Hoe kan ik snel weg te wassen de witkalk van het plafond: een video-gids voor beginners – nwhistorycourse.org

The BlogVoordat het plafond reparatie met behulp van geavanceerde materialen moeten worden verwijderd van het oppervlak van de oude coating krijtachtigeAlvorens over te gaan tot het herstel van de plafond met behulp van moderne materialen moeten van het oppervlak van de oude kalkachtige herstel van de verflaag worden verwijderd - een zeer belangrijk proces om de vraag van de muren, dus, en het plafond is om op verantwoorde wijze te benaderen. Bijvoorbeeld, voordat u een nieuwe afwerking toe te passen op het plafond, is het noodzakelijk om de oude te verwijderen. Bijzonder populair was de witten, want het is heel gemakkelijk aan te brengen, en voor een kleine vergoeding kunt u een goed resultaat te krijgen. Dat is de reden waarom veel mensen geïnteresseerd zijn in de kwestie van het verwijderen van de witkalk van het plafond werd. In feite kan deze taak bijna iedereen af ​​te handelen. Het allerbelangrijkste - is om zorgvuldig de informatie voor de eigenlijke fase van de ontmanteling van de witkalk te bestuderen.


Hoe de whitewash snel te verwijderen van het plafond: een set van tools

Allereerst moet je voorraad op een aantal tools, zonder welke de verwijdering van witkalk uitdagend zullen zijn.

U hebt het volgende gereedschap nodig:

 • Beschermende kleding (bril, stofmasker, speciaal pak).
 • Spatel.
 • Floral vernevelaar.
 • Spons.
 • Trapladder.

Om de ogen en de luchtwegen te beschermen tegen stof, moet je voor te bereiden op voorhand een persoonlijke bescherming: hoed, handschoenen, brillen, respiratorOm de ogen en de luchtwegen te beschermen tegen stof, moet je voor te bereiden op voorhand een persoonlijke bescherming: hoed, handschoenen, brillen, respirator

Dit is slechts een basislijst van hulpmiddelen: een volledige en nauwkeurige lijst van hen is afhankelijk van uw specifieke situatie, dus je moet altijd kijken naar wat de staat is uw plafond, huisvesting. Daarnaast zijn er andere factoren die u een aantal problemen zou kunnen brengen.


De eenvoudigste manier om de kalk uit het plafond te verwijderen zonder vuil

Zodra u de juiste tools hebt gekocht, kun je beginnen met het verwijderen van de witkalk van het plafond. Voordat het proces zelf, is het wenselijk om alle meubels weg te nemen van de kamer, als je dit niet kunt doen, dan is het voldoende dekking af met plasticfolie of ander materiaal dat het zal beschermen tegen besmetting. Om, het verlaten van de ruimte waarin sprake is van een reparatie, de witkalk rond het huis worden uitgevoerd, is het raadzaam op de drempel van een vochtige doek, waarmee je in staat bent om je schoenen te vegen zal zijn om te zetten. Welke baan zou je niet voldaan, moet u altijd veiligheidsmaatregelen, evenals enkele van de normen van hygiëne volgen.

Instructies stap voor stap

Verwijder oude whitewash zou moeten zijn als volgt:

 1. Om krijt zou opzwellen moet het gehele oppervlak van het plafond nat. Dit kan het beste gedaan met behulp van een luchtbevochtiger: dus het zal gemakkelijker zijn om het plafond onscherpte te plaatsen.
 2. Na 10 minuten de moeite waard een ander nat plafond in de tweede ronde.
 3. Met een spatel zorgvuldig worden verwijderd witkalk. Als u normaal gesproken bevochtigd plafond, daarna wassen whitewash zou vrij eenvoudig proces.
 4. Zolang je de whitewash met een geselecteerd gebied uit elkaar te halen, moet de anderen worden bevochtigd.
 5. Nadat u alle witkalk hebt verwijderd, moet het plafond wassen met warm water en een spons.

Nat reinigen van het plafond kalk wordt geproduceerd door een conventionele spons of verstuiverNat reinigen van het plafond kalk wordt geproduceerd door een conventionele spons of verstuiverGeen behoefte om veel water te gebruiken omdat het zal drain, niet alleen op de vloer, maar ook op je. Na volledige droging van het plafond, is het noodzakelijk om de werkzaamheden te controleren. Houd gewoon je vingers op het plafond: als de vingers bleef krijt, het werk dat je goed hebt uitgevoerd.

