Hoe kan ik gordijnen voor gordijnen voor verlaagde plafonds en hoe ze op te lossen kiezen – nwhistorycourse.org

The BlogGordijnen van dik materiaal perfect geschikt voor verlaagde plafondsGordijnen van dicht materiaal zijn ideaal voor spanning potolokDlya spanplafond is het best geschikt gordijnen van dichte en doorschijnende stof. Tule kan worden gebruikt als de vensterzijden bedekt met gordijnen, maar dergelijke optie - niet het beste voor verlaagde plafonds, als de breedte van de kroonlijst voor bevestiging gordijnen te groot.


Wat zijn de gordijnen zien er beter uit met Stretch Ceilings

Het is beter om te kiezen alleen op de gordijnen die zal worden aangevuld met een aantal krullend lambrequins. En het zal allemaal worden gehouden op dezelfde plaat. Voorts het weefsel zich beter tegen de curve van de doos te versterken. Dus de uitsparing onder de richel helemaal niet merkbaar zijn, en de indruk dat het gordijn gaat direct in het plafond.

Kies gordijnen voor verlaagde plafonds noodzakelijk is de kleur van de doekspanningKies gordijnen voor verlaagde plafonds noodzakelijk is de kleur van de doekspanning

Op basis van het voorgaande, is het raadzaam om de gordijnen van de volgende materialen te kiezen:

 • zijde;
 • fluweel;
 • atlas;
 • jacquard;
 • dikke organza;
 • Suede (parernaya).

Tips over hoe om het gordijn te Plafonds Stretch op te lossen

Bevestig het gordijn spanplafonds kan worden door middel van een verborgen richel. In feite - dit is de gebruikelijke metalen profiel een groef waarin de haken zijn geplaatst, maar het is in het plafond van de uitsparing (ongeveer 3-5 cm).


Natuurlijk kunt u een aantal grote decoratieve kroonlijst te gebruiken, maar kijk al de som te pompeus en "dure". Het is nu al het creëren van te pretentieus omgeving die niet het interieur doet versieren.

Zeer mooie look gordijnen, die op een verborgen richel zijn gemonteerdZeer mooie look gordijnen, die op een verborgen richel zijn gemonteerd

Dus, om het gordijn te bevestigen aan verlaagde plafonds kan als volgt zijn:

 • een verborgen richel;
 • op een gespannen koord;
 • op kunststof sluitingen;
 • op aluminium montage (de goedkoopste en meest onbetrouwbare optie, vooral als de gordijnen zijn zwaar).

Verborgen gordijnen op een spanning plafond: installatie

Aan het plafond van het gordijn is gemonteerd verborgen box-groove. Het beste wat te doen om de meest gewone gipsplaten voorbereid en gelijmd film te gebruiken. U kunt zelfs installeren op een gewone schroeven of ankers, alleen caps moet ook worden verborgen (degenen die deel uitmaken van het profiel).De verborgen nis in het systeemplafond is uitgevoerd met brede randen slechts 5-10 cm. U kunt meer doen als de gordijnen het zal sluiten raamopening of, bijvoorbeeld, toegang tot het balkon, vlizotrap. Ze worden geïnstalleerd en plafond kroonlijsten, waarvan de meest voorkomende metalen profiel een groef.

Het ontwerp kan worden opgeschort als het laat je gereserveerd voor deze ruimte. het buigen van de film zelf of het mogelijk is om een ​​soepele overgang binnen film (alleen nog maar trek) verbergt ook omhoog.

Verborgen gordijnen op een spanning plafond zal geen afbreuk doen aan het algemene beeld van de binnenruimteVerborgen gordijnen op een spanning plafond zal geen afbreuk doen aan het algemene beeld van de binnenruimte

Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan de zogenaamde baguette kroonlijsten.

Van de gebruikelijke, ze zijn verschillend:

 • aanwezigheid decoratieve voorzijde;
 • gordijnen gewikkeld op de richel in meerdere lagen;
 • de zijkanten uitstekende delen stokbrood (en de karakteristiek van de boom).

Maar deze optie is alleen geschikt als u de installatie op een zeer groot raam of balkon gezicht verbergt. In het laatste geval zal het nodig zijn om de samenstelling van gordijnen en gordijnen om af te sluiten zorgvuldig te selecteren en was comfortabel, en verschool zich achter een versierde canvas.

Niche onder het gordijn in spanplafonds: Opties

Als u van plan bent om de gordijnen op te hangen is een verborgen niche, en monteer dan de kroonlijst in dit geval, het maximum van de hoofdstad. Sluiten kan witten of van de film zelf (beter lijm op basis van polyurethaan). Gewoonlijk kunt u verlaat de sleuf slechts enkele centimeters, die door een houten balk of olieverf gesloten.

