The BlogMooie kast is niet alleen stijlvol sieren het interieur, maar ook een onmisbaar stuk van het meubilair in de gang wordenMooie kast is niet alleen stijlvol sieren het interieur, maar ook een onmisbaar stuk van het meubilair in prihozheyShkafy coupe werd een integraal onderdeel van de moderne appartementen worden - dit meubel siert de gangen, woonkamers, slaapkamers, kinderkamers. Kasten kunnen hoekige, rechthoekige of standaard radius. Klein of groot, met een open zijde rekken of nee, het is beter voor u om te beslissen, en het doel positie, dat is een kamer. En het zet de positie van de stijl, kleur, en gewoon uw voorkeur.


Hedendaagse garderobe-coupe

een aparte ruimte waar je alleen kleding niet kan opslaan, maar ook omkleden - Hoeveel mensen een echte, volledige kleedkamer kan veroorloven. Niet alle appartementen, Model zo nauwkeurig beschikken over een ruimte waar er ruimte is voor een kledingkast. Ja, er is vaak in de gangen van de kleine kladovochku, die vaak garderobe te doen.

Maar het systeem van kleine kladovochek niet handig - goed onderhouden er slechts kleine dingen binnen handbereik. En als kladovochku letterlijk bezaaid, begrijp dat het moeilijk zal zijn. Omdat deze inhoud Dressing is nauwelijks winstgevend.

Een uitstekende oplossing voor slaapkamers zal ruime kast-kast op de muurEen uitstekende oplossing voor slaapkamers zal ruime kast-kast op de muur

De oplossing ligt op het oppervlak - doen in de slaapkamer grote kast kan worden langs de hele muur.

Een dergelijke locatie is heel handig in die kamer is gezoneerd. Het blijkt groot en een klein deel. En minder eenvoudige en begrijpelijke wijze wordt omgezet in een dressing.


Deze kasten zijn handig:

 • Dat hun interne inhoud, kunt u zelf vorm te geven door te kiezen voor de regeling van de opstelling van planken en laden, wat handig is voor u;
 • Alle dingen zijn op één plek, in plaats van verspreid over verschillende punten van de appartementen, met een grote kast mogelijk is;
 • Er is een duidelijke zonering - een duidelijke en begrijpelijke vorm en design altijd regelen van de ruimte in het huis.

Natuurlijk, met hun eigen handen te maken deze kast is erg moeilijk. Maar hier is het meest doordachte ontwerp en de inhoud - meer dan mogelijk. En dit feit moet gebruiken.

Hoe het ontwerp van de kasten kasten kiezen

Het feit is dat in de eerste plaats moet je een start op de stijl waarin je kamer wordt gedaan te maken. Kast was oorspronkelijk niet harmonieus geheel interieur stijlen, maar de kracht van de moderne grote ondernemingen zelfs een strenge kast op een bepaalde stijl te kunnen zijn. En zelfs de provence, land, ook kan kledingkast, echter een speciaal ontwerp te nemen.garderobe ontwerp moet autonoom aanvulling op het interieur van een kamergarderobe ontwerp moet autonoom aanvulling op het interieur van een kamer

De inrichting van de gevel kasten:

 • De klassieke stijl van de kamer gaat uit van een kast, versierd met zuilen en fresco's, mozaïeken en friezen. Natuurlijk zijn deze elementen te combineren met het ontwerp van de moderne kabinet hard, maar ze kunnen ook aanwezig zijn in het fotografische kast zijn.
 • Voor een kamer in een moderne stijl wordt ook gekenmerkt door gevels met printen van foto's en beknopt, strenge ontwerpen op de spiegels.
 • Oost-thema is erg populair in de slaapkamer ontwerp. In dit geval is het welkom afwerking natuurlijke materialen, rotan of bamboe. En, natuurlijk, plantaardige motieven in de decoratie.
 • De minimalistische kastfront moet een gladde, vrij van allerlei fantasievolle stukken zijn.

