Hoe maak je een bal te maken met je handen Topiary 4 ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary bal is niet moeilijk om zelf te maken. Er zijn verschillende optiesTopiary bal is niet moeilijk om zelf te maken. Er zijn verschillende variantovO hoe je de bal Topiary hun eigen handen, kan gemakkelijk vertellen elke naaister, ten minste een keer uitvoeren van een soortgelijk aanbod van diensten. Maar hoe zit het met degenen die het maken van een compositie voor het eerst? Laat de hulp van meer ervaren medelid niet lopen? Op de hulp kan een masterclass komen, is waarvan het aantal toeneemt met elke dag die voorbijgaat. Selecteer gewoon de beste optie en beginnen met de uitvoering ervan.


Topiary ballen met je handen: de instructie voor beginners

Maak een Topiary bal met hun handen zal niet moeilijk zijn voor zowel een volwassene of een kind. De makkelijkste manier - is normaal papier, welke is bevestigd gebruiken en een cirkel. Deze variatie is heel gebruikelijk, maar soms is het gewoon niet craftswomen past.

Daarom is het noodzakelijk om te zoeken naar alternatieven - en het zou de samenstelling van deze ballen zijn:

 • lucht;
 • schuim;
 • Gemaakt van schuim;
 • Variaties gewone klitten draad.

De eenvoudigste en meest handige manier om een ​​gladde bal Topiary maken - papier-machéDe eenvoudigste en meest handige manier om een ​​gladde bal Topiary maken - papier-maché

Zeker zeggen welke beter is, en wat nog erger is, natuurlijk onmogelijk. Een deskundige moet zelf bepalen wat is meer geschikt voor het werk uitgevoerd door het. Bijvoorbeeld, de ballonnen snel vorm aan te nemen, maar ze zijn van korte duur en kan barsten op elk moment. Maar zo kwaad als het werk in een moment waardeloos zal worden. Deze optie is misschien geschikt voor fakes jonge kinderen die net beginnen te handwerken oefenen.


Ervaren masters wordt gewoonlijk geselecteerd voor kogels garen (hoewel ze een aanzienlijk gewicht) of equivalenten schuim.

Het is de laatste optie is het meest de voorkeur, omdat de resulterende korrel weegt weinig en gemakkelijk aan decoratieve elementen. Maar de dingen zijn niet zo eenvoudig! Daarom is het laatste woord is voor de vakman.

Wat bal Topiary met bloemen

Topiary met bloemen zeer, zeer populair, dus zijn loopbaan bij hen begint de overgrote meerderheid van de geschoolde werknemers. Maar wat precies doet de bal?

Er wordt normaal gebruikt verschillende materialen: • papier;
 • schuim;
 • Polyurethaanschuim.

U kunt ook een bal uit de gewone wol, strak gewonden papieren en draadU kunt ook een bal uit de gewone wol, strak gewonden papieren en draad

De uiteindelijke keuze moet worden gemaakt nadat de aangewezen algemene concept Topiary opgepikt of opgesteld in zijn hoofd duidelijk schema. Als de bloemen zijn licht van gewicht, en problemen met hun bevestigingen zijn niet gebeurt, kan topiary worden gebaseerd op een papier dat de versterking kan worden bekleed met lijm en oprollen met een touwtje. Het enige probleem is het feit dat de bal in de voorkant van de decoratie hebben toegevoegd aan een ondoorzichtige papier te lijmen. Dit wordt gedaan om de "relief" uitgangsmateriaal te verbergen. Wanneer de kogel schuim, kan deze stap volledig worden overgeslagen.

In sommige gevallen, door de kapitein van het tegendeel laat de main stage-show door, waardoor het product een specifieke smaak. Het is heel toepasselijk en, in sommige gevallen, het ziet er heel stijlvol! Immers, elk stuk een zekere smaak geven!

Wat kan worden gedaan vanaf ballonnen om Topiary: 5 creatieve opties

Afgezien van het feit dat de bal kan worden gebruikt als basis, is het aangewezen om te overwegen als een afzonderlijk onderdeel van het decor. In eerste instantie lijkt het erg vreemd, maar zulke prachtige metamorfose echt bestaan. Bovendien leert de ervaring dat de meeste van hen zijn echt succesvol!

Dus deze ronde object zou kunnen zijn:

 • De basis voor vormsnoei;
 • staan;
 • Vaas voor decoratieve bloemen;
 • Quirky souvenir.

Behangen met oude CD stukken bal voor vormsnoei, is het mogelijk om elegante New Year's speelgoed of interieur discobal (afhankelijk van de grootte van de bal)Behangen met oude CD stukken bal voor vormsnoei, is het mogelijk om elegante New Year's speelgoed of interieur discobal (afhankelijk van de grootte van de bal)

Als om de fundamenten van Topiary maken voor een aantal - welke reden dan ook niet werkt, maak je geen zorgen! Het kan gemakkelijk worden omgezet in een van de bovenstaande doelen van het interieur.


Hiertoe elk geschikt materiaal, met uitzondering van schuim, die inwendig een holle structuur. Natuurlijk kunt u uitknippen het midden, maar het proces is heel tijdrovend.

Als het vertrouwen in het feit dat het zal geen vormsnoei, het beter om een ​​neutrale materiaal, die zal worden aangepast voor andere doeleinden zonder moeite te kiezen. Anders wordt het werkstuk net verdwijnen of onnodig liggen.

bal fabrieksgeheimen

Topiary bal kan de perfecte vorm aan te nemen, als het absoluut correct gedaan, in overeenstemming met de technologie.

Als het schuim bal heeft uitstulpingen, hobbels of de verkeerde maat - dit kan gemakkelijk worden gecorrigeerdAls het schuim bal heeft uitstulpingen, hobbels of de verkeerde maat - dit kan gemakkelijk worden gecorrigeerd

Om echt bleek leeg, moet je in gedachten een paar eenvoudige regels te houden:


 • Het is beter om zacht papier, die gemakkelijk zal de gewenste vorm te gebruiken;
 • Set voor bevestiging thread moet zowel dunne als dikke keuze uit;
 • De diameter van de bal op geen enkele manier van invloed op de complexiteit van het werk, is het belangrijk om zich te concentreren en een reeks vaardigheden.

Stepping MK: hoe je een bal Topiary eigen handen (video) maken

Topiary bal is gemakkelijk genoeg uit te voeren, maar de voordelen van het werk zal enorm zijn. In extreme gevallen kunt u converteren naar andere elementen van de inrichting, die ook zal hebben in het huis door de manier waarop.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 5

Adblock
detector