Hoe het spanplafond berekenen – nwhistorycourse.org

The BlogSpanplafond geeft perfect vlak oppervlak en verbergt de gebreken van het plafondStretch plafond geeft het perfect vlak oppervlak en verbergt alle de gebreken potolkaNatyazhnye plafonds hebben zich verspreid in de afgelopen jaren. Deze afwerking is zeer praktisch en kan een zeer lange tijd duren. Veel mensen geven de voorkeur aan het verlaagde plafond alleen te installeren. In dit geval is het noodzakelijk om een ​​voorlopige berekening van de constructie te maken. Bevoegde berekening zal u helpen om voldoende materiaal te kopen.


Spanplafonds: een voorafgaande meting ontwerp

Om een ​​nauwkeurige meting van het ontwerp te produceren, moet je rekening houden met de configuratie van het terrein. Als de kamer is rechthoekig of vierkant, om het makkelijker te maken.

Meting van rechthoekige of vierkante kamer in deze volgorde:

 1. Eerst moet je een schets van de kamer te trekken. Het helpt u gemakkelijk navigeren.
 2. Verwijder dan de afmetingen van elke wand. Om dit te doen, gebruik maken van een meetlint constructie.
 3. Vervolgens moet je de diagonaal van de kamer te meten.

Als de kamer is voorzien van een rechthoekige configuratie, moet je er zeker van elke muur op te meten. Het gebeurt vaak dat de tegenoverliggende wanden asymmetrisch.

Spanning plafonddesign vereist om een ​​schets van de ruimte rond de omtrek tekenen en te meten te metenSpanning plafonddesign vereist om een ​​schets van de ruimte rond de omtrek tekenen en te meten te meten

Als de kamer een gecompliceerde configuratie, is het noodzakelijk om metingen te verrichten in dit algoritme:


 • Ten eerste, een schets van het plafond te trekken.
 • Daarna meet elk recht stuk van de wand.
 • Voorwaardelijk verdelen de ruimte in verschillende driehoeken. Vervolgens meet de diagonale elk. Vergeet niet om alle hoeken te berekenen.

De afmetingen en andere parameters van verlaagde plafonds

Canvas voor verlaagde plafonds worden niet alleen gekenmerkt door zijn structuur, maar ook de grootte. Bij de keuze van materialen is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan andere prestatie weefsel.

Typisch afwerken van het plafond via een filmblad. De breedte van een dergelijke baan 130- 275 centimeter. Bladdikte kan variëren 0,15-0,2 mm.

Bij het kiezen van een film web is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan dergelijke parameter zoals de treksterkte. Om te voorkomen dat de websites die u zal dienen voor een lange tijd, moet het een longitudinale belasting van 12-13 Newton weerstaan ​​per millimeter kwadraat.

Spanplafonds in de vorm van het filmblad en de stof. Ze verschillen in grootte, baandikte en treksterkteSpanplafonds in de vorm van het filmblad en de stof. Ze verschillen in grootte, baandikte en treksterkteKenmerken weefsel spanplafond:

 1. De breedte van het doek. Typisch stoffen paneel heeft een standaard formaat, namelijk 3100 mm of 5100 mm. Er zijn modellen waarin de bladbreedte is 4100 mm.
 2. Spanner stof is bestand tegen temperaturen tot -35 tot +40 graden.
 3. bladlengte kan variëren.

Hoe een gebogen hangend plafond te meten

Voer een doseringsbedrijf voor complexe gebogen plafond is veel moeilijker. Het kan echter zelf goed te doen, mits strikt volgens de onderstaande instructies. Figured plafonds op dezelfde manier worden berekend.

Metingen gebogen hangende plafonds zijn gemaakt met behulp van de voorgestelde maximum sketchMetingen gebogen hangende plafonds zijn gemaakt met behulp van de voorgestelde maximum sketch

Instructies voor het meten van de gebogen plafond:

 • Eerst moet je een gedetailleerde schets van de kamer te trekken.
 • Dan bepalen de grootte van alle rechte wanden. Vergeet niet om de diagonaal te berekenen.
 • Op de schets tot het ophangsysteem te markeren. Stap alles zelf instellen.
 • Merk op dat in Figuur checkpoints.
 • Door middel van de controlepunten opnieuw de precieze vormgeving van het plafond, en bereken de hoeveelheid benodigde materialen. Als je alles goed doet, zult u nauwkeurige metingen te krijgen.

