Hoe kan het papier muur lijmen: tips en trucs – nwhistorycourse.org

The BlogPapier behang - eco-vriendelijk en meest voordelige optie murenPapier behang - eco-vriendelijk en meest voordelige optie van afwerking stenDekorirovanie behang behang heeft niet aan zijn populariteit verloren. Dit soort behang is beschikbaar in de prijs, eco-vriendelijk en vertrouwd voor de consument. Velen kunnen experts in het lijmen van papier behang worden genoemd. Meestal mensen doen dit soort van het beëindigen van hun eigen handen. Gewoon hier voor hen en loert op het gevaar. Heel vaak onafhankelijke reparateurs eindigt peel-off behang, schilderijen inconsistenties, gebroken lassen. Om dit te voorkomen, moet je weten hoe je wallpaper papier toe te passen.


Hoe kan het papier muur juist lijmen

Om geen problemen hebben met het plakken van de muren van papier behang hebben, om te beginnen moet je behang van uitstekende kwaliteit te selecteren, bereiden een set van tools die de reparatie aanzienlijk vergemakkelijken. 

Behang kan monolaag of bilaag (duplex)Behang kan monolaag of bilaag (duplex)

In verschillende werkplekken zullen verschillende instrumenten, die zijn ontworpen voor een bepaald soort werk vereisen.

Alle gereedschappen kunnen meestal worden gevonden onder bouwmachines. Als er iets, is het altijd mogelijk om te kopen in de bouwmarkt.

Benodigde materialen:


 • roller;
 • Behangborstel;
 • scharen;
 • cord;
 • blade;
 • spons;
 • emmer;
 • Duimstok;
 • Schrijfwaren mes;
 • trapladder;
 • film;
 • heerser;
 • Clay.

Misschien kunt u doen zonder een aantal tools. "Eigen" een set van benodigde materialen worden aangeduid na de eerste reparatie.

Ervaren reparateurs weten dat het oppervlak zorgvuldig moet worden voorbereid voordat plakken wallpaperErvaren reparateurs weten dat het oppervlak zorgvuldig moet worden voorbereid voordat plakken wallpaper

Stapjes: • Reinig het oppervlak van oud behang of verf. Clean-up methoden zullen variëren afhankelijk van de aard van de materialen. Sommige materialen worden verwijderd uit de muren gemakkelijk, wat speciaal gereedschap nodig.
 • Gegronde oppervlak. Dit zal deze niet kan worden opgelost, de vorming van scheuren, de verschijning van schimmel en meeldauw.
 • Proshpaklevat coating verwijderen onregelmatigheden, verbindingen, scheuren en holtes.
 • Geschuurd oppervlak, waardoor het zo vlak en glad. Verwijder stof en vuil.
 • Gegronde oppervlak weer. Wees er zeker van te wachten tot het volledig droog is.
 • De hoogte van de wanden te meten. Snij de strook behang met een marge van 5 cm. Voor het gemak kan de richting waarin het behang worden geplakt op de wanden aan te geven.
 • Ontleden verschillende banden op de beschermde polyethyleen vloer. Gelijkmatig lijm hen over het oppervlak van de doeken van het centrum naar de randen.
 • Vouw de strook in de. Wacht tot ze de lijm te absorberen.
 • Ga naar het lijmen van de eerste baan. Het is belangrijk dat het precies is pokleit - juist lijmen van strips hangt ervan af.
 • De strook moet worden gelijmd aan de top, niet te vergeten de vergoeding op plafondlijsten. Zodra gelijmd het onderste deel van de band. Vervolgens wordt de gehele strip glad gemaakt met een borstel of doek vanuit het midden naar de randen.
 • Gelijmde weefsel wordt gedrukt tegen de plint en sokkel, afgesneden van de overtollige met een mes briefpapier.

Volgens dit beginsel zijn alle banden lijmen, gegeven lijmtechniek: uiteinde of laptop. Zo snel mogelijk nodig is om het kleefmiddel van het oppervlak van het behang en plinten verwijderen. Dit gebeurt met een spons en water.

Lijm voor papier behang: hoe correct te kiezen

De keuze van de lijm - een van de hoogste prioriteit. De kwaliteit hangt af van hoe lang om de achtergrond te houden op het oppervlak van hun uiterlijk, de afwezigheid van bellen.

Klei kiezen afhankelijk van het soort behang. Elke soort heeft zijn eigen eigenaardigheden. Dit maakt het mogelijk voor fabrikanten om verschillende soorten lijm te creëren.

