Hoe kan verlichting voor verlaagde plafonds kiezen – nwhistorycourse.org

The BlogHarmonieuze sfeer in de woonkamer zorgen voor een hoge kwaliteit lampen, gemonteerd in het licht van de plafondconstructieHarmonieuze sfeer in de woonkamer zorgen voor een hoge kwaliteit lampen, gemonteerd met het oog op de bouw het ontwerp van het plafond potolkaSvetovoe suggereert verschillende opties: van mat tot glanzend en van alle kleuren en tinten, evenals vrachtbrieven, enz. Insteek Ontwerp een verscheidenheid aan aangename verrassingen, en vrijwel elk plafond kan worden gevonden schijnwerpers de meest harmonieuze aan hem.


LED-armaturen voor daken: Welke soorten

Verzonken vandaag de meest populaire, omdat hun vorm helpt prachtig ingericht plafond tussen het plafond en het plenum.

Volgens het verschil roterende functies armaturen zijn:

 • Rotary. Ze hebben een draaischarnier waarmee direct het licht in elke richting stroom.
 • Vast. Stationair lampen, het licht valt loodrecht op de vloer.

Dankzij de structurele kenmerken, kan modulair hanglampen een uniek interieur van het huis te creërenDankzij de structurele kenmerken, kan modulair hanglampen een uniek interieur van het huis te creëren

Soorten lampen (vorm, grootte):


 • Standard. Het is niet erg groot svetilnichki, iets uitsteekt over de rand van het doek. Formulieren kunnen elk zijn - van rond tot sterren en harten. Dat vorm en kan toevoegen aan deze originele verlichting.
 • Bulk. Deze vlekken zijn meer als kleine kroonluchters en zien er goed uit in het interieur, dat is aandacht voor detail. Het ontwerp van deze lampen is zeer decoratief en past hetzelfde decor.
 • Extra Long. Heeft de vorm van een beker of een kaars, vaak - met draaimechanisme, die het mogelijk maakt om het in verschillende posities te installeren.
 • Ball. De plafondverlichting inrichtingen gevormd in de vorm van halve bollen kunnen doorschijnend of ondoorschijnend decoratieve coating.
 • Aangepast. Dit ingebouwde of valse modellen van onregelmatige vorm. Als u niet wilt dat een eenvoudige, bijvoorbeeld vierkante lamp, krijg je de creatieve optie, die zorgt voor het grootste deel van de lading in de interieurbekleding neemt.

En dit is natuurlijk niet alle soorten lampen.

Spots voor daken: van het type lamp

We hebben het over LED, point-and-spaarlampen.

LED-lampen - het is instrumentatie, gebaseerd op LED, in feite is het niet warm, dus ze zijn "Swetnam", dat wil zeggen een voldoende hoeveelheid licht.Spotjes - dit ontwerp precies zal gaan op het verlaagde plafond. Ze zijn gemaakt van speciaal materiaal, warmte-isolatie, waardoor ze veilig zijn. Dat wil zeggen, de mythen dat ze schadelijk zijn - inderdaad mythen.

Fashion spotlights uitvoeren van verschillende functies van de hoofd- en extra verlichting aan het plafond Fashion spotlights uitvoeren van verschillende functies van de hoofd- en extra verlichting aan het plafond

Nou, om energiebesparende apparaten kunnen worden toegeschreven aan eenvoudige programma's, de zogenaamde lights-huishoudster.

Opknoping lampen voor plafonds: LED, halogeen- of fluorescerend

Er is een scheiding van de lampen en het type verlichting.

Hoe licht is afhankelijk alleen van deze kenmerken:

 • Genoemd halogeengloeilamp, waarbij de gascilinder. Ze gaan langer mee en warmen minder.
 • Fluorescent - een gas laden lampen gemaakt met kwikdamp UV. Als je ze vinden onder het verlaagde plafond, zullen ze diffuus geven, en een zeer aangename lichtinval. Nou, naast ook zijn energiezuinig.

Tot slot, LED of LED-lampen. Diode lampen worden beschouwd als milieuvriendelijker en energiezuiniger dan te zijn.

