Hoe kan ik een kastje in de hal te kiezen: 6 advies nodig – nwhistorycourse.org

The BlogBorst is een noodzakelijke meubel, dankzij welke je de hal meer functionele en mooi kan makenBorst is een noodzakelijke meubel, dankzij welke je kan maken in de hal meer functioneel en mooi borst keuze hangt af van de algemene richting van de hal stijl en wensen van de huiseigenaren. Het is belangrijk te begrijpen dat een ongelukkige keuze van dit onderwerp kan drastisch veranderen het interieur, en niet altijd ten goede, dus de keuze van het dressoir voor gang moet op verantwoorde wijze worden genomen. Als het budget het toelaat, zou het beter zijn als de keuze en de aankoop van het onderwerp, u een professionele ontwerper te adviseren.


Ladenkasten in de hal met smalle of brede pick

In de regel worden galmruimtes niet onderscheiden door hun groot gebied, en daarom een ​​ideale optie voor hen zal het smalle kisten. Deze kisten kunnen aan de wand worden aangebracht, zodat ze niet storen gemakkelijk de kamer bewegen en doen het gangpad niet blokkeren.

Natuurlijk, als de hal kunt u een brede commode in te zetten, is het het beste om dat te doen, want het is logisch - hoe meer commode, hoe meer het plaatsen, dus er is plaats voor meer dingen.

Als de hal is klein, is het beter om smalle kisten kiezen, en zo meer - de bredeAls de hal is klein, is het beter om smalle kisten kiezen, en zo meer - de brede

Het selecteren van de borst is niet altijd afhankelijk van het plein gang. Een belangrijke rol wordt gespeeld en de richting van de stijl van de kamer.

Een goede optie voor kleine dressoir vestibules benen of gemonteerd. Op grond van deze kast is altijd ruimte en daaronder een aantal dingen, schoenen, bijvoorbeeld kan verbergen.


Helaas, opknoping kluisjes zijn niet geschikt voor alle appartementen. Het hangt af van wat materiaal om een ​​muur te bouwen, omdat dit meubel heeft een goed gewicht en niet op alle mogelijke manieren aan een muur te houden. In dit geval bent u riskeren om de muren van de structuur te breken en het extra geld te besteden aan reparaties.

Een dressoir in gang: welk voordeel

Dresser in staat uit te breiden ruimte visueel bovendien geven het interieur veel chic en duur. Daarnaast is de spiegel is erg populair en bijna verplicht items in de gang, dus het is erg handig optie wordt beschouwd als een dressoir zijn.

Vaker wel dan niet je kunt het vinden in het wit dressoir. Deze kleur wordt beschouwd als een veelzijdig en geschikt voor bijna elk interieur. Spiegels zijn zeer goed te combineren met witte meubels en creëren originele composities.Commode, uitgerust met spiegel, maakt voor het verlaten van het huis om mijn uiterlijk te controlerenCommode, uitgerust met spiegel, maakt voor het verlaten van het huis om mijn uiterlijk te controleren

Spiegels laden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en ontwerpen. Ongewone vormen kan verder sieren het interieur en geef het elegantie en uniciteit.

Het enige nadeel dressoir is dat de zorg voor hen is veel moeilijker dan normaal, omdat de spiegel speciale zorg nodig hebben, en dit zal extra kosten voor het reinigen en extra tijd besteed aan het schoonmaken van de spiegel coating.

Kies een kastje in de gang: alle soorten

Tegenwoordig zijn er een groot aantal laden, en selecteert u de juiste voor u, is niet moeilijk. In elke winkel of op de websites van de fabrikanten presenteerde zo'n enorm scala aan meubilair. De keuze hangt af van uw wensen en uw budget.

Alle lades zijn verschillend in:

 1. op prijscategorieën;
 2. het materiaal waaruit ze zijn gemaakt;
 3. design;
 4. volgens de methode van monteren en bevestigen;
 5. Binnenland vullen;
 6. in grootte;
 7. in de plaats van bestemming als geheel.

Ter verbetering van de esthetische kwaliteiten van de borst in de hal is mogelijk door middel vaas of een andere decoratieve elementenTer verbetering van de esthetische kwaliteiten van de borst in de hal is mogelijk door middel vaas of een andere decoratieve elementen

Het bovenstaande zijn de belangrijkste punten waarop de verschillende kisten, maar er zijn veel meer kleine verschillen die zijn in de aankoop, wordt de aandacht niet eens getrokken.

Nu zijn er een aantal belangrijke soorten laden:

 • wand;
 • geschorst;
 • hybride;
 • angle;
 • verzonken.

Elke kamer is een ander soort commode, evenals een bestemming ze verschillende dingen en ze zullen heel anders als, zeg worden gehouden, in de hal en de slaapkamer.


Corner commode in de gang: wat is het verschil en zijn voorzien

Corner commode - een speciaal soort van meubilair dat, zoals reeds kan worden opgeroepen door de naam, meestal geplaatst in de hoeken van de kamers, daarom alleen geschikt voor kamers met een vierkante vorm te hebben.