Een andere eenvoudige optie voor niche - is de installatie van een stuk hout. Bevestigd aan de wand niet, namelijk het plafond. In de holte van de metaalprofielen eenvoudig houten balk en bevestigd installeren om het de juiste richel. Verdiepen niche in dit geval zal minimaal zijn.


Maar om een ​​verborgen dakrand schroeven aan te binden voor een betere beton (of baksteen). Dat is alleen noodzakelijk om de kleur te kiezen, zodat deze volledig in combinatie met een aanraking van rekfolie (of gips plafondafwerkingen indien het werd gedaan).

In dit geval zal zijn:

 • open toegang tot het venster (waar u kunt plaatsen potplanten);
 • de mogelijkheid om het venster te openen;
 • ook instellen en zonwering (aan het zonlicht in de kamer aan te passen).

De optimale afstand van de vensteropening de niche is de afstand van 20-30 centimeterDe optimale afstand van de vensteropening de niche is de afstand van 20-30 centimeter

Tekortkomingen in de verborgen niche slechts één - de moeilijkheid in het aanbrengen van de gordijnen zelf. De procedure duurt gewoon veel tijd, omdat de haken zal worden gevestigd in een klein en smal niche.

Hoe maak je een niche zichzelf te creëren? Van hetzelfde metaal of kunststof profielrails groeven (wanneer de film samenstel daardoor gedragen). De makkelijkste optie - om het profiel te stellen loodrecht op de hoofdstad plafond. Leeg zijn kamer tegelijkertijd omgezet in het plafond. Indien de breedte tussen de film en het substraat te klein is, wordt het dwarsprofiel groef gemaakt met de keuze van de dikte (niet minder dan 12 mm). Maar wanneer de projectie is gepland om minder te maken - de betere van hem en deed weigeren om aandacht te besteden aan het ontwerp van andere dakrand. Wat past in dit geval? Wilt u het resultaat te krijgen wanneer het doek valt naar beneden, zonder een gat aan het plafond, is het het beste - Framing optie.


Niche binnen aanbevolen versieren gebouw schuim of minerale katoenvezel. Indien het plafond reces, zal zij haar geluidsisolatie te verbeteren. Anders zal drastisch dalen in het appartement.

U kunt een niche te creëren en op basis van houten decoratieve hout dat aan het plafond is gemonteerd. Met zijn achterzijde bevestigd richel die hetzelfde metaal uitsteekt boven de groef in de tongen voorstelt. In dergelijke constructies zet gordijnen met voordeel uitgevoerd op de klinknagels.

Op welke afstand van het plafond tot het gordijn hangen: de keuze

In principe kun je het gordijn hangen op elke afstand van het plafond. Bij open dakranden hoeft niet te raden - er streepje automatisch wordt aangepast (omdat de richel aan het plafond en niet de muur is bevestigd).

Als je een verborgen niche die er zijn te gebruiken om vast te stellen de gordijnen zou moeten zijn op het hoogst mogelijke niveauAls je een verborgen niche die er zijn te gebruiken om vast te stellen de gordijnen zou moeten zijn op het hoogst mogelijke niveau

Dat wil zeggen, de externe bevestigingsmiddelen in het algemeen niet zichtbaar zijn en een indruk hebben dat het doek valt rechtstreeks uit het spanplafond film. Alleen toegestaan ​​in het geval van stokbrood dakrand laten inspringen. Maar hij zal nog steeds verborgen sierlijst (hout of kunststof).

Dus, bij het kiezen van gordijnen vaststelling afstanden kunnen de volgende richtlijnen gebruiken:

 • Ideal - hetzelfde niveau van een spanplafond.
 • Verborgen niche ook de gordijnen, in de buurt van het venster te sluiten.
 • Zelf kroonlijst kan ook verbergen stretchfolie. In dit geval is alleen de groef zichtbaar. Er zal geen padding op alle.
 • Indien de samenstelling wordt aangevuld met volants, dan is er beter om te overleggen met de ontwerper. Bijvoorbeeld, de decoratieve doek is beter om op te hangen, terwijl de gordijnen of gordijnen hieronder kan worden weggelaten. Er is al aan de stijl van het interieur te overwegen.

gordijnen voor gordijnen Het installeren voor verlaagde plafonds (video)

Wat al deze "verborgen" kroonlijsten gebruiken over het algemeen? Visueel, het aanzienlijk vergroot de ruimte in de kamer. En het is ideaal voor liefhebbers van minimalisme en strikte vormen in het interieur. 

Gordijn ontwerp voor gordijnen voor verlaagde plafonds (interior foto)

UIw6XujXkhY1kupitnatyazhnoypotolokvdetskuyuvspb10NATYAZHNOY-POTOLOK-61-1024x768Foto-2-Potolochnyj-Karniz-dlja-shtor-2potolochnyykarnizpodnatyazhnoypotolok0120716854w1024h768sam165610e3db577e372b165148709d79fd82d2shelkovye-gardiny-tsveta-haki

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 4

Adblock
detector