Om het tempo van de dosering werken gebruik maken van een laser-niveau. Ook, wees niet bang van kleine fouten. Voor het gebruik, PVC doek uitgerekt eenvoudig, zodat een spleet van 2-3 cm is niet kritisch.

Hoe kan het verlaagde plafond te berekenen: stap voor stap handleiding

Voordat u de benodigde materialen voor de installatie van spanplafond bestelt, moet je het plafond te berekenen. Technologie berekening is heel simpel. Als de ruimte een rechthoekige configuratie, dient u de breedte en lengte te meten. Vervolgens worden de verkregen waarden te vermenigvuldigen.

Als er verschillende niches en richels, zal de berekening technologie iets anders in uw kamer. Eerst moet je een schets van de kamer te trekken, dan is het meten van alle parameters van de kamer en de schets breken in driehoeken en rechthoeken. Vervolgens moet je het gebied van alle cijfers te berekenen en zet de verkregen waarden.

Op het gebied van een spanplafond berekenen van een rechthoekige kamer had breedte vermenigvuldigd met de lengte van de kamerOp het gebied van een spanplafond berekenen van een rechthoekige kamer had breedte vermenigvuldigd met de lengte van de kamer

Berekening kamer met trapsgewijze plafond is iets gecompliceerder. Deskundigen adviseren om eerst de omgeving te berekenen. De resulterende waarde kunt u op te halen de benodigde hoeveelheid materiaal om mee te werken.


gelaagde berekening plafond is gemaakt in de volgende volgorde:

 1. Verwijder de afmetingen van de wanden.
 2. Bereken vervolgens het vloeroppervlak. Als hij gelijk heeft, dan hoeft u alleen maar om de lengte te vermenigvuldigen met de breedte.
 3. Meten met meetlint constructie de hoogte en lengte van de verticale secties van het plafond.
 4. Vermenigvuldig de hoogte en lengte van het plafond.
 5. Vouw het vloeroppervlak en het gebied van de verticale profielen.

De minimale hoeveelheid ruimte voor verlaagde plafonds

Als uw appartement heeft een lage plafonds, maar je wilt een opgespannen doek te installeren, dan moet je de minimale hoeveelheid ruimte ontwerp kennen. Sommige stoffen kunnen op een afstand van 3 cm van de belangrijkste plafond worden gemonteerd.

In het geval dat u een minimale hoeveelheid ruimte te stellen, gebruik dan een wig of shtapikovuyu installatietechniek. U kunt nog steeds gebruik maken van de harpoen technologie, maar in dit geval, de insprong grootte is 5-6 centimeter.

De minimaal toegestane afmeting van de indrukking van het spanplafond één centimeterDe minimaal toegestane afmeting van de indrukking van het spanplafond één centimeter

Minimale indrukking kan worden bereikt door een verlaagd plafond van doek. In dit geval is de inkeping grootte is slechts 1 centimeter. Toch moeten we er rekening mee dat tijdens de installatie van het weefsel web met minimale speling zal niet in staat om de communicatie uit te voeren in het plenum.


Wat is de maximale grootte voor verlaagde plafonds

De maximale grootte van een spanplafond langs de lengte geen beperkingen. Toch zal de breedte van het doek is afhankelijk van het land van vervaardiging van het product. Bijvoorbeeld, vliezen in Frankrijk, een standaard breedte van 2,1 meter. Plafonds Duitse bedrijven, een grotere breedte, namelijk 3 meter.

Als u op zoek bent naar een zo breed mogelijke doek, op zoek naar weefsels, vervaardigd in China. Hun breedte is 5 meter.

De maximale breedte van het doek van een spanning plafond 5 meterDe maximale breedte van het doek van een spanning plafond 5 meter

Fabric plafonds zijn van grote omvang, omdat ze makkelijker te ontwerpen. De standaardbreedte van het weefseldoek - 5 meter. Er zijn modellen in die zelfs nog veel meer Grootte.

Installatie van verlaagde plafonds (video)

Produce ontwerp voor het stuk stof is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen maar een schets te tekenen en het meten van de afmetingen van de ruimte. Als je het goed doet, zal u de exacte oppervlakte van de kamer te krijgen en in staat zijn om voldoende materiaal te verkrijgen voor de installatie zal zijn. Wanneer u een stof aandacht te besteden aan de grootte te selecteren. Als u een laag plafond, kies dan een stoffen doek. Zij zullen de minimale speling tussen de structuur en de belangrijkste plafond te maken. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

81 − 75 =

Adblock
detector