Hoe kunt u uw TV op te hangen aan de muur van gipsplaat 3-traps montagebeugel – nwhistorycourse.org

The BlogBespaar ruimte in de kamer zal de TV te helpen, place to be op een gipsplaten muurBespaar ruimte in de kamer zal de TV helpen, place to be op een pleister steneTelevizor is al lang een belangrijke rol gespeeld in het moderne leven. Dankzij hem, was er een grote kans om niet verder gaan dan de grenzen van zijn appartement, vond een groot aantal van nieuws en nuttige informatie, dus is het logisch dat in de keuken, in de woonkamer en in de badkamer kunt u de alomtegenwoordige televisie te zien. Moderne technologie is licht van gewicht en een uitstekende beeld- en geschikte plaatsing is een muur. Maar als gevolg van het grote aantal wijzigingen, die in appartementen, mensen overal het opzetten en afbreken van het interieur plafonds, en ter vervanging van hen komen gipswanden. Daarom moet u weten hoe u uw TV op te hangen aan de muur van de gipsplaat.


Hoe de TV aan de muur van gipsplaat: Route draden

Elke kamer is inclusief accommodatie uitgang voor aansluiting van de noodzakelijke huishoudelijke apparaten. Gezien het feit dat, samen met een lcd-tv en andere huishoudelijke apparaten: DVD-speler, camcorder of Wi-Fi, moet ervoor worden gezorgd dat meerdere outlets te installeren. U kunt ook extra plank nodig. In dit geval, de bedrading legproces verplicht.

Voordat u de TV aan de muur hangt, is het noodzakelijk om na te denken op voorhand waar het beste om de bedrading te leggenVoordat u de TV aan de muur hangt, is het noodzakelijk om na te denken op voorhand waar het beste om de bedrading te leggen

Posting kan zijn:

  • Open. Betekent draagkabels direct aan de wand van de gipsplaat. Natuurlijk, geopend bedrading maakt het uiterlijk van het pand minder esthetische, maar het stelt u in staat om de reparatie werk snel af te maken.
  • Verborgen. Deze methode wordt beschouwd als zeer populair te zijn, als alle draden en kabels volledig aan het zicht onttrokken, waardoor de kamer zeer netjes en opgeruimd maakt. Alle kabels zijn verborgen onder het plafond of op de vloer plinten, en verschijnen alleen in de juiste plaatsen.

Plan uitgangskabels voor huishoudelijke apparaten moet in het stadium van de montage van het frame en gipsplaat.


De juiste keuze van de nodige ankers en hoe gipsplaten TV hangen

Reeds in het stadium van tv-shopping, moet je op letten, al dan niet met hem naar de beugel af te ronden. In de meeste gevallen, een beugel beschikbaar, maar soms, het kan niet worden verstrekt. Extern beugel lijkt een vlinder, die enerzijds aan de wand van gipsplaat bevestigd, en anderzijds - aan de achterkant van de TV.

Stevig en veilig op de TV aan de wand van de gipsplaten ankers om te helpen highStevig en veilig op de TV aan de wand van de gipsplaten ankers om te helpen high

Een ander belangrijk detail, zonder welke de TV niet kan worden opgehangen aan de muur -dyubelya-tikken.Conventionele plastic pennen zijn niet geschikt omdat ze niet in staat zijn om de TV te dragen, en op het slechtst mogelijke moment kan instorten.

Vaak, pluggen, schroeven, komen niet met de beugel, maar ze is altijd te vinden in de gebruikelijke ijzerhandel. Echter, het kiezen van een geschikte plug, moet u zich richten op de diameter van de sleuven in de beugel. Anders zal hij niet in staat zijn om hun behoud functie te vervullen.

In de schroef-ankers heeft een andere naam: Butterfly. Deze naam is te danken aan het feit dat na het vastschroeven aan de eigenschap heeft bekendgemaakt, zodat u een sterke greep, waardoor het monteren van extreem sterk en betrouwbaar te maken.

