de wanden.

Welke soorten bogen gemaakt van gipsplaat in het appartement: foto

Constructies gemaakt van gipsplaten, spreiding van de verfijning en elegantie. Gipsplaten kan een verscheidenheid aan opties bogen op te bouwen.

In het bijzonder is het mogelijk om dit soort bogen wijzen, zoals met name:

 • modern;
 • portal;
 • Poluarka en vele anderen.

Boog gemaakt van gipsplaat Nouveau tamelijk breedBoog gemaakt van gipsplaat Nouveau tamelijk breed


Decoratieve bogen in de stijl van Art Nouveau zijn heel origineel en uniek design. Het is perfect voor het ontwerp van een brede deuropening. Het beste is om de boog in de voorkant van een raam. Het gaat goed met reliëf decoratie van de muren en het plafond. Arch portal kunnen zowel originele en eenvoudig uit te voeren zijn. Gemaakt op basis van een dergelijke boog muur of partitie, dus je kunt mooi versieren de deuropening. Bovendien kan een dergelijke boog worden versierd met verschillende decoratieve elementen, en verlichtingsapparatuur.

U kunt een nogal ongewone poluarki maken, want het is heel stijlvol en nogal eiste optie. Ze verschillen doordat zij een mooi afgeronde vorm hebben of afgerond kunnen slechts één zijde.

Voor degenen die liever gotische stijl, perfect spitsboog, gekenmerkt doordat de boog vlak convergeren onder een hoek, die een toppunt van een soortgelijk ontwerp.

Populaire vormen van bogen gemaakt van gipsplaat: foto

Arch gemaakt van gipsplaat, hulp is heel interessant en ongewone bestemmingsplannen appartement. Gips boog is bij voorkeur ingesteld op deuren en zulke structuren diverse vormen.

In het bijzonder, kunnen ze:


 • te corrigeren;
 • segmentale;
 • round;
 • De halfronde;
 • Rechthoekig.

Boog gemaakt van gipsplaat kan verschillende vormen hebbenBoog gemaakt van gipsplaat kan verschillende vormen hebben

Verder kunnen er voldoende niet-standaard opties van het interieur bogen, alles hangt af van uw persoonlijke smaak en de verbeelding van de ontwerper. Arch regelmatige vorm past perfect in elk interieur perfect. Als de boog gebruikt wordt in het appartement woonkamer, is het mogelijk om een ​​bar toe te voegen. In dit geval een uitstekende optie bestemmingsplan.

Heel interessant zijn Segmentschuifopening vorm. Dit is een zeer mooi krullend elementen die helpen om het oorspronkelijke interieur van de kamer te vullen. Bogen kunnen worden verplaatst naar een zijde of de andere, en dit geeft een nogal oorspronkelijke vorm. In dit geval is het ontwerpen van een interessanter, is het noodzakelijk om speciale extra pads gemaakt van gipsplaat te gebruiken. Gips bogen kijken meer stijlvol en elegant, kunt u de extra decoratieve elementen te gebruiken, evenals een aanvulling op het ontwerp van verlichtingsarmaturen.

Belangrijk! Versier de boog van de gipsplaten kan op verschillende manieren, zoals het gebruik van speciale stencils zijn, uit te voeren schilderen, of gebruik maken van decoratieve steen.

Stijlvolle boog van gipsplaat met planken

Vandaag de dag, de meest moderne en trendy materiaal voor wandafwerking gipsplaten wordt beschouwd. Door het gebruik van een dergelijk materiaal kunt u een unieke, gewelfde structuur te creëren. Dit ontwerp helpt om het appartement te geven een bijzondere elegantie, originaliteit, en om het comfortabeler te maken. Heel originele modellen zijn gipsplaten bogen met planken. Daarnaast is de scheidingswanden soms speciale niches.

Schappen in de bogen van gipsplaat - het is niet alleen mooi, maar ook praktischSchappen in de bogen van gipsplaat - het is niet alleen mooi, maar ook praktisch

Constructies van gipsplaat met flenzen en uitsparingen kunnen van verschillende types, zoals in het bijzonder:

 • radius;
 • dubbel;
 • Classic;
 • ellipsvormig;
 • Mod.

Radius boog gekenmerkt doordat de kamers verschillende kromtestraal hebben. Dubbele boog gevormd door twee kleine partitie. Heel vaak zijn deze bogen dienen als een afbakening in afzonderlijke zones. Meestal zijn ze uitgerust met speciale nissen en planken.

Ellipsvormige ontwerpen hebben mooie interessante ellipsvormige uiterlijk. De meest populaire worden beschouwd als mod bouw van gipsplaat. Ze zijn perfect voor de zonering van het appartement.

Klassieke boog gemaakt van gipsplaat: ontwerp

Heel interessant uitvoering beschouwd klassieke boog gemaakt van gipsplaat. Bogen zijn gemaakt van gipsplaat, kan een verscheidenheid aan opties te hebben.

Interieur bogen zijn de meest eenvoudigeInterieur bogen zijn de meest eenvoudige

In het bijzonder, kunnen ze:

 • interieur;
 • decoratieve;
 • Zoning.

Interieur bogen geïnstalleerd in de deuropening. Hun ontwerp is uiterst eenvoudig. Zonering die gebruikt wordt in de kamer om ruimte te differentiëren. Heel vaak zijn deze bogen bevatten speciale niches en openingen. Decoratieve bogen zijn puur decoratief van aard en kunnen ondiepe planken en niches bevatten. Ze worden vooral gebruikt om de aandacht te richten op bepaalde elementen van het interieur.

Het is vermeldenswaard dat heel elke boog heeft een duidelijke plaats, die het gebied van de ruimte vermindert. Dat is de reden waarom, in kleine grootte van de kamer is beter de boog niet toe te passen.

Boog gemaakt van gipsplaat met hun handen (video)

Voordat u een boog gemaakt van gipsplaat, is het noodzakelijk om de ontwikkeling en het creëren van een project de toekomstige vormgeving. Dit zal toelaten om de complexiteit van de bogen opgetrokken ten volle benutten. Gipsplaten bogen kan een echte inrichting van elke volledig plat worden, want het is gewoon uniek en origineel decoratieve elementen.

boog ontwerp van de gipsplaten (Interior foto's)

2 8 19 20 7 22 18 21 16 5

Leave a Comment

Your email address will not be published.

87 − 86 =