Als u twijfelt dat de kast over het algemeen kan "aanpassen" onder het interieur stijl, verwijzen wij u naar de fotogalerij. Daar vindt u voorbeelden van de kabinetten, die ongelooflijk zijn close finish de stijl, waarin de kamer is ingericht te zien.

Selectiecriteria: een kleedkamer, kasten

Selectie begint met de keuze van het type kast structuur. Houd rekening met de behoefte en de indeling van de kamer, en sommige functies van het bevestigen van meubilair. In aanvulling op het vullen van de kast, de belangrijkste vulling van meubilair dat de kwaliteit van uw garderobe bepaalt zijn belangrijke mechanismen, en materialen.

Bij het kiezen van een praktische kast voor de slaapkamer, moet u de grootte en de kenmerken van de gebouwen te overwegenBij het kiezen van een praktische kast voor de slaapkamer, moet u de grootte en de kenmerken van de gebouwen te overwegen

Beoordeel het kabinet op de volgende criteria:

 • Deuropener. Er is een monorail mechanisme, maar er is een roller. Monorail optie wordt beschouwd als meer betrouwbaar te zijn, omdat de deur in dit geval wordt beschermd tegen ongewenste verplaatsing. En slots in gebruik is, zal niet verstopt raken.
 • Roller materiaal. Metal - is de meest duurzame materiaal dat de kunststof en Teflon gecoate kan nemen. Goedkope plastic rollers zal heel lang duren.
 • Capacity. Krijgen in deze kabinetsperiode moet alles wat je wilt in het samen, maar geen extra, lege, ongemakkelijk planken en secties in het moet niet.

Geschat hetzelfde profiel van het schuifsysteem wordt het materiaal van de gevel gemaakt, de afmetingen van de kleppen zelf, en natuurlijk, intern vullen kast.


Wat is inbegrepen in de interne vullen kast

Er zijn standaard regeling garderobe inwendige vulling, van waaruit u kunt putten. Maar ze kunnen veranderen, aan te vullen, te corrigeren. En toch is er een lijst van het kabinet afdelingen en elementen, die wordt beschouwd als een klassieker.

Verplichte elementen in de kleedkamer zou een praktische plank voor schoenen en kleding hangers zijnVerplichte elementen in de kleedkamer zou een praktische plank voor schoenen en kleding hangers zijn

Details vullen kasten:

 • Stroomafnemer die een staaf met een handgreep en een trekker (beneden);
 • Mesh, rekken voor kleding - ze kunnen worden opgeslagen als sokken en pyjama's, en kan zijn vervaardigd uit metaal en plastic;
 • Normaal of mechanische Hung voor hangers;
 • Hanger met haken - Opslag nemnuscheysya kleding;
 • Hangers voor riemen en banden;
 • Intrekbare houders voor broeken;
 • Retractable tiered manden;
 • Attachment voor ijzer;
 • Shoe racks.

Niet manden en obuvnits weigeren van kleine planken en houders. Ze zijn zeer comfortabel, er is de verleiding om het ding te gooien op een andere plaats, waardoor handhaving van de orde.


Het installeren van kasten kasten (video)

Grote kast met een goed doordachte inhoud, die is op een bepaalde plaats in de ruimte kan een comfortabele, moderne walk-in closet, waarbij de focus alle belangrijke dingen. Maak het op uw verzoek, volgens zijn eigen schema, en je krijgt echt handig voor thuis meubilair.

Succesvolle oplossingen!

Ontwerp garderobe kast compartiment (foto in het interieur)

13 02-11 3fe1176384d0ad7734c80df18734dece 3z4q4ud3p5k Bolsjoj-vstroennyy-shkaf-kupe-shkaf - kiev-rayon-darnickiy 054 db1195431be81bd47277139d558252bb Dizayn-gostinoy-zo-shkafom-kupe-shkaf - kiev-rayon-Obolonskiy Dizayn-korpusnogo-shkafa-kupe-shkaf - kiev-rayon-Obolonskiy Dizayn-korpusnyy-shkaf-kupe-shkaf - kiev-rayon-darnickiy

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 3 =