Of gipsplaten TV stand: zet de beugel aan de muur

Als u van plan bent om de plasma-TV te monteren, dan is de versterking van de muur structuur is niet vereist. Het is hoog tijd om een ​​geschikte locatie voor de TV te vinden. De geselecteerde site moet met een potlood of marker worden gemarkeerd.

Experts raden aan vlekken op de muur eerst, en pas daarna overgaan tot de bouw van de installatie voor TVExperts raden aan vlekken op de muur eerst, en pas daarna overgaan tot de bouw van de installatie voor TV

Wanneer bent u van plan te hechten aan de muur een krachtige, zware televisie, dan moet je inspanningen om de gipsplaat te versterken maken.

In een versterker met meerdere lagen gipsplaat, die door een speciale lijm aan elkaar zijn bevestigd.

Stadia van de beugel:

  1. Neem de boor en in het aangegeven gebied, geboorde gat. De diameter van de gaten moet voldoen aan deuvel schroeven. In dat geval, als het gat klein is, is het mogelijk dat de plug eenvoudigweg niet erin wordt ingaat, en zo niet meer binnen.
  2. Plaats de pen in het gat en nauwkeurige bewegingen schroef geschroefd. Gebruik een hamer mag niet worden, omdat je de muur van de gipsplaat volledig kan beschadigen. Het indraaien, moet de schroef worden gedraaid, maar niet zijn hoofd. Deze nuance maakt het mogelijk om te concluderen dat alle acties correct worden uitgevoerd, anders moet u de schroef te halen en opnieuw te maken manipulatie.
  3. De laatste etappe -Check-spreidschroef. Om dit te doen, moet u de schroef los te draaien, als het in een ontspannen toestand, zodat het niet werken, maar als dat niet zal -dyubel uit het gat komen zonder problemen.

Vergelijkbare manipulaties moet worden gemaakt met andere stekkers.


Is het mogelijk om de TV hangen aan de muur van de gipsplaten, en hoe goed zet de TV op de console

De wijdverspreide mening dat je eerst moet de beugel aan de TV te bevestigen, en bind het dan op de muur. Echter, in de praktijk is het zeer moeilijk om te doen. Stel je voor dat je in je handen is de beugel dat weegt als een veertje, en zelfs met bouten aan het en een televisie. Dientengevolge, het gewicht van de constructie met huishoudtoestellen - significant. Daarom moet u eerst zet de beugel aan de muur, en alleen dan hang hem TV.

Hang je TV draadloos op de muur kun je met je handen, het allerbelangrijkste - doe het goed en heel voorzichtigHang je TV draadloos op de muur kun je met je handen, het allerbelangrijkste - doe het goed en heel voorzichtig

Hang de TV op de beugel alleen zal niet werken. En het is niet een significant zijn gewicht. Alone, gewoon lastig om schroevendraaier te handelen, vooral als uw TV heeft een groot formaat.

Na de televisie, zal het worden bevestigd aan een arm, scherp te laten uit zijn handen niet zou moeten zijn. Je moet ervoor zorgen dat de montagebeugel houdt stevig de TV, en alleen dan, om hem te laten gaan. Om zijn twijfels weg te nemen over de vraag of de beugel TV-standaard, het is het waard te trekken of draaien in verschillende richtingen.


Zodra de tv is ingesteld, is het noodzakelijk om een ​​verbinding met het netwerk te maken. Focussen op de instructies voor het gebruik, deze manipulatie is zeer eenvoudig te doen, zeker als je rekening houdt met de vooruitgang lengte van de kabel-tv en zorgde voor de installatie van sockets. Anders is het noodzakelijk om te profiteren van carry te nemen, en zij zal zeker het uiterlijk van uw kamer bederven.

Tijdens bedrijf, niet vergeten om te controleren of de verhitte apparaten, Contact de gipsplaat. Als dit gebeurt, moet de arm enigszins worden aangepast, het verwijderen van de TV van de muur.

Opties voor hoe u de TV hangen aan de muur van gipsplaat (video)

Zoals u kunt zien op de TV aan de muur is niet een moeilijke taak. Het houden van al het bovenstaande regels om te gaan met het werk, zelfs de beginnende.

Good luck!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 4 =

Adblock
detector