Middelen voor het verwijderen van de witkalk van het plafond

Er zijn speciale hulpmiddelen die u toelaten om kalk uit het plafond schoon te maken zonder enige problemen. In de regel, bijna alle van het mengsel heeft een vergelijkbare samenstelling. Ieder van hen zijn gemaakt op basis van de lijm, zodat u de kalk snel te verwijderen van het plafond.

De meest gangbare manier voor de kwalitatieve verwijderen witkalk:

 • Alfa-20.
 • Probel.
 • Persoonlijk gekookte mengsel, die in staat weg te wassen de kalk zal zijn.

Als u de eerste of tweede optie kiest, dan worden voorbereid op hoge kosten. Bovendien, heel vaak mensen krijgen een fake, die hun budget en stemming negatief beïnvloedt.

Hoe maak je een instrument te maken voor het verwijderen van de witkalk van het plafond van de eigen

De meest voordelige optie - het is natuurlijk persoonlijk gekookt mengsel. Heel vaak de middelen voor het verwijderen van de witkalk van de soap. Dit is een zeer oude methode van het vervaardigen van het mengsel aan de wanden of het plafond van de witkalk schoon te maken, werd op grote schaal in het begin van de twintigste eeuw.

De oplossing is gebaseerd op de soap - een eenvoudige en effectieve manier om het plafond witkalk schoonDe oplossing is gebaseerd op de soap - een eenvoudige en effectieve manier om het plafond witkalk schoon

Het is raadzaam om conventionele zeep gebruiken zonder kleurstoffen en andere additieven. Het beste is om schoon te maken whitewash.

Het hele proces van haar oprichting legok.V schip met vijf liter warm water is twee tot drie eetlepels van zeep en een beetje soda toe te voegen. Dit mengsel wordt vrijwel altijd omgaan met de toestand van de lading te wassen het vuil en kalk, zodat je niet nodig om geld uit te geven aan dure middelen om whitewash te verwijderen.


Er is een nog meer kosteneffectieve manier - watererosie whitewash. U hoeft geen geld te besteden aan alle materialen: het is genoeg om water en een borstel of een doek te hebben. Actie is heel eenvoudig: je moet "opruimen" de whitewash met een borstel of andere middelen. Het nadeel is dat het vereist het gebruik van fysiek geweld om zich te ontdoen van de witkalk. Naast dit nadeel, een variant met water en een borstel is niet geschikt voor mensen die willen volledig te verwijderen witten.

Effectieve manieren om oude whitewash (video) verwijderen

Een andere veel voorkomende methode: het reinigen met molen

Wash whitewash het meest geschikt voor huisvrouwen. Als u een radicale verandering wilt, is het het beste om een ​​schuurmachine te gebruiken. Het voordeel van het schoonmaken schuurmachine is dat je honderd procent mee te nemen met witten het plafond.

Met de molen kunt u snel het plafond van de oude witkalk laag schoonMet de molen kunt u snel het plafond van de oude witkalk laag schoon


Het nadeel van deze optie is het reinigen van hoge stoffigheid in de kamer, dus je moet een gasmasker en een speciale beschermende kleding gebruiken.

We moeten als volgt te werk: over het gehele oppervlak van het plafond moet de machine te gaan voor het slijpen met de grootste schuurmiddel. Als u niet beschikt over een slijpmachine, is het mogelijk om te huren: in vergelijking met de aankoop van dit instrument, zul je niet zo veel geld uit te geven.

Hoe kan ik het plafond van de witkalk snel schoon (video)

Het proces van ontmanteling van het plafond afwerking is een van de belangrijkste fasen in de reparatie van het plafond oppervlak, alsof het verkeerd is om de oude afwerking van het plafond te verwijderen, de nieuwe verf of een ander type afwerking zal gewoon niet blijven of gewoon uiteindelijk komen unstuck. Het is belangrijk om reparaties uit te voeren bij een geschikte temperatuur en in een goede stemming, dan is het resultaat zal niet lang duren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 65 = 68

Adblock
detector