Deze soorten lades zijn vooral bedoeld voor de opslag van kleine dingen die kunnen verdwalen in de kamer. Het is erg handig om hun sleutels, lepels voor schoenen, documenten, kammen en dat soort dingen op te slaan.

Corner commode is zeer geschikt voor kleine gangen vanwege de compactheidCorner commode is zeer geschikt voor kleine gangen vanwege de compactheid

Corner commode heeft de volgende voordelen:


 1. relatief lage prijs;
 2. compactheid;
 3. goede capaciteit;
 4. functionaliteit.

Deze kisten zijn de ideale oplossing voor kleine gangen, waar ze niet alleen dienen voor opslag, maar ook staan ​​voor handtas of onder bloempotten.

Om ruimte te besparen, kunt u een commode met deuren type "vak" of een deur te bestellen. Zo zal een locker nog compacter en ruim, voor de deur systeem zal niet nemen extra ruimte, zowel binnen als buiten.

De diepte van de borst kan volledig verschillend zijn voor verschillende modellen. Als kant en klare opties, die worden gepresenteerd in de winkels, u om wat voor reden niet passen de diepte, het kan worden gedaan onder de volgorde: een ondiepe, of vice versa - dieper.

Tumba commode in de hal: een hybride van klassieke meubelen

In onze tijd is het moeilijk om iedereen hybriden van de oude, vertrouwde meubels verrassing voor ons. Op dezelfde manier, zal niemand verbazen hybriden tafels en ladekast. Ontwerpers, een combinatie van deze twee stukken van meubilair, deden hun best, omdat ze de functies van de twee onderwerpen te combineren in één.

Stand-locker huishoudelijke artikelen opgeslagen zoals in (in kaders) en bovenop de plankenStand-locker huishoudelijke artikelen opgeslagen zoals in (in kaders) en bovenop de planken

Dergelijke kasten kan in verschillende uitvoeringsvormen. Zeer interessant is de commode, in het kader van het Ottomaanse.

Nu dressers zijn niet alleen voor het opslaan van hun bezittingen, maar ook goed functioneren als een stand. Het ontwerp is gemaakt, zodat het het gewicht van de tv en muziek speakers, kleuren of zware speelgoed gemakkelijk kan weerstaan.

De prijs van dit meubilair is praktisch niet anders dan de gebruikelijke laden of een kast, maar de functionaliteit zoals je kunt zien, maar aanzienlijk verbeterd.

Kleerkast en commode in de zaal: de beste manier om te combineren

Vaak kunt u de fabrikanten gepresenteerd complete sets van meubilair voor individuele kamers. Dus, een zeer populaire set is de set van kasten en laden voor de gang.

De betekenis van deze kits is dat ze in eerste instantie zijn perfect voor elkaar in stijl en design.

Nu hoef je niet te halen een ladekast in de kast, of vice versa. Het tweede kenmerk van deze kits is dat ze goedkoper zijn dan wanneer ze afzonderlijk gekocht, dus er is een kans om wat geld te besparen.

Om de kast en dressoir harmonieus keek, moet u dezelfde tint voor zowel meubels te kiezenOm de kast en dressoir harmonieus keek, moet u dezelfde tint voor zowel meubels te kiezen

Meestal in de markten zijn er sets van de firma Ikea, en ze hebben in de regel, universeel witte kleur. Dergelijke kits zijn in staat om de stijl van het interieur gang zetten of gewoon aan te vullen.

Ook, vaak zulke combinaties van kleuren:

 • rood en wit;
 • zwart met geel of rood;
 • wit met zwart;
 • licht groen en grijs.

Het is duidelijk dat het ontwerp en de kleur kan worden op bestelling gemaakt, maar de prijs van deze producten zal aanzienlijk hoger zijn, dus dit is afhankelijk uitsluitend op verzoek van de klant en op zijn budget.

Hoe maak je een locker te installeren in de gang (video)

Voor het kiezen van een dressoir voor de hal, is het raadzaam om te overleggen met de ontwerper, die het meest nauwkeurig zal kiezen voor de juiste meubels. Natuurlijk, dit is niet absoluut noodzakelijk, de Veda's, in de regel, moet je precies kiezen wat je wilt jezelf, dus als je geen mode nieuwigheden te jagen en niet echt volgen dezelfde stijl in de kamer, is het beter om dit te doen. Er zijn veel online programma's die in staat zijn rekening houdend met de stijl van de richting zijn, automatisch de juiste versie van het meubilair. Maar in de regel, ze zijn absoluut onjuist.

Voorbeelden van lades in de hal (Foto Design)

0f18dc09884770306119d6e4d6382d5f6ebfdf431d42b610ff7721a8579a31b57c4e44156bd74d4073033a85ef5859879cd2371e5ea857176975edda34d9dae514e9e7a4ded9baf42b31876827364411806102130251085025202850

Leave a Comment

Your email address will not be published.

12 + = 20

Adblock
detector