Het installeren van verlichtingsarmaturen aan de plafonds (video)

Hoe maak je een lamp voor verlaagde plafonds kiezen

Bij het kiezen van zelfs kleine dingen in aanmerking worden genomen - iemand belangrijk platform, iemand het type, ontwerp of kleur (beige of strikt, bijvoorbeeld groen).

Tips voor het kiezen van armaturen:


 • Overhead verlichting - buiten, Trim, gemonteerd op vrijwel elk oppervlak, vaak aangevuld met voedingen. Budget optie.
 • bevestiger instellingen moeten strikt in overeenstemming zijn met de afmetingen van het armatuur.
 • Als u wilt gloeilampen gebruiken, moet het niet verlichting, die binnen zijn bevestigd. Aangezien het temperatuurgebied aanvaardbaar voor het spannen structuur (0-60 graden) zijn LEDs en fluorescerende. Termokoltso speciale reddingen, de ring niet oplavitsya plafond randen. Het is passtukken.
 • Halogeen is ook heel erg warm, en zijn niet wenselijk voor verlaagde plafonds, omdat de beste optie - het ijs-lampen.
 • Verzonken voorkeur modulaire of paneel. Ze zien eruit als een bar met een standaard formaat van 600 bij 600 mm. Een goede optie voor een kantoor stijl.
 • Linear - vaak raster lampen die worden gebruikt in kantoren.
 • Starry Sky - ongelooflijke lichteffecten gecreëerd door LED's. Zo'n lichtplafond, witte of gekleurde stippen, creëert de magie in de kamer.

Plafond armatuur met halogeenlampen zal er geweldig uitzien in een ruime kamer met een niet-standaard plafondhoogtePlafond armatuur met halogeenlampen zal er geweldig uitzien in een ruime kamer met een niet-standaard plafondhoogte

Als u de halogeenlamp te krijgen, vergeet niet dat je niet hun handen kan houden - houd de basis, die wordt geschroefd in het stopcontact.

Wat zijn de voordelen van LED-verlichting

De meest populaire LED-verlichting vandaag, want alles wat in hen in de juiste balans - power design, eenvoudige bedrading prestaties.

De voordelen van LED's:


 • Extreem laag stroomverbruik;
 • Lange levensduur (12 jaar);
 • Aangezien elementen onderhevig aan slijtage;
 • Hoge veiligheid brand;
 • Lage warmte;
 • Pulsdrukschakelaar LEDs;
 • Mogelijkheid tot selectie van de kleurtemperatuur;
 • Dit licht heeft geen insecten aan te trekken.

LED-lampen zorgen voor verlichting van hoge kwaliteit en een aanzienlijke energiebesparing, evenals altijd voldoen aan de hygiënische normenLED-lampen zorgen voor verlichting van hoge kwaliteit en een aanzienlijke energiebesparing, evenals altijd voldoen aan de hygiënische normen

En het ontwerp van LEDs voorbij kritiek - ze kan elk plafond te versieren.

Plafond verlichting in het interieur

Moderne verlichting beïnvloedt zelfs ervaren koper - ultra-dunne modellen poseren vrijwel onzichtbaar licht rand, met vele armaturen kunnen werken en hoe te handelen als resonatoren terrein.

Voor aristocratische interieur kunt u kiezen luxe kristallen lampen. Voor high-tech - in de vorm van een zeer bescheiden, maar op zichzelf staand licht model, die zal helpen bij het creëren van een stijlvolle ruimte.

Een andere interessante optie - doorschijnend plafond. Dit ontwerp van het frame en een PVC-film, een materiaal dat goed licht doorlaat. De overslag web van rond de 50%. Op het plafond zorgt voor een helder ontwerp panelen, de kracht van wat voldoende is voor een hoge kwaliteit van de verlichting.

Overzicht van de LED-lampen voor verstralers (video)

Koop een eenvoudige LED-uitvoering, of maak de gehele samenstelling van de armaturen - de keuze is aan jou. Maar vergeet niet dat vandaag de dag is het licht - dit is een bijzonder element van het decor, dat een bescheiden interieur of zal in een vertrouwde omgeving originaliteit zal ophelderen.

Opknoping lampen aan de plafonds (foto)

1podvesnyesvetilnikidlyanatyazhnyhpotolkov130940019331642459-410706011361630959img34691399100232g5467h6

Leave a Comment

Your email address will not be published.

33 + = 43

Adblock
detector