Op de lijm mag niet redden, omdat het defecte onderdeel kan leiden tot peeling schilderijen op de volgende dag na reparatieOp de lijm mag niet redden, omdat het defecte onderdeel kan leiden tot peeling schilderijen op de volgende dag na reparatie

Lijmen voor papier behang:

 • Lijm dun behang. Het heeft een lage kostprijs. Het is behangbare van dun materiaal.
 • Vinyl. Zelfklevend vinyl kan vasthouden verschillende soorten behang. Hij heeft een bijzonder lange tijd om te drogen, dus als niet lijmen, kan het defect worden verwijderd.
 • Niet-geweven. Geschikt voor alle soorten papier materiaal op papier.

Bij het selecteren van een lijm is het belangrijk om aandacht te besteden aan het doel voor een bepaald soort behang. De keuze van een universele lijm is niet correct. Aangezien dezelfde lijm niet gelijk met verschillende materialen en oppervlakken lijm. Dan kan men zich afvragen waarom het behang komen unstuck. Brede vraag behanglijm bromide.

Kan ik hang behang papier op papier behang

Professionals adviseren om altijd de oude afwerking te verwijderen voordat lijmen nieuw. Echter, er zijn gevallen waarin dit niet kan worden gedaan.

Soms behang zo strak vastgelijmd aan het oppervlak, verwijder ze geen kans. In dit geval voegt de achtergrond bestaat het gevaar af te rukken het gips en vervormen van de wandSoms behang zo strak vastgelijmd aan het oppervlak, verwijder ze geen kans. In dit geval voegt de achtergrond bestaat het gevaar af te rukken het gips en vervormen van de wand


In dat geval, als de oude coating "samen te groeien" met de muur, moet u een aantal procedures die zullen helpen het probleem op te lossen uit te voeren.

Zoals behanglijm het behang:

 • Zorg ervoor dat de behandeling van de oude behang primer.
 • Verwijder de plaatsen waar het behang gemakkelijk achter de muur.
 • Indien de wand gelijmd meerdere lagen oude afwerking, waarbij ze moeten worden verwijderd, en de resulterende openingen het gehele oppervlak glad met vloeibaar. Dan noodzakelijkerwijs gegrond met elk oppervlak: betonnen muren, multiplex, gipsplaat.

behangen in haast kunnen leiden tot onaangename resultaten. Als u dunne behang, zal dan door ze te laten zien door de oude schaduw of patroon. In sommige gevallen kan behang behanglijm niet categorisch zijn. Zo zal reliëf behang geen nieuwe stok om hem toe te staan.

Sticky papier behang: aanbevelingen professionlalov

Lijmen proces en de uitkomst is afhankelijk van de vraag of de persoon die de reparatie, vertrouwd met de eigenaardigheden van de voorbereiding en plakken van de muren.


Lijmen zelf uit te voeren zal het moeilijk zijn. Het beste is om reparaties uit te voeren met een assistent, dan wordt het proces zal worden twee keer gehouden sneller en beterLijmen zelf uit te voeren zal het moeilijk zijn. Het beste is om reparaties uit te voeren met een assistent, dan wordt het proces zal worden twee keer gehouden sneller en beter

Als lijmen kan zijn omstreden kwesties die kunnen worden opgelost door het lezen van de volgende aanbevelingen.

Aanbevelingen voor behangen:

 • Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het lijmen van de hoeken. Om dit te doen, moet je op de regel te onthouden - je kunt niet worden gelijmd op de hoek van volkoren hele strip. In de hoeken van het behang weer worden vastgelijmd aan rug, is het zeer zeldzaam - gelapt.
 • Bewaken van de gelijkmatigheid van lijmen stoffen. Voor deze eerste web te lijmen perfect recht.
 • U moet eerst de stopcontacten en schakelaars, en wallpaper om hun locaties te noteren.

Het probleem wordt beschouwd als de opkomst van bellen zijn. Zij moeten die onmiddellijk drijven degenen na het lijmen strips. Als luchtbellen achterblijven na drogen worden ze verwijderd met een injectiespuit en lijm.

Hoe de papieren wand (video) lijm

Pokleit papier behang kan snel en nauwkeurig zijn, als volledige informatie over het proces van afwerking. Papier behang kan van verschillende types zijn. Er moet worden overwogen bij het selecteren van een kleefstof, die een groot deel van het succes van lijmen beïnvloedt. Reparaties beter presteren elkaar en de kleefstof gemakkelijk aan te brengen en de strook aan de wanden kleven. Reparaties zal plaatsvinden snel en soepel te nemen als de aanbevelingen van professionals.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

40 + = 44

Adblock
detector