Hoe kan ik het juiste niveau voor de metalen trap kiezen – nwhistorycourse.org

The BlogStappen voor metaal ladders moet goed worden afgestemdStappen voor het metalen ladders moet goed worden afgestemd podobranyPravilno trap zal een echte decoratie van het interieur van een landhuis, appartement, vakantiehuis zijn. Naast de esthetische uitstraling moet afwijken en een goede functionaliteit, kan dat op het gemakkelijk te beklimmen alle gezinsleden, ook kinderen en ouderen. Succesvol geselecteerd voor metalen ladders podium zal zorgen voor een lange en veilige werking.


Soorten metalen trappen: wat is het verschil

Volgens de structurele kenmerken van metalen trap is niet anders dan producten gemaakt van hout of beton. Ze worden geproduceerd volgens algemeen aanvaarde architectonische normen en alle betalingen aan hen zijn even gemaakt.

Werkwijzen voor het vervaardigen ijzerstructuren worden onderverdeeld in twee types:

 1. gesmeed;
 2. Gelast.

De productie van de trap gemaakt van gesmeed metaal duurt lang en vereist bepaalde vaardigheden. Vaak hebben ze zien er erg mooi, en een aantal ambachtslieden in slagen om kunstwerken te produceren. Maar lasverbindingen kan gemakkelijk een persoon die een aantal praktische lessen over de las punt heeft ontvangen nemen.

Metalen trap zijn gesmeed of gelasteMetalen trap zijn gesmeed of gelaste


Trappen kunnen zowel intern als extern zijn.

Voor de inwendige constructie van een belangrijk onderdeel van hun vervaardiging buitenschoonheid. En bij de vervaardiging van een buitentrap nadruk op hun sterkte en duurzaamheid zoveel ze worden beïnvloed door atmosferische omstandigheden.

metaalladder draaibare platform: bij het ontwerpen highlights

Een van de creatieve oplossingen voor het huis met een klein gebied is een trap met draaitafels. Er is niet veel ruimte, snel gemaakt te nemen, en al de nodige berekeningen kan eenvoudig worden gedaan door uzelf met behulp van speciale computerprogramma's of eenvoudige formules.

metalen ladder draaibare platform erg origineelmetalen ladder draaibare platform erg origineelWelke criteria moeten worden overwogen bij het ontwerpen van:

 • De breedte van de trap;
 • stapbreedte;
 • De mate van helling van de ladder;
 • diepteniveaus.

Men mag niet vergeten dat de instaphoogte mag niet meer dan 20-25 cm, om letsel te voorkomen.

Hoe op te halen de metalen trap voor ladders

Er zijn verschillende varianten van de stappen die u kunt kiezen voor de metalen trap. Als er geen mogelijkheid om te overleggen met experts, kunnen we proberen om de zaak op hun eigen, begeleid door een aantal criteria op te lossen.

Wanneer u moeten worden overwogen:

 • Eigenschappen van het ontwerp;
 • Bedrijfsomstandigheden;
 • Verwachte belasting;
 • Financiële mogelijkheden.

Lattice metalen trap met succes kan worden toegepast zowel binnen als buiten het gebouw. Ze hebben een anti-slip eigenschappen, om zware lasten te weerstaan ​​en geen vuil en sneeuw niet vast te houden. In ernstige ijsvorming of vervuiling van de olie op deze extra antislipinrichting worden geplaatst. Dit type van de trap wordt veel gebruikt, zowel in het huis en op de werkplek.

Gegolfd stadium hebben anti-slip eigenschappen vanwege het uitstekende gedeelte verbeterd. Vaak worden ze gemaakt van verschillende soorten van strekmetaal. Het gebruik van dit soort producten is het raadzaam om schepen, winkels fabrieken, om het observatiedek.

Het oppakken van de metalen trap, overweeg dan de arbeidsomstandigheden en de last voor henHet oppakken van de metalen trap, overweeg dan de arbeidsomstandigheden en de last voor hen

De stappen van de geprofileerde roosters zijn geïnstalleerd op plaatsen waar hoge eisen aan de veiligheid van de beweging. Dit kan zowel de productie en particuliere gebouwen, alsmede openbare plaatsen of scholen.


Stappen uit een enkele plaat van ijzer zien er erg stijlvol en worden voornamelijk gebruikt voor het afwerken van een trap binnenshuis. Ze hebben een speciale anti-slip coating (bijvoorbeeld poederbekleding). metaaldikte moet optimaal zijn, dat tijdens bedrijf de afbuiging stappen niet gevormd.

Afhankelijk van het ontwerp oplossingen bij de constructie van de ladder risers aanwezig, die voornamelijk gemaakt van hetzelfde materiaal als dat van de stap.

Wat is een metalen ladder met zabezhnymi stappen

Winders - is dat deel van de trap, die wordt gebruikt op de bochten. De breedte van dergelijke treden met de binnenrand is kleiner en de buitenste - meer. Dit ontwerp wordt meestal gebruikt voor de binnenlandse interieur, want het ziet er erg indrukwekkend.

Metalen trap met zabezhnymi stappen zeer siert het algemene ontwerp van de kamerMetalen trap met zabezhnymi stappen zeer siert het algemene ontwerp van de kamer

Naast de duidelijke voordelen kunnen worden geïsoleerd en enkele nadelen van deze soorten gebouwen:


 • Ontwikkeling van het project vereist dat de deelneming van de vakmensen;
 • Het vereist zeer nauwkeurige instelling van de grootte van de installatie.

Wenteltrappen zijn illustratief zabezhnymi trap met stappen.

Welke metaal voor traptreden worden het best gebruikt

ladder vensterraam moet voldoen aan alle veiligheidseisen en hebben een lange levensduur, dus het is gemaakt van metaal met een hoge sterkte-eigenschappen.

Voor de stappen van de trap is het beste om aluminium of een van de soorten staal te gebruikenVoor de stappen van de trap is het beste om aluminium of een van de soorten staal te gebruiken

Voor vervaardigingsstappen metaal ladders kunnen worden gebruikt:

 • aluminum;
 • Verzinkt staal (GOST 14918-80);
 • Roestvrij staal (GOST 5632-72);
 • De lage gelegeerd constructiestaal (GOST 380-60).

Treden van aluminium zeer licht en praktisch, kunnen ze gemakkelijk worden geëgaliseerd als ze vervormd. Gegalvaniseerde zelfs niet corrodeert bij blootstelling aan ultraviolette straling en neerslag. Constructiestaal is erg sterk, dus het is raadzaam om te gebruiken bij hoge belastingen.

Hoe maak je een ladder met je handen (video) maken

Bij het kiezen van een metalen traptreden moeten denken van tevoren over de nuances die zich kunnen voordoen tijdens de installatie of de werking van de structuur. ladder project moet gelijktijdig worden ontwikkeld met het project van een woonhuis aan hun stijl één concept gehad. Een lange levensduur is afhankelijk van de selectie van hoogwaardige materialen en componenten.

Verscheidenheid van stappen voor het metalen trap (foto voorbeelden)

012103365389697.537806679lestnicy13207071387663

Leave a Comment

Your email address will not be published.

83 + = 90

Adblock
detector